Dejanine video razglednice sa letnje škole engleskog jezika na Malti

Dejanine video razglednice sa letnje škole engleskog jezika na Malti

Nakon što je sa nama bila na jezičkom putovanju My LONDON, osamnaestogodišnja polaznica jezičke mreže Dejana Pavićević iz Kotora izabrala je prošle godine Maltu za njenu novu letnju jezičku avanturu. Dejani je London bio prelep, uzbudljiv i zanimljiv, ali joj je Malta ipak nekako više prirasla srcu. Kaže da je sklopila najlepša prijateljstva dok je pohađala letnje škole engleskog jezika, pa je tako suza na kraju programa i rastanku sa drugarima bilo podjednako u Londonu i na Malti 🙂

Video priloge koje nam je Dejana poslala prenosimo u njihovom izvornom obliku, onako kako ih je ona montirala i sredila, a to je uradila sjajno.

U ova dva takozvana throwbacka Dejana je zabeležila kako je sa ostalim polaznicima jezičke mreže provodila vreme u školi, rezidenciji, na plaži, vannastavnim aktivnostima i izletima. Posebno nam se svidela poseta Popajevom selu, borba titana u prodavnici igračaka, žurka na bazenu a najviše spontani interjvu nastao na brodu 🙂

Malta, letnja škola engleskog (12-17 god), IELS – za detalje programa kliknite ovde

Student Spotlight: Dejana Pavićević i njena letnja škola na Malti

I ove godine uživamo u dražima Malte dok pohađamo letnji kamp čuvene malteške škole IELS. Dok se novi timovi ubrzano formiraju prve kadrove buduće video razglednice već smo osmislili. Još nije kasno da nam se pridružite! Prvi korak je da pogledate opis letnje škole na Malti klikom ovde, dok ostale programe za mlade „krije“ sledeći link.

Dejana, hvala tebi, ali i svim drugim glumcima koji su učestvovali u tvojim i našim video razglednicama. Mnogo si nas obradovala!


Najbolje skole jezika

Međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading