Kursevi nemačkog za mlade i decu na popustu

Kursevi nemackog za decu, jezicka mreza Verbalisti

Nakon velikih popusta koje smo objavili za popularne kampove engleskog jezika u Londonu (detaljnije ovde) i Njujorku (detaljnije ovde), nastavljamo sa novogodišnjim promocijama u okviru naše tradicionalne kampanje “Jezik na dar”.  Danas su na redu pokloni za mlade koji žele da uče nemački preko leta u Berlinu, Minhenu i Beču. Široka ponuda kurseva nemačkog za decu i starije tinejdžere u najboljim školama u Nemačkoj i Austriji dolazi kao plod partnerstva jezičke mreže Verbalisti sa školama GLS i ActiLingua.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiZa upis izvršen do 31. decembra odobrava se popust od 100 evra koji važi za sve niže navedene programe. Upis se smatra izvršenim kada se uplati depozit (20% od ukupne cene programa) ili ceo iznos koštanja programa i potpiše ugovor sa školom.

Tokom poslednjih petnaest godina hiljade polaznika jezičke mreže boravilo je u letnjim školama nemačkog različitiog profila. Polaznici uzrasta 7 do 19 godina vraćali su se prepuni divnih utisaka a neke od njih možete pregledati u našoj rubrici Student Spotlight. Do detaljnih opisa programa spremnih za poklon dolazite klikom na naslove u nastavku:

active BERLIN-Berlin College, nemački jezik (16-18 god), GLS
Berlin Intensive, nemački jezik (14-17 god), GLS
Berlin, nemački jezik, kamp Water Sports (12-16 godina), GLS
Berlin, nemački jezik, letnja škola Young & Fun (7-14 godina), GLS

Minhen, nemački jezik, letnja škola Munich Young & Fun (7-14 godina), GLS
Minhen, nemački jezik, letnja škola Munich Castle (14-17 godina), GLS
Minhen, nemački jezik, letnja škola Munich Adventure (12-17 godina), GLS

active VIENNA-Holiday Course, nemački jezik (16-19 god), ActiLingua

Naši obrazovni savetnici su iskusni stručnjaci koji su u vodećim međunarodnim organizacijama, kompanijama i/ili stranim koledžima završili obuku za savetovanje i pružanje usluga u oblasti jezičke edukacije, kao i obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (European Association of Quality Language Services). Neke od najvažnijih akreditacija jezičke mreže Verbalisti, koja se nalazi u vlasništvu obrazovne grupe PRODIREKT LLC, možete pročitati ovde. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći oko izbora pravog programa, a sam upis pretvoriti u prijatno iskustvo.

Imate komentar ili pitanje?