Letnje škole engleskog u Americi – program active LOS ANGELES

Letnje škole engleskog u Americi - program active LOS ANGELES

Letnje škole engleskog u Americi – program active LOS ANGELES (14-19 god) na jednom od najpoznatijih univerziteta

Ako treba da izdvojimo najbolje programe za učenje engleskog za mlade uzrasta 16-19 god, među prva tri sigurno bi se našao active LOS ANGELES koji se izvodi na čuvenom univerzitetu UCLA.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, Verbalisti

✅ Za upis izvršen do 15. marta 2024. odobrava se popust od 100$. Upis se smatra izvršenim kada se uplati depozit (20% od ukupne cene programa) ili ceo iznos koštanja programa i potpiše ugovor sa školom.

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti aktuelnih promocija.

Los Anđeles

Zamisli da šetaš Bulevarom slavnih u srcu Holivuda i tražiš svoje omiljene zvezde na toj stazi. A ako te zanimaju i one prave zvezde, dovoljno je samo da proviriš kroz teleskop u opservatoriji Grifit. U nestvarnom Univerzal studiju čeka nas Hari Poter i „Zabranjeno putovanje“ a onda i „Povratak u budućnost“. Šetnju nastavljamo u parku iz doba Jure, dok za kraj ostavljamo bliski susret sa ET-ijem, najpoznatijim vanzemaljcem na svetu. Magija ne prestaje ni za vreme časova jer učiš engleski u jednom od najpoznatijih američkih univerziteta i na kampusu koji predstavlja pravi mali studentski grad u sred Los Anđelesa.

Univerzitet UCLA i organizacija Ardmore

ucla univerzitet u los andjelesu
Čak 14 profesora sa UCLA su dobitnici Nobelove nagrade! 261 student osvojio je neku olimpijsku medalju, a njih 38 su dobitnici Oskara (kliknite na sliku za uvećan prikaz)
Najbolje skole jezika

Ne može svako da sarađuje sa univerzitetom UCLA, tu privilegiju imaju samo najbolji, a među njima je organizacija Ardmore koja više od 30 godina organizuje letnje škole na čak 25 lokacija širom Engleske i Amerike. Jezička mreža Verbalisti takođe ima jedinstvenu privilegiju – dobijeno pravo da predstavlja Ardmore programe ekskluzivno u jugoistočnoj Evropi.

University of California Los Angeles (UCLA) četvrti je najstariji univerzitet u Americi! Osnovan je davne 1919. godine. Sjajan kampus ušuškan je između dve najpopularnije oblasti – Bel Air i Beverly Hills, u zapadnom delu Los Anđelesa. Ovakva idealna lokacija je ujedno i njegova velika prednost u odnosu na druge univerzitete koji su obično prilično udaljeni od centra ili su locirani van grada. Najvažnije turističke atrakcije su u blizini: Santa Monica, Universal Studios, Hollywood, Disneyland… Ovde vas vodimo u virtuelni obilazak tog čuvenog univerziteta.

UCLA se prostire na preko 150 hektara. Ima teniske terene, teretane na otvorenom, bazen, košarkaške terene i travnate terene za golf, fudbal i bejzbol. Kampus poseduje svoju biblioteku, knjižaru, botaničku baštu, sportsku halu, kafić… UCLA je često korišćen u filmovima kao replika univerziteta Prinston, Harvard i Yale. Neki od filmova i serija koji su ovde snimani su: Jobs (Ashton Kutcher), Old School (Will Ferrel), First Daughter (Katie Holmes), Legally Blonde (Reese Witherspoon), Angels & Demons (Tom Hanks), Californication (Hank Moody), Buffy the Vampire Slayer (Sarah Michelle Gellar), American Pie (Jason Biggs)…

ardmore language schools verbalists

Čak 14 profesora sa UCLA okitilo se Nobelovom nagradom! 261 student osvojio je neku olimpijsku medalju, a njih 38 su dobitnici Oskara. Prvi internet ikada pokrenuli su upravo UCLA studenti kako bi se povezali sa univerzitetom Stanford. Impozantnu listu poznatih ličnosti koje su završile taj univerzitet pogledajte ovde.

Jezička mreža Verbalisti vodi strogo računa da edukatori sa kojima sarađujemo u domenu školovanja maloletnih polaznika poseduju iskustvo, stručnost i visoke ocene od nezavisnih regulatornih tela kada je u pitanju bezbednost i rad sa mladima. Organizator ovog programa, Ardmore Language Schools, akreditovan je od strane Britanskog saveta i English UK što garantuje kvalitet nastave, bezbednost polaznika i striktno pridržavanje pravilima. Nastavno osoblje poseduje CELTA sertifikat i obučeno je za rad sa mladima. Polaznici dolaze iz preko 55 različitih zemalja, odličan preduslov za sklapanje brojnih prijateljstava i vežbanje engleskog.

Zavidne međunarodne akreditacije kompanije PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti pregledajte ovde.

Program

engleski za srednjoc5a1kolce active los angeles program verbalisti

Karakteristika rada Ardmor organizacije je da su kvalitet nastave i individualno napredovanje svakog studenta uvek na prvom mestu. Program active LOS ANGELES osmišljen je tako da omogućava polaznicima da govore engleski tečno i sa samopouzdanjem na nastavi i van nje. Da bi se ustanovio napredak u učenju engleskog svaki student se testira na početku, ali i na kraju programa. Vrednuje se čitanje, slušanje, razgovor, pisanje, grupni rad, aktivnost na časovima i ukupni napredak. Na kraju kursa dobijate sertfikat o pohađanju programa iz kog se vidi koliko ste napredovali.

Nastava se odvija neizmenično, u prepodnevnim i poslepodnevnim časovima, u internacionalnim razredima s najviše 15 polaznika u grupi. Nastavni program realizuje se kroz 20 časova (15 sati) engleskog jezika nedeljno i uključuje vežbe konverzacije kroz igranje uloga (role play) i diskusije, rad u grupama, izrada projekata kao i vežbe slušanja i čitanja.

Ekskurzije i vannastavne aktivnosti 

Pored kvalitetne nastave, prepoznatljiv element svih programa u ponudi jezičke mreže Verbalisti su raznovrsne aktivnosti i izleti, a active LOS ANGELES može se pohvaliti sa jednim od najboljih.

UCLA je na samo nekoliko minuta od mesta Westwood Village gde se nalaze veliki prodajni centri, restorani, kafići, muzeji, bioskopi… Lako se može desiti da tu prilikom šetnje sretnete slavne ličnosti, kao i da prisustvujete svetskoj premijeri nekog hovudskog filma. Kakav komšiluk!

Los Anđeles je poznat po svojim tematskim parkovima, fimskim studijima, muzejima i sl.

sandra santa monica izlet verbalisti

Izleti i obilasci uključeni u program:  

  • Santa Monica i njene čuvene plaže;
  • Six Flags Magic Mountain tematski park;
  • Grove Complex, popularni šoping centar u LA;
  • Ekskurzija u Hollywood;
  • Universal Studios, najveći fimski studio na svetu;
  • Vožnja i obilazak centra grada, šetnja ulicom Olvera i poseta parku Griffith (uz nezaobilazni foto sešn sa holivudskim znakom u pozadini).

Druge aktivnosti:

  • Pored logorske vatre uživamo u zalasku sunca;
  • Razne sportske aktivnosti na izvanrednim sportskim terenima koji se nalaze u okviru samog kampusa;
  • Obilazimo neke od čuvenih muzeja, kao što su J. Paul Getty Museum, Armand Hammer Museum, Griffith Observatory;
  • Takmičimo se na mini olimpijadi;
  • Disko večeri, turniri, karaoke, filmske noći…

Smeštaj

Kampus je sam po sebi studentski grad. Svi polaznici smešteni su u apartmanima sa privatnim kupatilom i dnevnim boravkom. Svaki apartman ima dve sobe a svaka soba može da ima dva ili tri kreveta. Sobe su klimatizovane. U blizini apartmana su bazen i sportske hale, pa ne zaboravite da ponesete peškir za plažu i kremu za sunčanje 😊 Posteljina je obezbeđena, peškire donosite od kuće. Mašine za veš su na svakom spratu.

dvokrevetna soba univerziteta ucla

Bezbednost je na najvišem nivou. Velika prednost ovog kampa je što se sve nalazi na jednom mestu. Ardmore osoblje je takođe smešteno na kampusu. Postoji 24/7 nadzor i uvek je neko prisutan na recepciji u slučaju da nešto zatreba.

Studentski restoran, koji je u okviru kampusa, udaljen je od smeštaja na samo par minuta hoda. Boravak je na bazi punog pansiona i to po principu ALL YOU CAN EAT (pojedi koliko možeš). Vodeći američki časopis za uređenje enterijera i eksterijera Town and Country proglasio je UCLA za univerzitet sa najboljom ishranom u Americi!

Polasci  

Individualni polasci su svake nedelje počevši od 23. juna. Dolazak i odlazak iz smeštaja je nedeljom. Kamp se zatvara 18. avgusta. Program obično traje dve nedelje, ali se može produžiti na 3 ili 4 nedelje.

Cenovnik

2024 CENE ZA active LOS ANGELES PROGRAM (14-19 GOD)

ProgramSmeštaj u okviru kampusaČasova nedeljnoDVE
nedelje
TRI
nedelje
ČETIRI
nedelje
University of California
Los Angeles
(UCLA)
Studentska rezidencija,
univerzitetski kampus,
dvokrevetne i trokrevetne sobe sa privatnim kupatilom,
pun pansion
20 sati
+
aktivnosti
+
izleti
453066958800
Cene su date u USD
Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, Verbalisti

✅ Za upis izvršen do 15. marta 2024. odobrava se popust od 100$. Upis se smatra izvršenim kada se uplati depozit (20% od ukupne cene programa) ili ceo iznos koštanja programa i potpiše ugovor sa školom.

✅ Pomoć oko prijave za američku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

walk of fame verbalisti

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

Odabrani kurs engleskog jezika sa navedenim brojem časova, smeštaj na bazi punog pansiona, 1 celodnevna i 2 poludnevne ekskurzije nedeljno, administrativni troškovi upisa i organizacije smeštaja koji su nepovratni, dijagnostički test na početku i na kraju kursa, sertifikat po završenom kursu, udžbenik i nastavni materijal.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije od 80$, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, putno osiguranje, troškovi pribavljanja vize i gradski prevoz u Los Anđelesu.

‼️  Jezička mreža Verbalisti, koja se nalazi u sastavu američke kompanije PRODIREKT, ekskluzivni je zastupnik grupacije ARDMORE za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.

Video galerija

Verbalisti u akciji – active LOS ANGELES

Pogledajte video priloge koji smo pripremili o grupaciji ARDMORE i njihovim letnjim školama engleskog jezika:

Kontakt formular

Želite da se upišete na program active LOS ANGELES ili su vam potrebne dodatne informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading