Letnji kamp za decu na Malti sa pratnjom (8-12 god)

Letnji kamp za decu na Malti, Verbalisti

Jezička mreža Verbalisti je lider u regionu kada su u pitanju jezičko školovanje i sportski kampovi za mlade. U pogledu Malte takva liderska pozicija podržana je i najvećim brojem polaznika, dugogodišnjim ekskluzivnim zastupstvom instituta IELS, koji važi za najugledniju školu jezika na Malti, kao i najkompletnijom ponudom. Čak tri različita programa su u ponudi koji pokrivalju uzrast dece od 8 do 18 godina – letnja škola za mlade sa pratiocem (13-18 god) (pogledajte ovde), zatim active MALTA (16-25 god) (pogledajte ovde) i letnji kamp za decu (8-12 god) koji predstavljamo u nastavku.


✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka program. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti eventualnih promocija.

Kamp engleskog jezika

Jezička mreža Verbalisti mladima poklanja najveću pažnju. Njihovi programi prilagođeni su uzrastu i interesovanju a roditeljima je ostavljena važna mogućnost izbora programa u odnosu na stepen samostalnosti njihove dece.

Polaznici jezičke mreže u školi IELS na Malti Verbalisti
Letnji kamp za decu: Verbalisti u školi IELS na Malti kKliknite na slike za uvećane prikaze)

Letnji kamp za decu koji se izvodi na Malti namenjen je učenicima uzrasta 8-12 godina iz Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, Hrvatske i Slovenije. Kod kreiranja programa za decu tog godišta vodili smo posebno računa o tri bitne stvari:

  1. da je škola akreditovana i sa dugogodišnjim iskustvom u izvođenju takvih kampova i radu sa najmlađima;
  2. da su program i okruženje gde se nalaze škola i smeštaj bezbedni, ali i zanimljivi i dinamični. Smatramo da danas deca u pomenutom uzrastu ranije sazrevaju i da ne žele da budu zatvorena u velikim hotelima i/ili da borave odsečeni od sveta u izdvojenim hotelskim kompleksima;
  3. kvalitetna i zanimljiva nastava i vannastavne aktivnosti.

IELS letnji kamp za decu sadrži sve to i još mnogo više! Malta je mediteranski dragulj koji pruža bezbedno okruženje za sve jezičke turiste. Program i nastavu izvodi jedna od najboljih škola u svetu.

Škola se nalazi u najprestižnijem kraju Malte. Odličan smeštaj hotela/rezidencije Day’s Inn, koja je takođe u vlasništvu škole. Smeštaj na svega 5 minuta hoda od škole. Sjajna zabava i druženje uz 24-časovni nadzor od strane pratioca grupe i iskusnog osoblja škole.

Ovo je letnji kamp sa pratnjom

Jezička mreža Verbalisti uživa posebno priznanje da u jugoistočnoj Evropi ekskluzivno zastupa školu IELS koja izvodi ovaj program.

Škola – institut IELS na Malti

ulaz u jezicki centar iels na malti verbalisti
Škole engleskog na Malti – Institut IELS je moderna škola sa izvanrednim nastavnim kadrom i uslovima za učenje

IELS (Institute of English Language Studies) nalazi se u vlasništvu Mizzi grupe (deo Coca Cola korporacije). IELS je sigurno jedan od najboljih jezičkih edukatora u svetu sa preko 30 godina iskustva u organizovanju obrazovnih programa za odrasle i letnjih kampova za mlade.

Škola je osnovana 1985. godine i poseduje brojne akreditacije koje su potvrda njenog ugleda i kvaliteta. Jedan je od osnivača udruženja FELTOM (Federation of English Language Teaching Organisations Malta) zaduženog za ocenu kvaliteta i kontrolu rada predavača engleskog jezika, kao i samih škola. Pored toga, škola IELS akreditovana je od strane državne malteške obrazovne institucije EFL Monitoring Board i autorizovan je Kembridž centar na Malti.

Na času letnje škole engleskog na Malti Verbalisti
Letnji kamp za decu namenjen je učenicima uzrasta 8-12 godina

Školska zgrada je u centru Slime, prestižnom poslovnom kvartu i mirnom delu Malte. Na samo nekoliko minuta hoda od škole nalazi se veoma lepa i popularna promenada sa prodavnicama, suvenirnicama i restoranima, a u blizini je i odlična gradska plaža.

Na raspolaganju je 95 klimatizovanih, savremeno opremljenih učionica sa interaktivnim belim tablama. Besplatan Wi-Fi dostupan je u svim prostorijama škole. Biblioteka, velika zajednička prostorija, lepa terasa, i kompjuterska laboratorija su zajedničke prostorije u kojima studenti provode vreme između časova.

Nastavni kadar čine profesori, izvorni govornici engleskog jezika sa univerzitetskom diplomom i CELTA sertifikatom. IELS je takođe i akreditovani centar za obuku profesora engleskog kao stranog jezika (Teacher Training Centre).

Briga o polaznicima

Osoblje škole IELS zaduženo za brigu o deci
Letnji kamp sa pratnjom – Osoblje škole IELS, takozvani activity leaders, obučeni su za rad sa decom

Kada su najmlađi u pitanju, sigurnost i podrška učenika tokom školovanja u inostranstvu najvažniji su segment programa. Iz tog razloga letnji kamp engleskog jezika na Malti ima svog pratioca, iskusnog profesora zaduženog za brigu i nadzor nad polaznicima sve vreme njihovog boravka na ostrvu (neke od njih možete pogledati ovde).

Pratilac grupa jezičke mreže Verbalisti svakoga dana odvodi decu u školu i sa njima je tokom svih vannastavnih aktivnosti i ekskurzija.

Sve vannastave aktivnosti i ekskurzije izvode se i pod nadzorom iskusnog osoblja škole.

Jedna od glavnih prednosti ovog programa u odnosu na druge letnje kampove na Malti je da su polaznici smešteni u neposrednoj blizini škole, na samo 5 minuta hoda od nje, što ne samo da je bitno za bezbednost učenika, već se time postiže da je njihov boravak daleko ugodniji. Kada se uzmu u obzir letnje temperature i gužve, prava je blagodet da ne morate da idete autobusom u školu i iz škole.

Nastava

Nastava letnjeg kampa engleskog na Malti
IELS kamp engleskog jezika na Malti – časovi su dinamični a nastava prilagođena uzrastu dece

Nastava se odvija pre podne u internacionalnim razredima s najviše 15 polaznika u grupi. Prvog dana polaže se dijagnostički test, nakon čega se vrši raspored polaznika u razrede prema nivou.

Časovi su veoma dinamični, apsolutno prilagođeni uzrastu dece. Zastupljene su i jezičke igre kroz koje se usvaja odličan izgovor, razvija samopouzdanje u komunikaciji, bogati vokabular i podstiče gramatički pravilno formiranje rečenica.

Nastavu drže profesori koji su, pored univertitetskih diploma i CELTA sertifikata, posebno obučeni za rad sa decom. Njihova posvećenost, stručnost, zalaganje i kreativnost značajno doprinose uspešnom i pravilnom usvajanju engleskog jezika.

Smeštaj

Smeštaj rezidencije Days Inn

Day’s Inn Hotel & Residence – na manje od 5 minuta peške od same škole nalazi se ova moderna školska rezidencija/hotel. U pitanju je odličan studentski smeštaj u bezbednom i mirnom okruženju poslovne četvrti Malte. Poseduje 100 soba organizovanih poput studio apartmana i mali bazen na krovu sa terasom za sunčanje. Sve sobe su klimatizovane, imaju satelitsku televiziju i kupatilo. Posteljina i peškiri su obezbeđeni. Besplatni Wi-Fi dostupan je u lobiju hotela. Smeštaj je u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama deli se sa studentom iz PRODIREKT grupe. Boravak je na bazi punog pansiona. Doručak je u rezidenciji Day’s Inn, lanč paket se dobija u školi nakon nastave, a večera u restoranu ekskluzivnog hotela Rocca Nettuno koji se nalazi u zgradi odmah pored (ulaz do) škole.

