Specijalne cene plus popust za avanturistički kamp i školu jezika za decu u Engleskoj

aktivnosti pgl kampa engleskog u engleskoj verbalisti

U današnje vreme mobilni telefoni, video igrice i razni gadžeti zamenili su igru dece u prirodi. Nedostatak boravka u prirodi može da prouzrokuje poremećaj pažnje, manjak samopouzdanja i otuđenost kod dece. Bavljenje raznim sportovima svakako pomaže otklanjanju pomenutih simptoma, međutim deci mlađeg uzrasta je pre svega potreban kontakt sa prirodom i fizička aktivnost u prirodi. Pored toga, privremeno odvajanje dece od roditelja i poznatog okruženja pomaže u izgrađivanju samostalnosti i snalažljivosti. Zato, hajdemo u predivnu englesku prirodu da kroz sport, vežbe, igru i druženje učimo engleski!

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiJezička mreža Verbalisti u saradnji sa najuglednijim organizatorom avanturističkih kampova za decu, britanskom kompanijom PGL, dogovorila je specijalne cene kako bi njihove čuvene kampove u Engleskoj učinila pristupačnijim za naše porodice. Pored povlašćene cene programa od 1.395 funti za dvonedeljni kamp obezbeđen je i popust od 100 funti za upis do 31. januara. Važna napomena: za termin sa pratnjom jezička mreža Verbalisti zasad ima samo 5 rezervisanih mesta. Svim zainteresovanim za ovaj popularni avanturistički kamp i školu jezika preporučujemo što raniji upis. Za detalje programa, cene i termine kampa kliknite ovde ili na naslov u nastavku:

Marchants Hill (pored Londona), avanturistički kamp engleskog jezika (7-17 god)

Engleski se uči na svakom koraku u opuštenom okruženju i uz pomoć iskusnih britanskih profesora i instruktora. Engleski se i priča na svakom koraku – među novim drugarima nisu samo deca iz celog sveta već i mladi Britanci koji deo leta provode u avanturističkim kampovima. Kako to sve izgleda pogledajte u video prilogu koji smo pripremili sa školom:


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading