Jezičko putovanje My LONDON sa vodičem za bestseller

Letnja skola engleskog i putovanje u London, program My LONDON

Putopisi programa My LONDON svake godine mogu da konkurišu za jedan pravi bestseller. Jedinstveni obilasci Londona i izleti u Oksford, Kembridž i Brajton idealno se nadovezuju na kurs engleskog u prestižnoj britanskoj školi St. Giles. Za pratnju polaznika jezičke mreže, kao i učenje o britanskoj kulturi i uživanje u znamenitostima Londona, zadužena je Ljiljana Ljiška Aleksić koja važi za možda najboljeg i najiskusnijeg vodiča na našim prostorima kada je u pitanju britanska metropola.

Ukoliko želite da budete deo tima jezičke mreže koji će svaki dan osvajati London pre časova engleskog jezika u školi, a za dane vikenda ići stopama Harija Potera ili se sunčati na plažama Brajtona, preporučujemo hitnu prijavu. Za detalje programa i cene kliknite na linku u nastavku:

My LONDON, jezičko putovanje, ST GILES COLLEGE

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti aktuelne promocije.

Higlhight ovog programa i ujedno omiljeni izlet verbalista je poseta Oksfordu. Magiju te akademske prestonice dočaravamo foto galerijom naših polaznika. Toplo preporučujemo da ovde pročitate i putopis koji je naš vodič zajedno sa njima napisao dok su se odmarali nakon šetnje gradom i uživali u cream tea kraj čuvene Bodleanske biblioteke.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

2 одговора на „Jezičko putovanje My LONDON sa vodičem za bestseller“

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading