Udahnite francuski punim plućima u Monpeljeu

kursevi francuskog u francuskoj izleti i aktivnosti u monpeljeu verbalisti

Doživite autentični duh Francuske i učite francuski u ekološki najčistijem gradu Evrope – Monpeljeu. Ušuškan na jugu Francuske Monpelje pruža razne mogućnosti za uživanje, na vama je da izaberete da li ćete učenje francuskog začiniti čašom crnog vina, degustacijom čuvenih sireva i slatkiša ili ćete se uputiti u obilazak mnogobrojnih priobalnih gradića i peščanih plaža. Mi preporučujemo uživanje pomalo u svemu navedenom 🙂

Za časove posle kojih vam Francuzi neće ispravljati greške u govoru odgovorna je škola Institut Linguistique Adenet, kroz koji je prošlo preko 35.000 učenika, a jezička mreža Verbalisti ima tu čast da ovaj vodeći institut za učenje francuskog jezika u Francuskoj ekskluzivno zastupa na teritoriji jugoistočne Evrope.

Detaljan opis i cene programa pogledajte ovde ili klikom na naslov u nastavku:

Monpelje, francuski jezik (16+ god)

Standardni kurs obuhvata 20 časova nedeljno u prepodnevnim satima, a moguće ga je nadgraditi sa 5 individualnih časova nedeljno.

Za ljubitelje francuske kuhinje idealna opcija je kurs francuskog + časovi kuvanja, posle kojih ćete kada god to poželite imati mali francuski restoran u svom domu.

Da nikad nije kasno da se uči i usavršava strani jezik pokazuje Program 50+ namenjen onima koji žele da uče sa polaznicima iste starosne dobi i da uz to zajedno upoznaju Francusku tokom brižljivo osmišljenih vannastavnih aktivnosti.

Ljudima na srednjem i višem nivou znanja, kojima treba zvanična potvrda o poznavanju francuskog jezika, dobro će doći program pripreme za DELF/DALF diplome.

Kliknite ovde i pridružite se našim brojnim zadovoljnim polaznicima u francuskoj avanturi!

Pogledajte u nastavku video prilog koji je nastao iz dugogodišnje saradnje sa jezičkim institutom Adenet i naših brojnih obilazaka te škole:

Imate komentar ili pitanje?