Promocija za direktan let i jezičko putovanje u Firencu

Kursevi italijanskog u Firenci

Air Serbia uvela je direktan let za Firencu, grad ljubavi. Do Firence se sada stiže brzo, a povratnu avionsku kartu možete kupiti već za 149€. Ipak ako želite potpun ugođaj i da na pravi način istražite grad u kome je nastala renesansa, onda se prepustite jezičkoj mreži Verbalisti i našoj partnerskoj školi Linguaviva. Da li ste znali da se u Firenci govori najčistiji italijanski?

Dok hodamo stopama Dantea, Mikelanđela, Medičija i Galileja učimo jezik strasti. Linguaviva je četiri puta proglašena za najbolju školu italijanskog u Italiji a do opisa i cena pet glavnih kurseva dolazite klikom na sledeći naslov:

Firenca, italijanski jezik (16+ god), LINGUAVIVA

Ova promocija za grad ljubavi traje samo tokom meseca ljubavi, odnosno od 10. februara do 02. marta. Ponuda avio kompanije Air Serbia važi za jezičko putovanje koje se obavi bilo kada u periodu od 1. juna do 31. decembra  2020.

Mi ćemo se postarati za vaš brz i lak upis na kurs italijanskog, a možemo i za vas kupiti avio kartu. Dovoljno je samo da nas pozovete na +381-63 393-383 ili pošaljete upit na info@verbalisti.com

Imate komentar ili pitanje?