Škola tenisa i engleskog pod okriljem najčuvenije sportske marke NIKE

nike skola tenisa i engleskog jezika verbalisti

Zahvaljujući dugogodišnjem ekskluzivnom zastupstvu jezičke mreže Verbalisti jednog od najboljih sportskih kampova u svetu – škole tenisa NIKE, mladi teniseri iz regiona jugoistočne Evrope imaju jedinstvenu priliku da usavršavaju jezičke i teniske veštine uz mentorstvo vrhunskih stručnjaka. Velika popularnost Nike škole tenisa znači da polaznici i roditelji uočavaju veliku razliku između kampova u organizaciji prestižnih sportskih imena, poput Mančester sitija, Real Madrida i NIKE, nasuprot sportskih kampova koje organizuju škole jezika.

Krajem februara već smo popunili sva mesta za sada već tradicionalni grupni polazak 29. jula sa pratiocem jezičke mreže i čuvenim teniskim trenerom Dejanom Simićem. Ali ne brinite, još uvek ima mesta za individualne polaske u terminima tokom jula i avgusta. Program, datume polaska i cene možete videti klikom ovde ili na link u nastavku:

NIKE teniski kamp i škola jezika (10-17 god), NIKE

Engleski & Tenis i Total Tenis čekaju vas na dve sjajne lokacije – Lancing College i Bisham Abbey. Da, jeste to je taj Bisham Abbey gde se spremaju britanski olimpijski timovi! 🙂  Posle nastave i treninga slede uzbudljive vannastavne aktivnosti i izleti.

Predlažemo da što pre odaberete svoj termin, kontaktirate nas ovde i pravac Engleska! Nemojte se iznenaditi ako nas narednog leta vidite kraj teniskih terena kako vas bodrimo, jer ni mi ne možemo da odolimo da svake godine obiđemo naše polaznike i bar na nekoliko dana uživamo u ovim teniskim akademijama.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading