Veliki popust za učenje engleskog u školama “kraljeva” u Engleskoj i Americi

Kursevi engleskog za odrasle u Londonu, Verbalisti

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiKada se spoje jedna od najboljih škola na svetu – KINGS EDUCATION i najuticajnija obrazovna jezička mreža u regionu jugoistočne Evrope – Verbalisti, onda najviše dobijaju studenti. Donosimo sjajne vesti – za koju god KINGS školu u Velikoj Britaniji i Americi da se odlučite ostvarujete, u zavisnosti od destinacije, popust od 100 funti ili 100 dolara za upis do 28. februara!

Zahvaljujući veoma uspešnoj saradnji koja traje duže od jedne decenije, posredstvom jezičke mreže Verbalisti veliki broj polaznika dobio je šansu da usavrši znanje engleskog jezika u KINGS koledžima širom Velike Britanije i Amerike. Iskustva nekih od njih možete pogledati u rubrici Student Spotlight na našem sajtu ili klikom ovde. Tamo ćete pronaći priče i utiske Miloša , Save, Ivana Radenova, Nadine i Hane, Loica, Lole i Uroša koji govore u prilog najvišem kvalitetu obrazovanja koju KINGS pruža svima – mladima, odraslima, profesorima engleskog jezika i poslovnim korisnicima.

Ne propustite jedinstvenu šansu da uz blagovremen upis obezbedite mesto na programu i ostvarite popust od 100 funti ili 100 dolara. Radi lakšeg snalaženja na likovima u nastavku dajemo opise programa koje ova promocija obuhvata:

Za mlade:

verbalisti u londonu sa školom engleskog jezika kingsZa odrasle:

Stručno usavršavanje i poslovni programi:

Uslovi promocije:

  • važi za upis do 28. februara 2019. godine ili dok se ne popune mesta u smeštajnim kapacitetima škole
  • pod upisom se smatra potpisivanje ugovora sa koledžom i uplata depozita ili celog iznosa cene školarine, kao i celokupnog iznosa cene troškova putovanja (kod letnjih škola sa pratiocem grupe)
  • ova promocija i popust ne mogu se kombinovati sa drugim popustima, niti se popust može primeniti retroaktivno

KINGS EDUCATION od osnivanja 1980. godine akreditovan je od strane vodećih svetskih obrazovnih tela koje vrše kontrolu i nadzor jezičkih škola u svetu. Prvi jezički centri otvoreni su u Londonu, Oksfordu i Bornmutu, da bi odmah zatim usledila i promocija jezičkih kampova za najmlađe širom Velike Britanije. Poslovanje proširuju 2009. otvaranjem ultra modernih jezičkih škola u SAD – prvo u Los Anđelesu, a potom i u Bostonu i Njujorku.

Ta višestruko nagrađivana škola zvaničan je centar za IELTS testiranje još od 1996. godine. U njegove čak tri škole u Oksfordu godišnje se testira više od 3.500 kandidata, po čemu je Kings Oxford jedan od najvećih centara za IELTS testiranje u Velikoj Britaniji. Svi profesori su univerzitetski obrazovani, sertifikovani IELTS ispitivači sa specijalizacijama Univerziteta u Kembridžu (CELTA, DELTA).

Atraktivnost jezičkih programa i ugled škole KINGS doprinose da se sva mesta na njihovim programima popune već početkom ranog proleća. Kontaktirajte nas i krenite na vreme sa osmišljavanjem svog kraljevskog jezičkog usavršavanja pod okriljem onih koji to znaju najbolje.

U nastavku smo pripremili video prilog u kom vam otvaramo vrata sveta i brojnih KINGS škola:


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading