Letnje škole nemačkog jezika sa pratnjom – Berlin Young & Fun

Letnji kamp nemackog jezika Berlin Young and Fun, Verbalisti

Jezička mreža Verbalisti, kao međunarodno akreditovan edukator, svoj kvalitet protvđuje i kroz visoke kriterijume kada je u pitanju izbor letnjih i zimskih kampova za naše najmlađe polaznike. Škole i koledži koje jezička mreža zastupa važe za najbolje u svojim zemljama i poseduju akreditacije najviših svetskih obrazovnih institucija koje vrše stalni nadzor i kontolu rada.

Za naredno leto dogovorili smo sa školom GLS u Berlinu da njihov najpopularniji program Berlin Young & Fun (za uzrast 7-14 god) izvodimo i kao grupno putovanje sa pratiocem jezičke mreže i to u dva termina. Tako da pored individualnih (bez pratnje), najmlađi verbalisti imaju na raspolaganju i termine sa pratnjom. Predviđeno vreme održavanja kampa je od 17. juna do 19. avgusta (za individualne polaske), dok su grupna putovanja sa pratiocem planirana za 24. jun i 5. avgust. Bez obzira da li se odlučite za individualno putovanje ili termin sa pratiocem grupe, vaše dete je pod 24-časovnim nadzorom stručnog osoblja škole sve vreme trajanja programa – od momenta sletanja na berlinski aerodrom do provratka kući.

Program se izvodi u mirnom predgrađu Berlina u okviru veoma bezbednog kampusa privatnog univerziteta Teikyo, kraj jezera Zeuthen. Cena uključuje 15 časova nemačkog jezika nedeljno, smeštaj u kampusu na bazi punog pansiona, kompletan program vannastavnih aktivnosti, nadzor osoblja škole, putno osiguranje i uslugu pratioca grupe u predviđenim terminima.

Pažljivo osmišljene vannastavne aktivnosti i ekskurzije imaju za cilj da se deca druže, jako dobro zabave i ono najvažnije – sve vreme komuniciraju na nemačkom jeziku. Veoma je bitno da istaknemo da pored mališana iz celog sveta ovaj kamp pohađaju i deca iz Nemačke koja letuju na jezeru i ravnopravno učestvuju u svim vannastavnim aktivnostima.

Opis i cene programa možete pogledati klikom ovde ili na link:

Berlin, letnja škola nemačkog Young & Fun(7-14 godina), GLS

Pregled svih ostalih programa za mlade pogledajte ovde.

Budući da se radi o veoma popularnom kampu koji je želja dece iz celog sveta preporučujemo blagovremenu prijavu i upis. Stručnjaci jezičke mreže na raspolaganju su za svaku pomoć ili dodatno pojašnjenje. Kontaktirajte nas i omogućite svom detetu leto za pamćenje.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading