Zavirite u ultra moderan kampus u Brajtonu grupacije Kings Education koji pruža idealne uslove za učenje engleskog

Zavirite u ultra moderan kampus u Brajtonu grupacije Kings Education koji pruža idealne uslove za učenje engleskog

Prošlog leta smo ponovo boravili u Brajtonu, gde u saradnji s obrazovnom grupom KINGS EDUCATION, koja je jedna od najprestižnijih u svetu, izvodimo popularni jezički program active BRIGHTON. Cilj nam je bio da sa našim polaznicima provedemo nekoliko dana i zabeležimo njihove utiske. Takođe smo iskoristili tu priliku i zajedno sa školom napravili virtuelni vodič kroz kampus koji verno prikazuje uslove u kojima studenti za vreme trajanja programa uče, druže se i odmaraju. Za ovu zanimljivu i korisnu trodimenzionalnu šetnju kliknite ovde ili na link u nastavku:

Virtuelni vodič kroz KINGS kampus u Brajtonu

Nastava i smeštaj obezbeđeni su u okviru potpuno novog kampusa koji se nalazi u delu London Road nedaleko od centralne šoping zone North Laine. Ovu brajtonsku četvrt studenti posebno vole jer je bogata sadržajima za druženje i zabavu. Tu se nalazi i pozorište vojvode od Jorka koje je dom najstarijeg bioskopa u Velikoj Britaniji. Sigurni smo da ćete iskoristiti priliku i pogledati neki od aktuelnih filmova baš ovde 🙂

polaznice jezicke mreze u brajtonu

Kao što to vidite u virtuelnom prikazu u nastavku, uslovi za učenje, zabavu i odmor u kampusu su fenomenalni. Učionice poseduju učila koja su poslednja reč tehnike, opremljene su interaktivnim belim tablama, a kompjuterska laboratorija je na raspolaganju za dodatnu pretragu sadržaja i materijala za učenje.  Moderne jednokrevetne sobe imaju kupatilo, a na raspolaganju vam je i prostrana TV sala.

Preporučujemo da pretvorite ovaj virtuelni prikaz u stvarnu avanturu i provedete aktivno leto za pamćenje baš u Brajtonu. Konkaktirajte nas već danas i na vreme rezervišite mesto – za sebe i za omiljeno društvo! Za detalje programa i cene kliknite ovde ili na link u nastavku:

active BRIGHTON, kursevi engleskog jezika (16-25 god), KINGS

Utiske Loica, našeg polaznika iz Švajcarske, možete videti u posebnoj rubrici sajta STUDENT SPOTLIGHT ili klikom ovde

Svaku školu iz naše ponude, koju možete pregledati ovde, lično smo obišli i uverili se u kvalitet programa, smeštajnih kapaciteta i vannastavnih aktivnosti. Međunarodne akreditacije u domenu obrazovanja i ugled koji jezička mreža uživa u regionu i svetu obavezuju nas da nastavimo da pratimo i kontrolišemo rad tih škola. Naše savete za unapređenje saradnje, pa i same nastave, škole jezika rado prihvataju i primenjuju. Polaznici nas često konsultuju kada je u pitanju dinamika njihovog jezičkog usavršavanja i odabir pravog programa i destinacije. Upravo ovo su neki od razloga zašto se kao stručnjaci u jezičkom obrazovanju i akademskom savetovanju bitno razlikujemo od turističkih agencija.

Jezička mreža Verbalisti nastavlja da se ubrzano razvija kako po broju polaznika, tako i po svom globalnom dometu. Čak 100.000 članova prati Verbaliste na FB, a blizu 8.000 polaznika je već pohađalo neki od programa jezičke mreže u poslednjih deset godina.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading