Direktni letovi za Nicu, Barselonu i Madrid i Air Serbia promocija za Beč i Berlin za letnja jezička putovanja Verbalista

letnji kampovi i skole jezika za decu verbalisti

Air Serbia uvela je direktne letove za Nicu, Barselonu i Madrid i te hit jezičke destinacije učinila još atraktivnijim, naročito kada su u pitanju mladi i letnji kampovi.

Sa direktnim letom i planiranim grupnim polascima, Nica nikada nije bila atraktivnija za najmlađe “francuze”! 🙂 Očekujemo da će ove godine popularna Malaga dobiti jaku konkurenciju u Barseloni i Madridu, jer ni “španci” više ne moraju da presedaju za te destinacije. Napominjemo da sa aktuelnom Air Serbia promocijom nije samo u pitanju velika pogodnost direktnih letova, već i snižene cene avio karata…sve to za ograničen broj mesta. Zato najtoplije preporučujemo hitan upis.

Promocija jeftinijih avio karata još uvek je aktuelna i za Berlin, Beč, Milano, Rim i Veneciju. Ponuda jezičke mreže i za te gradove obuhvata sve uzraste i u nastavku donosimo jezičke programe koje možete odmah upisati i iskoristiti aktuelnu promociju. Posebnu pažnju skrećemo na planirana grupna putovanja za mlade sa pratiocem za Nicu i Berlin, gde je broj mesta ograničen i gde posebno savetujemo što raniji upis. Kliknite na naslove/linkove u nastavku za detaljnije opise programa, cene i upis:

Za mlade:  

NicaNica, francuski jezik (12-17 god) (planirano i kao grupno putovanje za termin 30. jun 2019.
Barselonaactive BARCELONA, španski (16-18 god)
Madridactive MADRID, španski (16-18 god)
Berlin:
>> active BERLIN-Berlin College (16-18 god)
>> Berlin Westend (14-17 god)
>> Berlin, kamp Water Sports (13-16 godina)
>> Berlin, letnja škola nemačkog Young & Fun (7-14 godina) (planirano i kao grupno putovanje za termine 23. jun i 4. avgust 2019.)
Beč:
>> active VIENNA-Holiday Course (16-19 god)
>> Beč, letnja škola nemačkog (12-17 god)

Za odrasle:

direktni letovi za hit jezicke destinacije sa verbalistimaBerlin:
>> Berlin, nemački jezik 
>> Berlin, poslovni nemački jezik
BečBeč, nemački jezik
MadridMadrid, španski jezik
BarselonaBarselona, španski jezik
RimRim, italijanski jezik
MilanoMilano, italijanski jezik
VenecijaVenecija, italijanski jezik (16+ god)

VAŽNO: promocija Air Serbia traje dok se ne popune mesta na letovima. Preporučujemo da nas ovde odmah kontaktirate kako bismo pružili više informacija u vezi sa vašim željenim gradom i terminima koji odgovaraju promociji.

Na vama je da samo sada budete jako brzi, a kada dođe vreme za putovanje da se prepustite čarima odabrane jezičke destinacije. Čekamo vaš poziv!


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading