Kursevi engleskog u Americi, Kanadi, Engleskoj i na Malti na velikom popustu za upis do kraja februara

ucenje engleskog u inostranstvu sa jezickom mrezom verbalisti

EARLY BIRD promocija za upis do 28. februara – Engleska, Kanada, Amerika i Malta

Preko 7000 polaznika jezičke mreže Verbalisti učilo je strane jezike u inostranstvu tokom poslednjih petnaest godina što nam je donelo vodeću poziciju u jugoistočnoj Evropi kada je u pitanju jezička edukacija za sve uzraste.

Ugled, pouzdanost i jedinstven pristup u našem radu dobrim delom utemeljeni su u dobijenom pravu da ekskluzivno zastupamo najbolje svetske škole jezika i sportske brendove u regionu jugoistočne Evrope. Jezička mreža se po tome izdvaja ne samo u regionu, već i u svetu. Ta regionalna ekskluzivna zastupstva važna su ne samo da bi se našim polaznicima ponudili jezički programi najvišeg kvaliteta, već i da školovanje u inostranstvu bude dostupnije kroz cene koje su iste, pa često čak i niže od onih koje škole nude.

Odmah prelazimo sa reči na dela i verovatno u do sada najsveobuhvatnijoj akciji za učenje engleskog jezika za odrasle predstavljamo programe tri vodeće škole u svetu koji su na popustu za upis do 28. februara.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, Verbalisti

Sa koledžima Kings, ILAC i IELS dogovorili smo “early bird” popust (za raniji upis) koji pokriva sve najatraktivnije destinacije u svetu za učenje engleskog – Engleska, Malta, Amerika i Kanada. Koledži KINGS, ILAC i IELS imaju tradiciju dugu preko 30 godina i akreditovani su od međunarodnih institucija koje kontrolišu rad jezičkih škola. Svi predavači tih jezičkih akademija su univerzitetski obrazovani sa specijalizacijama Univerziteta u Kembridžu i sertifikatima CELTA i DELTA. Takođe, to su centri i za obuku nastavnika engleskog jezika. Slede detalji i uslovi “early bird” promocije:

Promocija važi za upis do 28. februara i nudi popust i do 200 evra. Odobreni popusti:

earlybird popusti na kurseve jezika verbalisti
EARLY BIRD promo: Za upis do 28. februara popust i do 200 evra

KINGS EDUCATION, Engleska i Amerika

 • 100 funti/dolara za bilo koji program obuhvaćen promocijom, bilo koje dužine

ILAC, Kanada

 • 100 kanadskih dolara za kurseve u trajanju od 2 ili 3 nedelje
 • 200 kanadskih dolara za kurseve u trajanju od 4 i više nedelja

IELS, Malta

 • 100 evra za programe od 2 nedelje
 • 150 evra za upisane 3 nedelje
 • 200 evra za odabrane 4 i više nedelja

Uslovi promocije koji važe za sve škole:

 • upišite kurs obuhvaćen promocijom do 28. februara 2019;
 • pohađajte odabrani program bilo kada u 2019. dok za programe na Malti to važi čak do 27. marta 2020;
 • pod upisom se podrazumeva potpisivanje ugovora sa koledžom i uplata depozita (ili celog iznosa koštanja programa);
 • broj mesta na programima za ovu promociju je ograničen pa tako promocija važi dok se mesta ne popune;
 • promocija važi za kurseve jezika za odrasle – polaznici uzrasta 18 i više godina;
 • ova promocija i popust ne mogu se kombinovati sa drugim popustima, niti se popust može primeniti retroaktivno.

U nastavku, klikom na željeni naslov, pogledajte opise i cene programa na promociji:

IELSpolaznica jezicke mreze verbalisti na malti

IELS (Institute for English Language Studies) je najbolja i jedna od najvećih škola na Malti, osnivač udruženja FELTOM koje kontroliše rad škola stranih jezika na ostrvu i izdaje im licence za rad. Škola se nalazi u prestižnom delu Malte, u Slimi, koja se smatra finansijskim i turističkim centrom ostrva. Klikom na sledeće linkove/naslove pogledajte opise i cene programa koji su obuhvaćeni ovom promocijom:

KINGS EDUCATION

KINGS EDUCATION je za prve jezičke centre odabrao London, Oksford i Bornmut pre više od 50 godina. Poslovanje se kasnije proširilo i preko Antlantika otvaranjem ultra modernih jezičkih škola u SAD – u Njujorku, Bostonu i Los Anđelesu. Na linkovima u nastavku nalaze se opisi programa i cene koji su uključeni u “Early Bird” promociji:

ILAC

International Language Academy of Canada (ILAC)  svake godine edukuje preko 10.000 studenata iz celog sveta, a dva predivna kampusa nalaze se u Torontu i Vakuveru. Pored škole jezika, ILAC poseduje i fantastični koledž koji je idealan izbor za mlade koji žele da se stručno usavršavaju u jednoj od vodećih svetskih ekonomija, kao i da rade od prvog dana dolaska i Kanadu. Više o tim programima možete pročitati klikom na Toronto i Vankuver – School of Business, ILAC i na Toronto i Vankuver – School of Customer Service, ILAC 

Sledeći linkovi vode vas do jezičkih programa za koje važi “Early Bird” popust:

Jako je bitno da nas što pre kontaktirate jer se mesta u smeštajnim kapacitetima škola predviđena za ovu promociju veoma brzo popunjavaju. Naši jezički stručnjaci pomoći će vam da odaberete pravi program za sebe i ostvarite željeni napredak u učenju engleskog jezika.

Imate komentar ili pitanje?