Doživi sve zbog čega voliš Španiju na jednom mestu dok pohađaš kurseve španskog u Sevilji

kursevi spanskog u sevilji verbalisti

Flamenko, tapas, crno vino i učenje španskog – sve ovo u Sevilji! Zahvaljujući ekskluzivnom zastupništvu škole Giralda na teritoriji jugoistočne Evrope, obezbeđujemo vam brojne mogućnosti za učenje španskog jezika u jednom od najbogatijih gradova kulturno-istorijskim sadržajima u Evropi. Giralda jezički centar osnovan je 1983. godine i više od 30 godina organizuje kurseve španskog jezika za internacionalne studente. Škola važi za vodeću u Španiji i poznata je po raznovrsnosti svojih programa. Izdvajamo neke od najpopularnijih:

Program opšteg kursa španskog jezika podrazumeva 20 časova od 55 minuta na nedeljnom nivou u prepodnevnim satima, sa mogućnošću da se program pojača individualnim časovima tokom popodneva.

plaza de espana u seviljiAko vam se sviđa ideja da učite sami sa profesorom i da se tom prilikom fokusirate na vaše lične potrebe, preporučujemo individualnu nastavu.

Želite da što pre propričate španski? Za vas je najbolje rešenje Premium program opšteg španskog jezika, koji osim standardnih časova sadrži i časove posvećene isključivo vežbanju konverzacije na španskom jeziku.

Ukoliko koristite španski na poslu, predlažemo vam poslovni španski, koji osim časova opšteg španskog sadrži i 5 individualnih časova nedeljno posvećenih specifičnim potrebama grupe.

Za one koji žele zvaničnu i međunarodno priznatu potvrdu o dostignutom nivou španskog donosimo pripremne programe za polaganje ispita DELE.

Najslađe smo ostavili za kraj – program Španski po vašoj meri, koji uz časove donosi i mogućnost da iskusite omiljeni deo španske tradicije – izaberite časove kuvanja, flamenka ili španske kulture.

Detalje o svim programima možete pročitati ovde ili klikom na link u nastavku:

Sevilja, španski jezik, GIRALDA CENTER

Ukoliko vam treba dodatni savet da izaberete pravi program u skladu sa svojim potrebama, pozovite nas na +381-63 393-383 ili nam pišite na info@verbalisti.com.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading