Foto uspomene letnje škole engleskog u Njujorku

Foto uspomene letnje škole engleskog u Njujorku

Statua slobode, Tajms skver, Koni ostrvo, Central Park, Prirodnjački muzej, Soho…fotkanje na sve strane! Foto album koji donosimo dočarava deo atmosfere letnje škole engleskog u Njujorku.

Tokom programa čuveni Fordam univerzitet je naš dom – tu smo smešteni, imamo nastavu, kao i deo vannastavnih i sportskih aktivnosti.

Moderni Rose Hill kampus u okviru kog je Fordam univerzitet nalazi se na samo 17 minuta vožnje metroom od Menhetna, srca Njujorka.

Svake godine nas oduševi to što univerzitet ima čak i svoju metro stranicu! Do brojnih znamenitosti jednog od najvećih gradova u svetu dolazimo često s lakoćom. Do Jenki stadiona, Central parka i Pete avenije stižemo ekspresno na ekspresnoj metro liniji Lexington Avenue 🙂 Bukvalno na samo nekoliko minuta lagane šetnje od kampusa su nam i predivna botanička bašta i zoološki vrt.

Naši polaznici imaju jedinstvenu priliku da osete kako žive američki studenti. Još tokom letnje škole sa mnogima počnemo da razgovaramo o uslovima upisa na studije u Americi ili Kanadi. Nije ni čudo jer Njujork je grad koji vas pokreće, motiviše i daje vam neku čudesnu energiju. Mi Verbalisti zato kažemo: New York, New York, so good they named it twice! Za detaljan opis programa koji je zaslužan za ovaj funtastičan foto album klikni ovde ili na naslov u nastavku:

Letnje škole engleskog u Njujorku (12-18 god)

Osim u letnju školu u Njujorku, jezička mreža Verbalisti može da te odvede i u druga dva popularna kampa – u London ili na Maltu. Šta god da izabereš, garantujemo ti nesvakidašnje jezičko leto!

Najbolje skole jezika

PRODIREKT LLC je ovlašćeni i ekskluzivni zastupnik grupacije ARDMORE, koja izvodi letnju školu u Njujorku, za region jugoistočne Evrope i zemlje: Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Makedonija.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading