Udahnite francuski punim plućima u Monpeljeu

kursevi francuskog u francuskoj izleti i aktivnosti u monpeljeu verbalisti

Doživite autentični duh Francuske i učite francuski u ekološki najčistijem gradu Evrope – Monpeljeu. Ušuškan na jugu Francuske Monpelje pruža razne mogućnosti za uživanje, na vama je da izaberete da li ćete učenje francuskog začiniti čašom crnog vina, degustacijom čuvenih sireva i slatkiša ili ćete se uputiti u obilazak mnogobrojnih priobalnih gradića i peščanih plaža. Mi preporučujemo uživanje pomalo u svemu navedenom 🙂

Za časove posle kojih vam Francuzi neće ispravljati greške u govoru odgovorna je škola Institut Linguistique Adenet, kroz koji je prošlo preko 35.000 učenika, a jezička mreža Verbalisti ima tu čast da ovaj vodeći institut za učenje francuskog jezika u Francuskoj ekskluzivno zastupa na teritoriji jugoistočne Evrope.

Detaljan opis i cene programa pogledajte ovde ili klikom na naslov u nastavku:

Monpelje, francuski jezik (16+ god)

Standardni kurs obuhvata 20 časova nedeljno u prepodnevnim satima, a moguće ga je nadgraditi sa 5 individualnih časova nedeljno.

Za ljubitelje francuske kuhinje idealna opcija je kurs francuskog + časovi kuvanja, posle kojih ćete kada god to poželite imati mali francuski restoran u svom domu.

Da nikad nije kasno da se uči i usavršava strani jezik pokazuje Program 50+ namenjen onima koji žele da uče sa polaznicima iste starosne dobi i da uz to zajedno upoznaju Francusku tokom brižljivo osmišljenih vannastavnih aktivnosti.

Ljudima na srednjem i višem nivou znanja, kojima treba zvanična potvrda o poznavanju francuskog jezika, dobro će doći program pripreme za DELF/DALF diplome.

Kliknite ovde i pridružite se našim brojnim zadovoljnim polaznicima u francuskoj avanturi!

Pogledajte u nastavku video prilog koji je nastao iz dugogodišnje saradnje sa jezičkim institutom Adenet i naših brojnih obilazaka te škole:


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading