Hit letnji kampovi i škole engleskog u Njujorku – za sve uzraste

dozivite svoj empire state of mind jezicki program u njujorku verbalisti
Doživite svoj „Empire State of Mind“

Među najpopularnijim kampovima i školama engleskog jezika u Americi izdvajaju se programi u Njujorku. Njujork je glavni centar sveta, simbol slobode i neograničenih mogućnosti. U tom gradu koji nikada ne spava sve je uzbudljivije, pa tako i učenje engleskog.

Sveobuhvatna ponuda jezičke mreže za Njujork pokriva sve uzraste i namene, bilo da se radi o letnjem kampu za mlade sa pratnjom ili stručnom jezičkom usavršavanju i poslovnim kursevima.

Na raspolaganju su tri programa a do njihovih opisa i različitih tipova kurseva dolazite klikom na naslove u nastavku koji se nalaze iznad video priloga koje smo napravili sa školama ST GILES i LAL kako bismo vam još bolje dočarali šta vas očekuje narednog leta 🙂

Njujork, letnja škola engleskog jezika (12-18 god), LAL NEW YORK

 

active NEW YORK, engleski jezik (18+ god), ST GILES

 

Njujork, engleski jezik (18 god), ST GILES

 

Njujork je grad gde se sve može i samo nebo je granica! Zato iskoristite učenje engleskog u vodećim školama sveta da ovaj grad upoznate na najbolji mogući način i uživate u njegovoj fascinantnosti.

Predstavnici jezičke mreže Verbalisti vam stručnim savetima i dugogodišnjim iskustvom garantuju lak i brz upis, kao i pomoć oko prijave za vizu. Na vama samo ostaje da što pre donesete odluku jer se mesta na programima brzo popunjavaju a cene avio karata rastu svakim danom.

Imate komentar ili pitanje?