Letnje škole nemačkog za decu i mlade u Berlinu i Minhenu

Letnje škole nemačkog za decu i mlade

Nemački se odavno pridružio engleskom na tronu jezika koje treba obavezno znati! Neki kažu da je nemački teže naučiti nego engleski, međutim brojni mladi polaznici jezičke mreže sa tim se ne slažu. Naprotiv! Njihova iskustva i znanje nemačkog po povratku sa jezičkih kampova u Nemačkoj samo potvrđuju činjenicu da se svaki strani jezik podjednako brzo usvaja kada se uči uz druženje i zabavu i uz celodnevnu izloženost tom jeziku.

Letnje skole nemackog za decu
Letnje škole nemačkog za decu u Berlinu

Kao međunarodno akreditovana jezička mreža, Verbalisti posebnu pažnju posvećuju traženju i odabiru programa za mlade koji će ponuditi savremenu nastavu najvišeg kvaliteta prilagođenu uzrastu i interesovanjima dece, ali i odgovarajući smeštaj, ishranu i paket aktivnosti koji doprinose da se deca bez imalo brige i sa mnogo zabave posvete učenju jezika.

Sve letnje škole nemačkog za decu i mlade u Nemačkoj jezička mreža izvodi sa dugogodišnjim partnerom i sigurno jednom od najvećih i najboljih škola jezika u svetu, koledžom GLS (German Language School).

Ta škola beleži početke svog rada upravo sa kampovima za mlade. Uvidevši koliko su njenoj deci međunarodni kampovi pomogli da savladaju strane jezike i postanu pravi svetski građani, osnivač škole Barbara Jaeschke poželela je da takvo iskustvo omogući i deci koja uče nemački. Prvo su otvoreni kampovi u Berlinu a zatim i u Minhenu.

Veoma bogatu ponudu škole danas krase sledeći programi:

active BERLIN-Berlin College, nemački jezik (16-18 god), GLS
Berlin Intensive, nemački jezik (14-17 god), GLS
Berlin, nemački jezik, kamp Water Sports (12-16 godina), GLS

Minhen, nemački jezik, letnja škola Munich Young & Fun (7-14 godina), GLS
Minhen, nemački jezik, letnja škola Munich Castle (14-17 godina), GLS
Minhen, nemački jezik, letnja škola Munich Adventure (12-17 godina), GLS

Verujemo da ćete u ovako širokoj i raznovrsnoj ponudi pronaći idealan program, a ukoliko su vam potrebni dodatni saveti, pozovite nas na 011/262-37-26 ili 063/393-383 i naši stručnjaci će vam rado pomoći.

Iskoristite sjajnu priliku, izaberite jedan od kampova i krenite u nezaboravnu avanturu učenja nemačkog jezika u Berlinu ili Minhenu 🙂

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading