Letovanje i letnja škola engleskog jezika na Malti

Letovanje i letnja škola engleskog jezika na Malti

Letnja škola engleskog jezika na Malti sa programima za sve uzraste

Polaznici jezičke mreže Verbalisti uživaju jedinstvene pogodnosti učenja engleskog jezika na Malti – idu u jednu od najmodernijih i najboljih škola – Institut IELS, i smešteni su u hotelima u Sliemi, prestižnom i popularnom kraju Malte, tačno preko puta grada Valete, na 5 min vožnje brodićem i 20tak minuta peške od nje. ✅ Škola se nalazi na samo 5 minuta lagane šetnje od hotela i 2 minuta od šetališta kraj mora.

🥇 Sa ponosom ističemo da jezička mreža Verbalists Education zastupa ekskluzivno dugi niz godina vodeću školu u svetu, institut IELS, i da smo u svom radu podržani i od strane Malteškog ministarstva za turizam.

Grad Valeta na Malti, Verbalisti

Malta nije samo poznata po sunčanom vremenu, bistrom moru, atraktivnim plažama i noćnom životu. Njena prelepa prestonica Valeta predstavlja pravi muzej na otvorenom. Valetin istorijski šarm danas se meša sa barovima i restoranima najvišeg kvaliteta. Taj čarobni grad poneo je titulu “Evropskog grada kulture” pa se tako svake godine tu održavaju brojni festivali, koncerti, predstave i kulturni događaji. Pogledajte u nastavku jednu od sjajnih najava za “Evropski grad kulture 2018”, kao i kakve vas sve lepote i uzbuđenja donosi letnja škola engleskog na Malti.

Iako je u ovo doba godine veoma teško naći slobodno mesto na jezičkim programima, nije i nemoguće. Zato savetujemo da pogledate opise programa u nastavku i donesete brzu odluku:

Individualni program (bez pratnje) za mlade starosti 16-25 godina:

active MALTA, engleski jezik

Odrasli polaznici mogu da biraju da li će boraviti na Malti ili na magičnom ostrvu Gozo:

Kursevi engleskog jezika za odrasle na Malti

Malta, ostrvo GOZO, engleski jezik

A ukoliko želite porodično jezičko letovanje za vas je idealan:

Malta, engleski jezik (porodični programi)

Nakon što pregledate željeni program, kontaktirate nas čim je pre moguće i mi ćemo se pobrinuti da lako obavite upisnu proceduru i pripremite se za uzbudljivu jezičku avanturu.

Malta is MORE

Kontakt formular


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading