Kursevi engleskog u Americi, Kanadi, Engleskoj i na Malti na velikom popustu za upis do kraja februara

ucenje engleskog u inostranstvu sa jezickom mrezom verbalisti

EARLY BIRD promocija za upis do 28. februara – Engleska, Kanada, Amerika i Malta

Preko 7000 polaznika jezičke mreže Verbalisti učilo je strane jezike u inostranstvu tokom poslednjih petnaest godina što nam je donelo vodeću poziciju u jugoistočnoj Evropi kada je u pitanju jezička edukacija za sve uzraste.

Ugled, pouzdanost i jedinstven pristup u našem radu dobrim delom utemeljeni su u dobijenom pravu da ekskluzivno zastupamo najbolje svetske škole jezika i sportske brendove u regionu jugoistočne Evrope. Jezička mreža se po tome izdvaja ne samo u regionu, već i u svetu. Ta regionalna ekskluzivna zastupstva važna su ne samo da bi se našim polaznicima ponudili jezički programi najvišeg kvaliteta, već i da školovanje u inostranstvu bude dostupnije kroz cene koje su iste, pa često čak i niže od onih koje škole nude.

Odmah prelazimo sa reči na dela i verovatno u do sada najsveobuhvatnijoj akciji za učenje engleskog jezika za odrasle predstavljamo programe tri vodeće škole u svetu koji su na popustu za upis do 28. februara.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, Verbalisti

Sa koledžima Kings, ILAC i IELS dogovorili smo “early bird” popust (za raniji upis) koji pokriva sve najatraktivnije destinacije u svetu za učenje engleskog – Engleska, Malta, Amerika i Kanada. Koledži KINGS, ILAC i IELS imaju tradiciju dugu preko 30 godina i akreditovani su od međunarodnih institucija koje kontrolišu rad jezičkih škola. Svi predavači tih jezičkih akademija su univerzitetski obrazovani sa specijalizacijama Univerziteta u Kembridžu i sertifikatima CELTA i DELTA. Takođe, to su centri i za obuku nastavnika engleskog jezika. Slede detalji i uslovi “early bird” promocije:

Promocija važi za upis do 28. februara i nudi popust i do 200 evra. Odobreni popusti:

earlybird popusti na kurseve jezika verbalisti
EARLY BIRD promo: Za upis do 28. februara popust i do 200 evra

KINGS EDUCATION, Engleska i Amerika

  • 100 funti/dolara za bilo koji program obuhvaćen promocijom, bilo koje dužine

ILAC, Kanada

  • 100 kanadskih dolara za kurseve u trajanju od 2 ili 3 nedelje
  • 200 kanadskih dolara za kurseve u trajanju od 4 i više nedelja

IELS, Malta

  • 100 evra za programe od 2 nedelje
  • 150 evra za upisane 3 nedelje
  • 200 evra za odabrane 4 i više nedelja

Uslovi promocije koji važe za sve škole:

  • upišite kurs obuhvaćen promocijom do 28. februara 2019;
  • pohađajte odabrani program bilo kada u 2019. dok za programe na Malti to važi čak do 27. marta 2020;
  • pod upisom se podrazumeva potpisivanje ugovora sa koledžom i uplata depozita (ili celog iznosa koštanja programa);
  • broj mesta na programima za ovu promociju je ograničen pa tako promocija važi dok se mesta ne popune;
  • promocija važi za kurseve jezika za odrasle – polaznici uzrasta 18 i više godina;
  • ova promocija i popust ne mogu se kombinovati sa drugim popustima, niti se popust može primeniti retroaktivno.

U nastavku, klikom na željeni naslov, pogledajte opise i cene programa na promociji:

IELSpolaznica jezicke mreze verbalisti na malti

IELS (Institute for English Language Studies) je najbolja i jedna od najvećih škola na Malti, osnivač udruženja FELTOM koje kontroliše rad škola stranih jezika na ostrvu i izdaje im licence za rad. Škola se nalazi u prestižnom delu Malte, u Slimi, koja se smatra finansijskim i turističkim centrom ostrva. Klikom na sledeće linkove/naslove pogledajte opise i cene programa koji su obuhvaćeni ovom promocijom:

KINGS EDUCATION

KINGS EDUCATION je za prve jezičke centre odabrao London, Oksford i Bornmut pre više od 50 godina. Poslovanje se kasnije proširilo i preko Antlantika otvaranjem ultra modernih jezičkih škola u SAD – u Njujorku, Bostonu i Los Anđelesu. Na linkovima u nastavku nalaze se opisi programa i cene koji su uključeni u “Early Bird” promociji:

ILAC

International Language Academy of Canada (ILAC)  svake godine edukuje preko 10.000 studenata iz celog sveta, a dva predivna kampusa nalaze se u Torontu i Vakuveru. Pored škole jezika, ILAC poseduje i fantastični koledž koji je idealan izbor za mlade koji žele da se stručno usavršavaju u jednoj od vodećih svetskih ekonomija, kao i da rade od prvog dana dolaska i Kanadu. Više o tim programima možete pročitati klikom na Toronto i Vankuver – School of Business, ILAC i na Toronto i Vankuver – School of Customer Service, ILAC 

Sledeći linkovi vode vas do jezičkih programa za koje važi “Early Bird” popust:

Jako je bitno da nas što pre kontaktirate jer se mesta u smeštajnim kapacitetima škola predviđena za ovu promociju veoma brzo popunjavaju. Naši jezički stručnjaci pomoći će vam da odaberete pravi program za sebe i ostvarite željeni napredak u učenju engleskog jezika.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading