Kursevi španskog jezika na jednom od najlepših ostrva sveta – pravac Palma de Majorka!

Šta prvo pomislite kada čujete Palma de Majorka? Predivno Sredozemno more, sunce, hedonizam, top zabava, plaže iz snova? I mi u jezičkoj mreži pomislimo isto to PLUS učenje španskog jezika u najboljoj školi na ostrvu – vodimo vas u International House Palma de Mallorca. Jezička mreža Verbalisti, koja ekskluzivno zastupa u jugoistočnoj Evropi tu najveću školu španskog jezika na Majorki, pripremila je sjajne programe. Vi samo treba da izaberete onaj koji je baš po vašoj meri:

Program opšteg španskog podrazumeva prepodnevnu nastavu u internacionalnim grupama sa 7-10 polaznika sa 20 časova nedeljno. On se može kombinovati sa individualnim časovima u popodnevnim satima. Individualna nastava kao dopuna osnovnog kursa idealna je prilika da razrešite sve nedoumice po pitanju gramatike, vokabulara i usavršite prailan izgovor.

Takođe, tu su i specijalistički kursevi za polaganje DELE ispita i dobijanje jedine međunarodno priznate diplome o potvrdi nivoa znanja španskog jezika.

Osim gore navedenih kurseva, tu je i posebno osmišljen program za uzrast 50+, koji kombinuje učenje španskog sa dodatnim aktivnostima i ekskurzijama, a za sportiste smo pripremili kombinaciju učenja španskog sa časovima jedrenja. Profesori daju vetar u leđa na nastavi a isti podstrek dobijate na morskoj pučini uz iskusne instruktore.

U slobodnom vremenu škola organizuje bogat program vannastavnih aktivnosti koje će učiniti vaš boravak na Majorci nezaboravnim.

Detalje programa i cene pogledajte ovde ili na linku:

Palma de Majorka, španski jezik, IH PALMA

P.S. Ne čekajte sa prijavom jer se mesta u školi veoma brzo popune. Pogledajte ovde slike naših polaznika a onda nam ovog leta pošaljite svoje! ¡Sonríe! 🙂

 

Imate komentar ili pitanje?