Kursevi stranih jezika za decu, engleski u Londonu

letnji kampovi i skole jezika za decu verbalisti

All-inclusive bogat program u Kingstonu, jednom od najbezbednijih delova Londona, u univerzitetskom kampusu na obali Temze u zagrljaju parkova

Jezička mreža Verbalisti, lider u regionu za jezičku edukaciju u inostranstvu, stalno unapređuje ponudu programa s ciljem da naši polaznici dobiju priliku da strane jezike uče u najboljim svetskim školama po najnižim mogućim cenama. Potrudićemo se da vam i predstojeće leto ostane u najlepšem mogućem sećanju – kvaltetna nastava engleskog jezika i atraktivne aktivnosti i ekskurzije – kombinacija koja je naš zaštitni znak :).

Poput brojnih škola, koledža i čuvenih sportskih brendova, ekskluzivno pravo zastupstva za region jugoistočne Evrope i apsolutno poverenje poklonio nam je i PLUS, jedan od vodećih svetskih edukatora sa preko 45 godina iskustva u organizovanju letnjih kampova stranih jezika za mlade.

Važne napomene: Program je namenjen mladima uzrasta 11-17 godina i izvodi se individualno, kao i sa pratiocem grupe. Broj mesta rezervisan za polaznike jezičke mreže strogo je ograničen, pa zato savetujemo blagovremeni upis kako ne biste propustili svoju omiljenu jezičku avanturu.

Kingston London

letnja skola engleskog jezika u londonu kingston university verbalisti

Kingston koji se nalazi u jugozapadnom delu Londona, važi za jedan od njegovih najbezbednijih krajeva a od centra je udaljen samo 30 minuta vožnje gradskim prevozom. Prelepi Ričmond park i Hampton Court su u neposrednoj blizini, a Kingston je i dom dva Kraljevska parka i čuvene Hampton Court palate. Takođe, smatra se jednom od najvećih zelenih oaza Londona. Odlikuje ga mešavina arhitektonskih stilova, uključujući građevine iz viktorijanskog i edvardijanskog perioda. Reka Temza prolazi kroz Kingston i povezuje ga sa centralnim Londonom. Mali splavovi na reci, restorani, pabovi i kafići samo su neka od mesta na kojima se turisti i stanovnici opuštaju i uživaju, a tu je i čuvena pijaca stara preko 800 godina koja pored svežih namirnica nudi i jela iz raznih delova sveta.

Škola

Obrazovna grupa PLUS (Professional Linguistic Upper Studies) počinje sa radom 1972. godine i od tada organizuje nastavu i letnje kampove stranih jezika širom sveta – u Velikoj Britaniji, Americi, Malti, Dablinu i Milanu. Njihovi letnji kampovi prepoznatljivi su po brižljivom nadzoru osoblja škole, bezbednosti učesnika i all-inclusive programima – pažljivo planiranim i izvođenim vannastavnim aktivnostima i ekskurzijama koje su sve uvek uključene u cenu programa.

kingston hill university verbalistiKvalitet ovako koncipirane nastave prepoznale su i vodeće svetske organizacije u oblasti nastave stranih jezika – British Council, English UK, Trinity College London i WYSE Confederation. Svi nastavnici imaju univerzitetsku diplomu i TEFL (Teaching English as a Foreign Language) sertifikaciju. Zajedno sa takozvanim activity leader osobljem posebno su obučeni za rad sa mladima kojima materni jezik nije engleski.

Kampus Kingston University London sastoji se od mnogo modernih zgrada okruženih obiljem zelenila, parkova i sportskih terena. U okviru univerziteta nalaze se savremeno opremljene učionice, velika biblioteka, prijatne i prostrane kantine, dnevni boravak za druženje sa vršnjacima iz celog sveta, diskoteka, prodavnica, studenstki kafe-restoran i banka, što omogućava polaznicima da sve svoje potrebe obave ne izlazeći iz kampusa.

Neposredno okruženje kampusa takođe je veoma inspirativno za istraživanje i uživanje u slobodnom vremenu. U čuvene parkove nadomak univerziteta i na obale Temze dolaze građani iz raznih krajeva Londona da se odmore od gradske vreve ili pak da uživaju u šetnji. Kingston je čuven i po mnogim kako poznatim trgovinskim lancima brendirane garderobe i obuće tako i unikatnim buticima koji će oduševiti i najzahtevnije ljubitelje šopinga.

Sigurnost i podrška

Bezbednost učesnika na ovom programu je na najvišem nivou i za nju garantuje škola PLUS koja obezbeđuje neprestani nadzor učenika tokom časova i vannastavnih aktivnosti u univerzitetskom kampusu, kao i tokom ekskurzija. U obilaske polaznici idu uvek u manjim grupama o kojima brine iskusno osoblje, takozvani activity leader-i, dok se na izlete putuje privatnim školskim autobusima. U slučaju grupnog putovanja sa pratnjom planiranog za 4. juli, iskusni pratilac (upoznajte se sa nekima od njih ovde) jezičke mreže takođe brine o polaznicima, a ažurni tim Verbalista vam je uvek na raspolaganju za svaki savet, informaciju ili rešavanje eventualnih nedoumica u najkraćem mogućem roku.

Nastava

letnji kamp engleskog verbalista u londonu

Po dolasku u koledž radi se test kojim se određuje nivo znanja engleskog jezika i na osnovu uzrasta i rezultata testa polaznici se potom raspoređuju u internacionalne grupe sa najviše 15 polaznika. Nastava se realizuje kroz 20 časova engleskog jezika nedeljno. Časovi su prilagođeni mladima, veoma su dinamični i bazirani na savremenim metodama podučavanja radi razvijanja, pre svega, komunikativnih sposobnosti. Program je osmišljen tako da učenicima obezbedi idealan miks nastave i vannastavnih aktivnosti i ekskurzija kroz koje primenjuju ono što su naučili u učionici.

Vannastavne aktivnosti i ekskurzije

Obrazovna grupa PLUS pridaje veliku važnost kako nastavi u učionici tako i propratnim aktivnostima i izletima. Bogat program aktivnosti ima ključnu ulogu u učenju i upotrebi jezika u relanim životnim situacijama. U cenu programa uključeno je čak 7 celodnevnih ekskurzija – 5 u Londonu i po jedna u Oksfordu i Brajtonu.

polaznici jezic48dke mrec5bee na c48dasu engleskog kingston londonPo dolasku na program studenti dobijaju i karticu za gradski prevoz u Londonu (travel card), koja je za polaznike jezičke mreže uračunata u cenu. Ekskurzije van Londona izvode se školskim autobusima.

Dnevne aktivnosti na kampusu: sport (fudbal, košarka, odbojka…), ples, društvene igre.

Večernje aktivnosti na kampusu: žurka dobrodošlice, tematske žurke (crno-bela, havajska, maskenbal…), karaoke, filmsko veče, veče talenata, kviz, fashion show oproštajno veče.

Izleti u London – tokom posete Londonu imamo priliku da uđemo u čuveno Šekspirovo pozorište Globe, da vidimo London kao na dlanu dok se vozimo u London Eye panorami i dok krstarimo rekom. Prepoznajemo ulice i zgrade koje smo viđali u britanskim filmovima i serijama – Big Ben, Tower bridge, Bakingemsku palatu, 221b Baker Street i mnoge druge. Važna napomena: Karte za Globe, London Eye i vožnju rekom takože su uključene u cenu programa.

Ekskurzije u Oksford i Brajton koncipirane su kao razledanje šetnjom. Karte za turističke i kulturološke aktrakcije nisu uključene u cenu i možete ih kupiti po želji na licu mesta.

