Predivno more, sunce i zabava uz učenje engleskog na Malti

Letovanje i letnje skole engleskog jezika na Malti sa Verbalistima

Malta nije samo poznata po sunčanom vremenu, bistrom moru, atraktivnim plažama i noćnom životu. Valeta, glavni grad Malte, prošle godine proglašen je i za „Evropski grad kulture“. Taj čarobni mediteranski grad svake godine je domaćin brojnim festivalima, koncertima, predstavama i kulturnim događajima. Pogledajte u nastavku jednu od sjajnih najava za „Evropski grad kulture 2018“, kao i kakve vas sve lepote očekuju ako upišete kurs engleskog na Malti.

Polaznici jezičke mreže Verbalisti uživaju jedinstvene pogodnosti učenja engleskog jezika na Malti – idu u jednu od najmodernijih i najboljih škola – Institut IELS, i smešteni su u hotelima u Sliemi, prestižnom i popularnom kraju Malte, tačno preko puta grada Valete, na 5 min vožnje brodićem i 20tak minuta peške od nje.

Iako je u ovo doba godine veoma teško naći slobodno mesto na jezičkim programima, nije i nemoguće. Zato savetujemo da pogledate opise programa u nastavku i donesete brzu odluku:.

Za decu uzrasta od 8 do 12 godina, uz podršku pratioca jezičke mreže:

Za tinejdžere uzrasta od 13-18 godina, uz podršku pratioca jezičke mreže:

Individualni program (bez pratnje) za mlade starosti 16-25 godina:

Odrasli polaznici mogu da biraju da li će boraviti na Malti ili na magičnom ostrvu Gozo:

A ukoliko želite porodično jezičko letovanje za vas je idealan:

Nakon što pregledate željeni program, kontaktirate nas čim je pre moguće i mi ćemo se pobrinuti da lako obavite upisnu proceduru i pripremite se za uzbudljivu jezičku avanturu.

Imate komentar ili pitanje?