Kanada 20. oktobra otvara granice za sve strane studente

Studiranje u Kanadi i studentske vize, PRODIREKT i Verbalisti

Kanadsko imigraciono odeljenje upravo je objavilo nove mere usmerene na dalje otvaranje te zemlje za prijem stranih studenata nakon uvedenih restrikcija zbog Covid-19 situacije. Ovaj put radi se o značajnoj promeni koja omogućava svim stranim studentima sa studentskom vizom ulazak u zemlju uz uslov da obrazovna ustanova u kojoj se obavlja nastava ima odobren Covid-19 plan od strane pokrajinske vlade.

Studentima koji nameravaju da upišu ili produže studije u Kanadi savetujemo da pre upisa prethodno provere da li se njihova srednja škola, koledž ili neka druga obrazovna institucija nalazi na spisku edukatora sa odobrenim Covid-19 planom. Taj spisak, koji će se periodično ažurirati, imigraciona služba Kanade objaviće 20. oktobra.

Američka obrazovna grupa PRODIREKT, specijalizovana za akademsko savetovanje, naročito kada se radi o upisu na jezičko usavršavanje ili studije u Velikoj Britaniji, SAD i Kanadi, nedavno je ovde objavila vest o novim merama koje je kanadska vlada uvela u vezi sa apliciranjem za studentsku vizu.

Partneri kompanije PRODIREKT, vodeći edukatori u Kanadi, praktično svi očekuju da će se odmah 20. oktobra naći na pomenutoj listi sa odobrenim Covid-19 planovima. To je još jedna potvrda da naši studenti uvek mogu da računaju na kvalitet obrazovanja, kao i na bezbednost i pouzdanost škola i univerziteta sa kojima sarađujemo.

✅ Za detaljnije informacije, kao i za upis na jedan od koledža ili programa jezičkog i profesionalnog usavršavanja u Kanadi kontaktirajte ovde naše iskusne akademske savetnike.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading