Kursevi engleskog za srednjoškolce – akademski engleski u Torontu i Vankuveru

Kursevi engleskog za srednjoškolce - akademski engleski u Torontu i Vankuveru

Program academic TORONTO/VANCOUVER organizuje se tokom cele godine i namenjen je mladima uzrasta 16-18 godina

Kursevi engleskog za srednjoškolce: Posebno nam je zadovoljstvo da polaznicima našeg regiona možemo da ponudimo akademski program koledža ILAC u Kanadi koji je nekoliko puta proglašen za najbolji u svetu kako od strane obrazovne struke, tako i od samih studenata.

engleski za srednjoc5a1kolce akademski program u kanadi verbalisti

academic programi jezičke mreže imaju za cilj da polaznici usavrše znanje engleskog jezika kroz napredne programe koji kombinuju kurseve engleskog sa učenjem izbornih predmeta, učestvovanjem u debatama i slušanjem stručnih predavanja. Kad je u pitanju Kanada pripremili smo programe za njene dve najatraktivnije lokacije – Toronto i Vankuver.

Superiornost ovog programa nije samo u njegovom kvalitetu, već i u ceni koja je dosta niža u odnosu na slične programe u SAD i Engleskoj. Nakon ovog sjajnog iskustva verujemo da će mnogi polaznici jezičke mreže Kanadu staviti na prvo mesto za njihovo dalje profesionalno usavršavanje i studije.

ILAC (International Language Academy of Canada)

najbolje skole engleskog jezika ilac canada verbalisti

U okviru grupacije ILAC nalazi se 9 jezičkih centara u Torontu i Vankuveru, kao i tri koledža za visoko obrazovanje – ILAC College, Canadian Tourism College i Sterling College. Više od 40 hiljada studenata iz preko 75 zemalja sveta svake godine izabere neki od programa iz ponude te škole.

Škola u Vankuveru organizovana je u četiri velike zgrade, dok se jezički centar u Torontu može pohvaliti sa pet zgrada. Obe obrazovne institucije su u samom centru Toronta, odnosno Vankuvera.

Nastava se održava u čak 75 savremeno opremljenih učionica u Vankuveru i 92 u Torontu, a na raspolaganju su i brojne zajedničke prostorije za učenje i druženje. Besplatan WiFi dostupan je u svim zgradama.

Nastavni kadar čine sertifikovani TESOL predavači engleskog jezika sa univerzitetskom diplomom. Za sobom imaju bogato iskustvo u podučavanju, a prošli su i posebne treninge za programe po ILAC metodi učenja. U skladu s tim, a u saradnji sa uglednim izdavačem Oxford University Press, koledž je razvio inovativan nastavni materijal samo za potrebe svojih studenata.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti s ponosom ističe dobijeno pravo ekskluzivnog zastupanja obrazovne grupe ILAC u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i BiH, što je samo još jedan pokazatelj ugleda koji jezička mreža uživa u svetu.

Međunarodne akreditacije kompanije PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti pregledajte ovde.

ILAC TORONTO KAMPUS

ILAC VANCOUVER KAMPUS

Pored kurseva engleskog jezika, ILAC koledž nudi i dva tipa pripremnih programa za studiranje u Kanadi: University Pathway i Gap Year Academic. Apsolutna vodeća pozicija ILAC koledža u obrazovnom sistemu Kanade ogleda se i kroz partnersku saradnju sa preko 70 prestižnih kanadskih ustanova visokog obrazovanja.

kursevi engleskog za srednjoc5a1kolce u kanadi verbalisti
Kursevi engleskog za srednjoškolce

Onima koji uspešno završe University Pathway program omogućena je direktna prohodnost na koledže i univerzitete, bez dodatnog polaganja IELTS ili TOEFL ispita. 

Gap Year Academic program traje godinu dana (tri semestra). ILAC je u saradnji sa La Salle College, Niagara College, Thompson Rivers University, Douglas College i Kwantelen Polytechnic University obezbedio da se polazniku po završetku Gap Year programa prizna određeni broj ispita u prvoj godini studiranja na jednom od pomenutih fakulteta, čime se ostvaruje velika ušteda u vremenu i novcu. Detalje i cene University Pathway i Gap Year programa dostavljamo na upit.

Akreditacije i članstva

Sa više od 25 priznanja, ILAC spada u najnagrađivanije škole u svetu. Potvrda visokog kvaliteta i stručnosti su brojna članstva u edukativnim organizacijama, kao i akreditacije – Languages Canada (nacionalno udruženje koje kontroliše rad privatnih i državnih škola u Kanadi), British Columbia (kontrola kvaliteta u edukaciji), Bildungsurlaub (akreditacija Vlade Nemačke za polje visokog obrazovanja) i ALTO (Udruženje koleža, edukatora, agenata i nacionalnih asocijacija u jezičkom turizmu).

Program academic TORONTO/VANCOUVER

Sastoji se od 32 časa engleskog jezika nedeljno u trajanju od 45 minuta organizovanih kroz pohađanje osnovnog kursa i izbornog predmeta. Nastava je koncipirana sa ciljem da polaznici steknu znanje i veštinu za uspešno studiranje –  bilo da fakultet upisujete u svojoj zemlji ili u inostranstvu. Pored usavršavanja engleskog jezika, radi se na razvijanju kritičkog mišljenja, izvođenju konstruktivnih zaključaka i podsticanju studenata da usvojeno znanje iskoriste na praktičan način.

U zavisnosti od nivoa znanja engleskog jezika na raspolaganju su sledeće opcije OSNOVNOG KURSA – kurs opšteg engleskog, jedan od pripremnih programa za Cambridge i IELTS testove ili University Pathway program:

academic english program learning progression verbalists
kliknite na imidž za uvećan prikaz

Osnovni kurs:

 • Opšti engleski
 • Cambridge English (FCE, CAE, CPE)
 • Priprema za TOEFLS
 • Priprema za IELTS
 • University Pathway Program

Izborni predmeti:

 • liderstvo
 • prodaja
 • digitalni marketing
 • akademske veštine
 • poslovna komunikacija

Raspored

ILAC Academic English Program Schedule
kliknite na imidž za uvećan prikaz

Na dnevnom nivou predviđena je pauza za ručak i teretanu, a članarina za teretanu je uključena u cenu programa.

Kriterijum za formiranje grupa je nivo znanja engleskog jezika i raspoloživost mesta na određenom kursu.

Smeštaj

smec5a1taj u porodici u torontu verbalisti

Porodice u Torontu i Vankuveru
Pažljivo odabrane i redovno kontrolisane porodice jedva čekaju da budete njihov gost. Učiniće sve da osetite domaćinsku atmosferu boravka u Kanadi.

Na raspolaganju je smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona (doručak i večera).

Posteljina i peškiri su obezbeđeni. Omogućen je i besplatni pristup internetu. Usluga pranja veša jednom nedeljno je takođe uključena u cenu. Udaljenost porodica od škole je između 45 i 55 minuta gradskim prevozom.

Napomena: Boravak u dvokrevetnoj sobi moguć je u slučaju da dva studenta putuju zajedno.

Slobodno vreme

Nakon vrednog učenja najlepši način da se opustite su vannastavne aktivnosti koje organizuje koledž ILAC. Detaljan raspored sa cenama objavljuje se na mesečnom nivou, a neke aktivnosti su uključene u cenu, poput obilazaka grada i večeri dobrodošlice. Nekoliko puta nedeljno na programu su i sportske aktivnosti, fudbal, joga, ples i odbojka u dvorani. Naravno, neizostavne su i filmske večeri, šoping i kvizovi znanja.

Toronto

voznja kanuom u torontu verbalisti

Kao višemilionski i kosmopolitski grad smatra se jednim od najgostoprimljivijih gradova sveta. Oduševiće vas moderni oblakoderi u centru, ali i očuvane stambene zgrade iz doba viktorijanskog perioda po predgrađima.

U tom gradu imate priliku da posetite najprepoznatljiviji simbol Kanade – televizijski toranj visine 554 metra sa koga se pruža predivan pogled na grad i jezero Ontario. Kraljevski muzej Ontarija oduševiće vas prvenstveno izložbama skeleta dinosaurusa, a čuveni akvarijum sa čak 16000 morskih životinja. Izleti: Doživljaj koji se pamti ceo život je voda koja grmi – svetsko čudo Nijagarini vodopadi gde je istaknuti naučnik Nikola Tesla prvi podigao hidrocentralu. U neposrednoj blizini nalazi se i spomenik u njegovu čast. Tokom vikenda koledž organizuje i fakultativne ekskurzije u Njujork, Čikago, Montreal i Kvebek.

U nastavku progledajte okvirne cene vannastavnih aktivnosti u Torontu:

 • Ripley’s Aquarium – 30 CAD
 • Televizijski toranj – 35 CAD ili besplatno uz City Pass karticu
 • Royal muzej –15$ ili besplatno uz City Pass karticu
 • Odbojka u dvorani – 15 CAD ili besplatno uz City Pass karticu
 • Laser tag – 15 CAD

Vankuver

verbalisti na capilano mostu vankuver

Verbalisti u Vankuveru prosto obožavaju Stenli park koji se nalazi u samom centru grada. TripAdvisor ga je 2014. godine proglasio najboljim svetskim parkom. Možete probati golf, tenis, hokej na travi, kriket, ili ragbi. Što se tiče sportova na vodi, tu su rafting, jedrenje, ronjenje i vožnja kajakom. Za vreme toplih dana nema boljeg osveženja od kupanja na jednoj od gradskih plaža ili u nekom od bazena sa pogledom na zaliv. Zaljubljenici u vodeni svet obavezno biraju posetu velikom akvarijumu, a posebno od oktobra do marta meseca kada traje velika migracija kitova i može se posmatrati ovaj prirodni fenomen. Tokom vikenda u ponudi je i izlet u prelepi američki grad Sijetl.

Slede okvirne cene vannastavnih aktivnosti za program u Vankuveru:

 • Akvarijum – 20 CAD
 • Klizanje na ledu – 10 CAD
 • Poseta Kapilano mostu – 30 CAD
 • Muzej nauke – 20 CAD
 • Dvodnevna eskurzija u Sijetl – 200 CAD

Polasci

Program academic TORONTO/VANCOUVER izvodi se tokom cele godine, počinje svakog drugog ponedeljka u mesecu, a dolazak i odlazak iz smeštaja je subotom.

Cenovnik

2023 CENE ZA AKADEMSKI PROGRAM U ILAC KOLEDŽU, TORONTO I VANKUVER

Cene za akademski program učenja engleskog u Torontu i Vankuveru, Verbalisti
Napomena: sve cene date su u kanadskim dolarima (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

Pomoć oko prijave za kanadsku vizu, odnosno uslugu viziranja, jezička mreža Verbalisti svojim polaznicima nikad ne naplaćuje.

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

kursevi engleskog u kanadi akademski program verbalisti

Odabrani kurs engleskog jezika sa navedenim brojem časova, smeštaj, administrativni troškovi upisa (180 CAD) i organizacije smeštaja (215 CAD) koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, udžbenik i nastavni materijal (60 CAD), neograničeno korišćenje jezičke i kompjuterske laboratorije i besplatan pristup internetu.

Putno-zdravstveno osiguranje takođe je uračunato u cenu programa.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije od 100 CAD, avionski prevoz sa pripadajućim taksama, aerodromski transferi, troškovi pribavljanja vize i gradski prevoz u Torontu.

‼️ PRODIREKT LLC je ovlašćeni i ekskluzivni zastupnik koledža ILAC za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.

Pogledajte video prilog u nastavku i upoznajte se sa akademskim programom i  prestižnim ILAC kampusima u Torontu i Vankuveru:

Imate pitanje ili želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?