Smeštaj i ishrana

kingston university zgrada smec5a1taja
Zgrada smeštaja univerziteta Kingston London

Učenici su smešteni u jednokrevetnim sobama sa zasebnim kupatilom, a kuhinju deli 6-8 polaznika. Sobe se čiste jednom nedeljno i pokrivene su, kao i ostatak kampusa, besplatnim Wi-Fi internetom. Obezbeđeni su peškiri i posteljina.

Program škole PLUS podraumeva pun pansion – kontinentalni doručak, kuvana jela za ručak i večeru, kao i lanč pakete tokom celodnevnih ekskurzija.

Sredom se dolazi i napušta kamp.

Svim zainteresovanim za ovu popularnu letnju školu jezika preporučujemo što raniji upis kako bi blagovremeno obezbedili mesto na programu.

Polazak je s aerodroma u Beogradu. Cena grupnog putovanja zavisi od datuma kupovine avio karte i dobija se na zahtev nakon što polaznik popuni prijavu/upit koju možete preuzeti ovde. Prijava vas ni u kom slučaju ne obavezuje na upis ovog programa ali nama pomaže u pružanju bolje usluge i davanju preciznijih odgovora. Pored toga, raspoloživost mesta na programu moguće je proveriti samo nakon dobijene popunjene prijave/upita.

2018 CENE LETNJE ŠKOLE U LONDONU (KINGSTON)

cene letnjeg kampa engleskog u kingstonu 2018 verbalistiPlanirani grupni polazak: 4. jul 2018. Individualni polasci (bez pratioca): 4, 11, 18. i 25. juli

Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun obrazovne kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Organizator (škola) zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika promeni cenu ili datum aranžmana, ponudi drugi ili izmenjeni program, ili otkaže letnju školu jezika, a polaznik u tom slučaju može da prihvati novu ponudu, upiše neki drugi program ili odustane od upisa uz povraćaj uplaćenog depozita ili upisnine u celosti.

pratilac grupe i polaznici jezic48dke mrec5bee u kingston university london
Pratilac grupe i polaznice jezičke mreže u Kingston University London

U cenu je uključeno

Usluga pratioca grupe, kurs engleskog jezika, bogat program svakodnevnih vannastavnih aktivnosti, pet celodnevih obilazaka Londona sa kartama za pozorište Globe, panoramu London eye i krstarenje rekom, dve celodnevne eksurzije u Oksford i Brajton, udžbenik i kompletan nastavni materijal, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, smeštaj u školskoj rezidenciji na bazi punog pansiona, aerodromski transferi, troškovi transporta.

U cenu nije uključeno

Registracija £50, organizovan grupni avionski prevoz, pripadajuće aerodromske takse, troškovi obrade britanske vize i putno osiguranje.

VAŽNA NAPOMENA:

Putovanje sa pratiocem grupe moguće je realizovati isključivo uz grupni avio prevoz i polaznik kupuje avionsku kartu preko turističke agencije angažovane od strane kompanije PRODIREKT LLC. Cena avio-karte u tom slučaju, pored prevoza, uključuje i troškove organizovanog grupnog putovanja, usluge pratioca grupe i povratne aerodromske transfere. Cene prikazane u tabeli ne uključuju trošak avio-karte/grupnog putovanja i avio-karta se kupuje naknadno, nakon što koledž potvrdi upis polaznika i izda vizna dokumenta. Zbog sigurnosti i pouzdanosti, letovi se organizuju na redovnim linijama. Niskotarifne avio-kompanije nikad se ne koriste za prevoz maloletnih polaznika. Cena avio-karte koju polaznik plaća u velikoj meri zavisi od toga kada je polaznik izvršio plaćanje za avio-kartu, zato i preporučujemo što raniji upis na program.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i Verbalisti

 

Imate pitanje u vezi sa letnjim kampom engleskog jezika u univerzitetu Kingston London? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Imate komentar ili pitanje?