Ko su ljudi iza jedne od najboljih škola jezika i koledža u Kanadi?

ucenje engleskog i skolovanje u kanadi

Neki od naših studenata već su imali priliku da upoznaju zaposlene u ILAC koledžu dok su pohađali kurseve engleskog ili programe profesionalnog usavršavanja i plaćene radne prakse. Za sve naše buduće polaznike pripremili smo video koji predstavlja “ajlakovce” u korona izolaciji. 🙂

Ovo su naši partneri i prijatelji koji će biti uz vas u Torontu i Vankuveru i pomoći vam da dobijete najbolje obrazovanje dok uživate u Kanadi:

“I love this life” na ILAC način

Iskoristite veliku promociju koja traje do 31. jula! Upišite jedan od programa ILAC koledža i osetite čari studiranja u jednoj od najpoželjnijih zemalja sveta. Za detalje promocije kliknite ovde.

International Language Academy of Canada (ILAC) nudi kurseve engleskog jezika i akademske programe, dok je ILAC International College specijalizovan za programe stručnog usavršavanja i radne prakse. Jezička mreža Verbalisti, koja je deo kompanije PRODIREKT, ima čast da ekskluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope tu najveću i najugledniju jezičku obrazovnu grupaciju u Kanadi.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading