Jedinstvena prilika za učenje engleskog i provod u “malom Londonu na moru”

Jedinstvena prilika za učenje engleskog i provod u “malom Londonu na moru”

active BRIGHTON za aktivne polaznike

Ne propustite priliku za učenje engleskog u potpuno novom kampusu koledža KINGS koji se nalazi u četvrti London Road, omiljenoj među mladima i na samo nekoliko minuta hoda od brajtonske plaže, zanimljivih turističkih atrakcija i živopisnih mesta za zabavu.


c5a1kola jezika kings brighton recepcija

Zašto mladi često biraju individualne active programe iz ponude jezičke mreže Verbalisti? Oni koji su ih već pohađali jedinstveni su u stavu da su active programi idealan način da se provede leto, pre svega, jer za veoma povoljnu cenu nude kvalitetnu nastavu u vodećim školama jezika u svetu u kombinaciji sa probranim paketom vannastavnih aktivnosti i izleta. Važno je istaći još jednu pogodnost active programa a to je odličan smeštaj u školskim rezidencijama, pri čemu je takav smeštaj uvek blizu ili čak u okviru same škole, nešto što je jako bitno kada su mladi i njihova bezbednost u pitanju.

Za učenje engleskog i boravak u Velikoj Britaniji apsolutni favorit je program active BRIGHTON.

spavaca soba sa privatnim kupatilom c5a1kola kings brighton

Ne samo da se radi o najatraktivnijem britanskom gradu za mlade uzrasta 16-22 godine, već je reč o jednoj od najboljih škola u Engleskoj. Kada na to dodate činjenicu da cena uključuje boravak u jednokrevetnim sobama sa privatnim kupatilom u samoj školi i to na bazi polupansiona u restoranu koji je takođe u sklopu modernog kampusa, onda ne čudi što se ovaj program prvi rasproda.

Moramo da naglasimo da u kampusu ima samo 60 soba. Kao ekskluzivni i dugogodišnji partner koledža KINGS dobili smo na raspolaganje jedan manji broj jednokrevetnih soba za termine 31. juli, kao i 6, 13. i 20. avgust.

Preporučujemo hitan upis a detalje programa i cene pogledajte ovde ili na linku:

active BRIGHTON, engleski jezik (16+ god), KINGS

Kontaktirajte nas i upoznajte čari “malog Londona na moru” 🙂


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading