Letnje škole nemačkog za decu i mlade u Berlinu i Minhenu

Kursevi nemackog za decu

Nemački se odavno pridružio engleskom na tronu jezika koje treba obavezno znati! Neki kažu da je nemački teže naučiti nego engleski, međutim brojni mladi polaznici jezičke mreže sa tim se ne slažu. Naprotiv! Njihova iskustva i znanje nemačkog po povratku sa jezičkih kampova u Nemačkoj samo potvrđuju činjenicu da se svaki strani jezik podjednako brzo usvaja kada se uči uz druženje i zabavu i uz celodnevnu izloženost tom jeziku.

Letnje skole nemackog za decuKao međunarodno akreditovana jezička mreža, Verbalisti posebnu pažnju posvećuju traženju i odabiru programa za mlade koji će ponuditi savremenu nastavu najvišeg kvaliteta prilagođenu uzrastu i interesovanjima dece, ali i odgovarajući smeštaj, ishranu i paket aktivnosti koji doprinose da se deca bez imalo brige i sa mnogo zabave posvete učenju jezika.

Sve kampove nemačkog jezika za decu i mlade u Nemačkoj jezička mreža izvodi sa dugogodišnjim partnerom i sigurno jednom od najvećih i najboljih škola jezika u svetu, koledžom GLS (German Language School). Ta škola beleži početke svog rada upravo sa kampovima za mlade. Uvidevši koliko su njenoj deci međunarodni kampovi pomogli da savladaju strane jezike i postanu pravi svetski građani, osnivač škole GLS Barbara Jaeschke poželela je da takvo iskustvo omogući i deci koja uče nemački. Prvo su otvoreni kampovi u Berlinu a zatim i u Minhenu. Veoma bogatu ponudu škole danas krase sledeći programi:

active BERLIN-Berlin College, nemački jezik (16-19 god), GLS
Berlin Intensive, nemački jezik (14-17 god), GLS
Berlin, nemački jezik, kamp Water Sports (13-17 godina), GLS
Berlin, nemački jezik, letnja škola Young & Fun (7-14 godina), GLS

Munich Intensive (15-17 godina), GLS
Minhen, nemački jezik, letnja škola Munich Young & Fun (7-14 godina), GLS
Minhen, nemački jezik, letnja škola Munich Castle (14-17 godina), GLS
Minhen, nemački jezik, letnja škola Munich Adventure (12-17 godina), GLS

Verujemo da ćete u ovako širokoj i raznovrsnoj ponudi pronaći idealan program, a ukoliko su vam potrebni dodatni saveti u vezi s tim koji program upisati, pozovite nas na 011/262-37-26 ili 063/393-383 i naši stručnjaci će vam rado pomoći. Iskoristite sjajnu priliku, izaberite jedan od kampova i krenite u nezaboravnu avanturu učenja nemačkog jezika u Berlinu ili Minhenu 🙂

Imate komentar ili pitanje?