U istom smeštaju boravi i pratilac grupe jezičke mreže Verbalisti.

Vannastavne aktivnosti

Ucenici jezicke mreze Verbalisti na Malti
Letnji kamp za decu: Pratilac jezičke mreže Emilija (u sredini) sa Miom (levo) i Anjom (desno)

Svakog radnog dana posle podne i uveče, polaznici odlaze na vannastvne aktivnosti koje se organizuju uz prisustvo iskusnih activity leader-a škole i pratioca grupe jezičke mreže Verbalisti. Vikendi su rezervisani za poludnevne ekskurzije. Prisustvo svim vannasavnim aktivnostima i ekskurzijama je obavezno.

Paket aktivnosti osmišljen je tako da deca kroz zabavu i druženje upoznaju najznačajnije znamenitosti Malte i što više govore engleski jezik sa vršnjacima iz cele Evrope. Kupaju se na bezbednim peščanim plažama, bave se sportom, obilaze prestonicu Valetu i čuveni srednjovekovni grad Mdinu. Deci se posebno sviđa i odlazak u čuveni nacionali akvarijum u Budžibi, poseta akva parku, Nutella festival i karaoke veče.

U nastavku sledi primer vannastavnoh aktivnosti:

Poslepodne:

  • Peščane plaže
  • Harbour Cruise
  • Avantura park
  • Valeta i 5D film
  • Obilazak Mdine
  • Akva park
  • Obilazak nacionalnog akvarijuma u Budžibi
  • Piknik
  • Dingli Cliffs
  • Falconry show

Uveče:

  • Bioskop
  • Žurka na bazenu
  • Sportsko veče
  • Karaoke
  • Nutella festival
  • Kuglanje
  • Zumba
  • Pizza veče

Cenovnik i datumi programa

2022 CENE – LETNJI KAMP ZA DECU (UZRAST 8-12 GODINA)

Cene za letnji kamp za decu na Malti, 2020, Verbalisti
Cenovnik za kamp engleskog jezika na Malti (kliknite na tabelu za uvećan prikaz)

Grupni polasci planirani su za 23. i 30. jul 2022.

Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa – potpuno besplatno promenite datum početka programa ili odustanite od istog. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti eventualnih promocija.

U cenu je uključeno

Usluga profesora pratioca grupe, kurs engleskog jezika, kompletan nastavni materijal, administrativni troškovi upisa od 60€ koji su nepovratni, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, smeštaj u školskoj rezidenciji na bazi punog pansiona, troškovi registracije, aerodromski transferi i veoma bogat program ekskurzija i aktivnosti.

U cenu nije uključeno

Registracija 50€, organizovan grupni avionski prevoz i pripadajuće aerodromske takse i putno osiguranje.

VAŽNE NAPOMENE:

  • Kamp engleskog jezika za maloletne polaznike moguće je realizovati isključivo uz grupni avio prevoz, odnosno ako polaznik kupi avionsku kartu preko turističke agencije angažovane od strane kompanije PRODIREKT LLC. Cena troškova prevoza u tom slučaju uključuje uslugu pratioca grupe tokom boravka na Malti i cenu avio karte sa uračunatim aerodromskim transferima (doček na aerodromu na Malti i taksi prevoz do smeštaja, i obratno u povratku). Iznos troškova prevoza je moguće dobiti nakon dostavljanja konkretnog upita na info@prodirekt.net (upit/prijavu možete preuzeti ovde). Cena avio karte u velikoj meri zavisi od datuma njene kupovine, pa preporučujemo što raniji upis.
  • Za ovaj program preporučujemo putno osiguranje od otkaza putovanja koje uključuje i pokriće u slučaju bolesti ili druge sprečenosti deteta da realizuje putovanje i školu jezika.
Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

U nastavku donosimo video prilog za letnju školu engleskog jezika sa pratnjom (13-18 god). Ovaj letnji kamp za decu (8-12 god) koristi istu zgradu škole i smeštaj u hotelu Day’s Inn kao i letnja škola za starije polaznike:

Letnji kamp za decu sa pratiocem grupe na Malti – želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas  ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading