Kursevi francuskog jezika u Francuskoj – Monpelje

Kursevi francuskog jezika u Francuskoj - Monpelje

Za pravo uživanje dok učite francuski – izaberite Monpelje!

Kursevi francuskog jezika u Francuskoj – želite da nam se pridružite ove godine? Ništa lakše, pogledajte u nastavku najbrži i najbolji put do Monpeljea.

Monpelje (Montpellier)

Na deset kilometara od obale Sredozemnog mora, na samom jugu Francuske, ušuškao se Monpelje – grad posebne energije.

ucenje francuskog i studiranje u monpeljeu verbalisti
Kliknite na fotografije za uvećane prikaze

Predivno šetalište sa mnoštvom tipičnih francuskih kafića i restorana, poznati butici, brojne suvenirnice daju ovom gradu poseban šarm. Poznata je i činjenica da čak u radijusu od skoro 300 kilometara oko grada ne možete naći nijedno industrijsko postrojenje, tako da se Monpelje smatra i jednim od ekološki najčistijih gradova Evrope.

Stanovnici se hvale da autentična francuska vina i sirevi, kao i baš sad ulovljena morska riba, imaju najlepši ukus baš u Monpeljeu. Kada isprobate gastronomske specijalitete, pravac u razgledanje. Ulični svirači rado pristaju da odsviraju nešto baš po vašem ukusu, dok ljubitelji džeza imaju priliku da uživaju u letnjem festivalu na kome smo i mi bili. Čuvena gotska katedrala iz 1364, zatim jedan od najstarijih univerziteta u Evropi, pa pećina des Demoiselles, raznovrsni akvarijum Cap D′ Angle, sve to pleni pažnju turista i brojnih studenata iz celog sveta. Nama se najviše dopao pogled na zaliv Golfe du Lion sa vodenog tornja visine 33,5 metara.

Škola

zgrada skole francuskog jezika ila u monpeljeu verbalisti

The Institut Linguistique Adenet (ILA) važi za vodeću školu francuskog jezika i sigurno najbolju u južnoj Francuskoj. Od osnivanja 1998. godine više od 35.000 studenata imalo je priliku da se usavršava na jednom od kurseva ove škole. Svake godine The Institut Linguistique Adenet upiše oko 2.000 polaznika iz čak 80 zemalja, tako da ta škola može da se pohvali sa odličnom zastupljenošću studenata iz celog sveta i jezičkim usavršavanjem u globalnom okruženju. Jezička mreža Verbalisti ima tu čast da ovaj renomirani koledž ekskluzivno zastupa na teritoriji jugoistočne Evrope.

Institut je smešten u prestižnoj ulici Grand Rue Jean Moulin koja se nalazi u srcu istorijske četvrti grada. Školska zgrada, fascinantna vila iz 18. veka, tačno je preko puta Privredne komore Monpeljea u čuvenoj pešačkoj zoni sa mnoštvom butika, restorana i kafića. U neposrednoj blizini škole nalaze se i kulturno-istorijski spomenici i glavni trg Place de la Comédie u sklopu kog su pozorište i opera.

ILA pruža fantastične uslove za učenje – savremene učionice, kompjuterska laboratorija sa oko 40 kompjutera i tableta, besplatni bežični internet, čitaonica i biblioteka iz koje možete pozajmiti CD i DVD materijal za dodatno učenje. Duh modernog vremena je na odličan način uklopljen u istorijski šarm pomenute vile.

prizor cim se izadje iz ila skole u monpeljeu
Iz zgrade škole izlazite pravo u prestižnu gradsku četvrt

Akcenat je stavljen na rad u manjim grupama kako bi se svakom pojedincu dalo dovoljno prostora za samostalni jezički izraz. Svi profesori su izvorni govornici francuskog jezika sa univerzitetskom diplomom i bogatim iskustvom u podučavanju i van granica Francuske.

Akreditacije i članstva

Svojevrsna potvrda kvaliteta koledža su akreditacije i članstva u vodećim svetskim obrazovnim institucijama – EAQUALS (Evropska asocijacija kvalitetnih jezičkih škola), IALC (Međunarodno udruženje jezičkih centara), Groupement FLE (Udruženje kvalitetnih jezičkih škola u Francuskoj), Label Qualité FLE (Potvrda kvaliteta od strane Vlade Francuske) Rectorat (Francusko udruženje institucija visokog obrazovanja), CSN (akreditacija Vlade Švedske za polje visokog obrazovanja) i Bildungsurlaub (akreditacija Vlade Nemačke u domenu visokog obrazovanja).

Kursevi francuskog jezika

obavezno slikanje na ulazu u zgradu c5a1kole ila monpelje verbalisti
Obavezno slikanje na ulazu u zgradu škole 🙂

U ponudi su kursevi opšteg francuskog jezika različitog intenziteta, poslovni programi, programi obuke za profesore francuskog jezika i brojni specijalistički kursevi. Škola izvodi sve kurseve jezika u skladu sa pravilima CEFR (The Common European Framework of Reference for Languages), odnosno Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike. Radi se u malim grupama između 5-10 polaznika, pa studenti relativno brzo savladavaju gramatičke celine, poboljšavaju izgovor, proširuju vokabular i što je najvažnije – imaju više samopouzdanja kada govore francuski. Takođe, gramatičke celine povezuju se sa ličnim iskustvima svakog pojedinca, a profesori rado prihvataju sugestije kada su u pitanju teme za konverzaciju. Početak kurseva je svakog ponedeljka u mesecu (za sve nivoe).

Nastavni materijal je uključen u cenu za sve programe, dok se za DEFL/DALF pripremu studentima preporučuje da kupe posebnu knjigu (25-35€). Pored toga, za pripremu za DELF/DALF škola naplaćuje administrativnu taksu od 70€.

Opšti kursevi

Namenjeni su polaznicima uzrasta 16 i više godina:

verbalisti za vreme casa francuskog u c5a1koli ila u francuskoj
Kursevi francuskog jezika izvode se u manjim grupama za brže usvajanje jezičkih veština

Standardni program (20)

Standardni kurs francuskog realizuje se kroz 20 nedeljnih časova od 45 minuta u periodu od 09:00-12:15. Namenjen je onima koji žele da pored učenja imaju dovoljno vremena za uživanje u raznovrsnim vannastavnim aktivnostima koje organizuje škola. Časovi su interaktivni, radi se na poboljšanju sve četiri jezičke veštine (čitanje, pisanje, govor i slušanje), a posebna pažnja obraća se na pravilan izgovor i fonetiku.

Standardni plus 1-na-1 program (20+4)

Polaznici koji traže ozbiljan i brz napredak najčešće se opredeljuju za spoj dinamičnih grupnih časova i personalizovanih časova jedan-na-jedan. Standardni kurs francuskog pojačan je sa četiri individualna časa nedeljno za ukupan fond časova od 24. Individualni časovi prilagođeni su vašim potrebama. Ova kombinacija naročito je popularna među menadžerima i poslovnim ljudima koji žele da nauče specifičan vokabular i koji nemaju dovoljno vremena za duže jezičko usavršavanje (4+ nedelja).

Intenzivni kurs francuskog (30) 

Ovaj program se sastoji od 30 časova nedeljno, pri čemu je 10 popodnevnih časova (13:15-15:50) posvećeno razvijanju komunkacijskih sposobnosti potrebnih za bolje učestvovanje u diskusijama i pravljenje prezentacija.

c48dasovi poslovnog francuskog jezika u malim grupama do 5 polaznika ila monpelje verbalisti
Poslovni francuski – profesori ohrabruju polaznike da koriste internet i savremene metode učenja francuskog

Poslovni francuski (20+8) ima za osnovu 20 časova nedeljno standardnog programa plus 8 nedeljnih časova poslovnog francuskog koji se održavaju popodne u periodu 13:15-15:50. Na poslovnim kursevima vežba se vođenje debata, igranje uloga i druge tehnike za poboljšanje komunikacijskih sposobnosti. Program takođe obuhvata i učenje francuskog za potrebe pisanja izveštaja, sastavljanje porudžbina, kreiranje poslovnih pisama i drugo. Za pohađanje ovog programa potrebno je da je vaše poznavanje francuskog na srednjem nivou.

Teacher Training (20+8)

Program je namenjen profesorima i predavačima francuskog jezika koji žele da unaprede svoj francuski i tehnike predavanja. Profesori se obučavaju za savremeno izvođenje nastave, uz omogućen pristup bogatoj multimedijalnoj biblioteci. 28 časova nedeljno podeljeno je u dva dela – 20 časova standardnog programa (od 09:00-12:15)  tokom kog se usavršavaju jezičke veštine i 8 popodnevnih časova (3 puta nedeljno od 13:15-15:20) u malim grupama (najviše 3 polaznika) gde se radi na tehnikama predavanja, kreiranja lekcija, vođenja časova i upravljanja grupama studenata. Da biste pohađali Teacher Training program potrebno je da je vaš francuski najmanje na B1 nivou.

Francuski + kuvanje

casovi kuvanja i francuskog u skoli ila u monpeljeu verbalisti
Kurs francuskog + kuvanje za totalni užitak i zabavu u učenju jezika

Za Francuze kuvanje sadrži esenciju života. Za njih je to način da se spoji najlepše što život nudi – ljubav, prijateljsvo, hedonizam, dobro zdravlje i u ovom slučaju – učenje jezika. Kurs francuskog + kuvanje namenjen je svim sladokuscima i istinskim zaljubljenicima u odličan zalogaj.

Program se realizuje kroz 20 časova standardnog francuskog jezika u periodu od 09:00-12:15 i 8 časova nedeljno (dva poslepodneva 15:30-19:00) posvećenih kuvanju. Tokom programa posebna pažnja se obraća na vokabular koji je vezan za gastronomiju, a  Armand Layachi, kulinarski ekspert i više puta nagrađivani šef kuhinje, zadužen je za nadzor časova kuvanja. On će vam otkriti neke tajne jedne od najukusnijih kuhinja na svetu, a vaši prijatelji sigurno očekuju da ih nakon kursa pozovete na večeru 🙂

Na kraju kulinarskih časova možete probati svoje malo remek delo, naravno, uz čašu odličnog francuskog vina. Najbolji način da vežbate jezik van učionice, čisto uživanje 🙂

Program Monpelje 50+

kursevi francuskog za 50 ila monpelje verbalisti
Francusi kursevi za seniore – Monpelje 50+

Osmišljen je kao dvonedeljni standardnji kurs jezika sa uključenim vannastavnim aktivnostima. Namenjen je onima koji žele da uče i uživaju zajedno sa polaznicima slične životne dobi. Na časovima se, pored planiranih gramatičkih celina i vežbanja vokabulara i izgovora, dosta prostora daje diskusiji u vezi sa utiscima sa aktivnosti. Na taj način se pored kreativne razmene mišljenja podstiče da polaznici što više koriste francuski jezik. Da biste pohađali ovaj program morate biti na minimum A2 nivou.

Program Monpelje 50+ se pohađa u dvonedeljnoj varijanti. Sledeći datumi rezervisani su za njegov početak: 11. mart, 13. maj, 10. jun, 9. septembar i 7. oktobar.

Cena dvonedeljnog programa uključuje: 40 časova francuskog jezika (20 nedeljno), dve poslepodnevne aktivnosti, dve posete restoranu, četiri poludnevne eksurszije i jedna celodnevna ekskurzija

izleti programa monpelje 50 verbalisti

Primer programa vannastavnih aktivnosti:

Prva nedelja:

Nedelja: Dolazak
Ponedeljak: Obilazak istorijskog dela grada i piše dobrodošlice
Utorak: Uživanje u ukusima lokalne kuhinje
Sreda: Slobodno vreme
Četvrtak:  zamak Chateau Flaugergues, poseta
Petak: Poludnevna eksurzija u grad Nimes
Subota: Celodnevna ekskurzija u Avinjon i Pont du Gard

francuski za seniore u monpeljeu verbalisti

Druga nedelja:

Ponedeljak: Obilazak modernog dela grada
Utorak: Ukusi francuskog vina i sira
Sreda: Slobodno vreme
Četvrtak: Večera sa osobljem škole u restoranu
Petak: Poludnevna ekskurzija u Sète
Subota: Odlazak

Pripremni DELF/DALF programi

pripremni delf i dalf programi verbalisti
Francuski kursevi – na času programa pripreme za polaganje DELF/DALF ispita

Ukoliko se pripremate za studiranje na francuskom univerzitetu ili želite da radite u Francuskoj ili nekoj od zemalja francuskog govornog područja, onda će vam verovatno biti potrebna priprema za polaganje ispita DELF/DALF. Priprema za DELF/DALF se sastoji od 30 časova nedeljno, a podeljena je u dva dela – prvi, 20 časova standardnog kursa opšteg francuskog  (09:00-12:15), i drugi, 10 časova namenjenih polaganju testa (tri poslepodneva nedeljno 13:15-15:50).

Tokom programa vežbate tehnike polaganja testa, dobijate korisne savete na šta posebno da obratite pažnju da biste povećali efikasnost u zadatom vremenskom okviru. Škola nudi pripremu za sledeće nivoe (trajanje minimum 4 nedelje):

  • DELF B1 i B2 (French language diploma) – diploma potvrđuje vašu sposobnost da uspešno odgovorite komunikacijskim zahtevima na francuskom jeziku kroz pismenu i usmenu formu
  • DALF C1 (Advanced French diploma) – potvrđuje visok nivo francuskog jezika i vašu sposobnost da precizno i fluentno odgovorite jezičkim zahtevima bez zadrške u komunikaciji

Bitno je da naglasimo da su profesori koji sprovode program prošli posebne treninge i obuke, a ono što ovaj koledž izdvaja jesu i besplatne konsultacije sa ciljem da se oba ispita polože uspešno.

DELF/DALF PRIPREMNI PROGRAMI (B1, B2, C1)
2024 KALENDAR
ILA DATUMI KURSA (20+10)B1 ISPIT
Rok za registraciju
B2 ISPIT
Rok za registraciju
C2 ISPIT
Rok za registraciju
DATUMI ISPITA
MONTPELLIER
od 5. februara do 15 marta* 27. februar27. februarod 14. do 19. marta
od 15 aprila do 24 maja* 02. maj02. majod 23. do 28. maja
od 29. aprila do 7. juna* 21. maj30. aprilod 6. do 12. juna
od 27. maja do 5 jula01. jun01. jun01. junod 4. do 10. jula
od 15. jula do 23. avgusta* 05 july05 julyod 22. do 27. avgusta
od 26. avgusta do 4. oktobra* 28. avgust28. avgustod 3. do 9. oktobra
od 28. oktobra do 6. decembra31. oktobar15. novembar15. novembarod 5. do 11. decembra
* Samo B2 i C1

Smeštaj

Porodica

smec5a1taj u porodici ila monpelje

Idealan način da spoznate autentični život Francuza je da odaberete smeštaj u porodici. Sve porodice su birane po strogim kriterijumima IALC-a i na godišnjem nivou prolaze brižne kontrole koledža i relevantnih istitucija.

Na raspolaganju je boravak u jednokrevetnim sobama na bazi noćenja uz mogućnost korišćenja kuhinje, zatim opcija noćenja sa doručkom uz doplatu od 27€ nedeljno ili polupansiona (doručak i večera) uz doplatu od 79€ nedeljno. U slučaju da dva studenta putuju zajedno moguć je i smeštaj u dvokrevetnoj sobi. Većina porodica locirana je do pola sata hoda od škole, dok su one najudaljenije na samo pola sata prevozom.

Važna napomena: Povratni aerodromski transfer u organizaciji porodice domaćina uključen je u cenu iskazanu u cenovniku.

Studentska rezidencija

Nalazi se na oko deset minuta hoda od same škole. Možete se opredeliti za smeštaj u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa kupatilom i upotrebom kuhinje. Pristup internetu je besplatan. Boravak je na bazi noćenja.

Apartman-hoteli (Aparthotel)

Smestaj u Monpeljeu, premium apartman-hotel, Verbalisti

Standardni apartman-hoteli nalaze se na 10-15 minuta hoda od škole i zapravo predstavljaju studio stanove koji se sastoje od nekoliko jednokrevetnih soba sa kupatilom. Ukoliko studenti putuju zajedno moguće je obezbediti dvokrevetne sobe ili dvosobne apartmane koji smeštaju 3 ili 4 polaznika i cene za te opcije smeštaja dostavljamo na upit. Apartmani su kompletno opremljeni a pristup internetu je besplatan. Boravak je na bazi noćenja. Cene za ovu smeštajnu opciju uključene su u cenovniku prikazanom niže u tekstu.

Premium apartman-hotel takođe je na raspolaganju. Ovaj ultra moderni smeštaj, pored toga što je višeg kvaliteta, udaljen je na samo 5 minuta hoda od same škole. Radi se o luksuznim studio stanovima veličine oko 25m2, sa privatnim kupatilom i potpuno opremljenom kuhinjom. Svi studio stanovi su klimatizovani, imaju sef, TV i besplatan pristup internetu. Posteljina i peškiri su obezbeđeni, a polaznicima su dostupne mašine za pranje i sušenje veša uz minimalnu doplatu. Studentima su na raspolaganju usluge recepcije 24 sata tokom svih dana u nedelji. Boravak je na bazi noćenja. Cena premium apartman-hotela nije uključena niže u cenovniku i iznosi 500 evra nedeljeno. Treba još planirati trošak lokalne gradske takse od 2€ dnevno po osobi i ta taksa se plaća po dolasku u smeštaj. Prijavljivanje u smeštaj je nedeljom od 15:00h, a odlazak iz smeštaja subotom najkasnije u podne.

Letnja univerzitetska rezidencija

jednokrevetna soba u smec5a1taju univerzitetskog centra ila monpelje

Tokom jula i avgusta (od 2.07. do 28.08) možete se opredeliti i za smeštaj u veoma popularnoj studentskoj rezidenicji, koja je na 20-30 minuta prevozom udaljena od škole. Sobe su jednokrevetne i sve imaju privatno kupatilo. Kuhinja je zajednička i deli se sa ostalim studentima u smeštaju. Boravak je na bazi noćenja, a u samoj rezidenciji možete kupiti doručak od 1,80€ ili kompletan obrok od 6€. Da biste boravili u rezidenciji morate biti punoletni.

Hoteli

Na zahtev škola može obezbediti i hotelski smeštaj a cene se po danu boravka kreću od 70€ za hotele sa dve zvezdice do 150€ za hotele sa tri zvezdice.

NAPOMENE:

  • Bez obzira za koju smeštajnu opciju se opredelite dolazak je nedeljom a povratak subotom.
  • U svim smeštajnim opcijama obezbeđeni su posteljina i peškiri
  • Po dolasku u rezidencije i apartmane ostavlja se sigurnosni depozit u visini od €250, koji se po završetku programa vraća ako nije načinjena nikakva materijalna šteta.
kursevi francuskog u francuskoj izleti i aktivnosti u monpeljeu verbalisti

Vannastavne aktivnosti

The Institut Linguistique Adenet posebnu pažnju poklanja vannastavnim aktivnostima i trudi se da ponuda uvek bude šarenolika – za svaki uzrast i ukus. Sve vannastavne aktivnosti imaju za cilj da što više govorite francuski, upoznate se sa kulturno-istorijskim znamenitostima ovog kraja, opustite se uz lokalne specijalitete i odlično vino i družite sa polaznicima iz celog sveta. Vratićete se obogaćeni za neprocenjivo iskustvo i večno zaljubljeni u savršeni jug Francuske. U nastavku donosimo primer ponude aktivnosti sa okvirnim cenama:

Ukusi Francuske (uživajte u slasnim zalogajima i divno se provedite):

  • Degustacija vina u okviru radionice o enologiji – 15€
  • Istorija francuskog sira sa degustacijom – 8€
  • Degustacija francuskih slatkiša – 10€
  • Degustacija čuvenih slatkih macarons – 7,20€
  • „Muscat“ radionica posvećena hrani i vinima – 15€
  • Tradicionalni ukusi juga Francuske – 6€

Posete i poludnevne ekskurzije:

  • Obilazak Monpeljea (stari i novi deo) – besplatno
  • Ekskurzija do maslinjaka i vinograda koji se prostiru na neverovatnih 300.000 ha – 30€
  • Poseta Planetarijumu – 5,30€
  • Obilazak Zoološkog vrta – besplatno
  • Obilazak zamka Château de Flaugergues – 10€
  • Vinska tura oko Monpeljea – 30€
  • Poseta akvarijumu Mare Nostrum – 12,5€

Događaji u organizaciji škole:

  • Žurka na brodu – 30€
  • Halloween žurka – 4€
  • Druženje sa stanovnicima Monpeljea u lokalnim barovima – 5€ (uključeno jedno piće)
  • Filmsko veče – besplatno
  • Žurka u belom – 4€
  • Tehnike uspešnog komuniciranja telefonom – besplatno
  • Žurka “slavimo proleće” – 4€
  • Poseta restoranu – cena zavisi od restorana
  • Radionica posvećena pravilnom izgovoru francuskog jezika – besplatno
  • Radionica posvećena samostalnom učenju francuskog jezika – besplatno

Sport

  • Kajak i kanu na reci Lez – 15€
  • Francusko kuglanje pétanque – besplatno

Ekskurzije

  • Uzes, Pont du Gard i Avinjon – 35€
  • Karkason – 35€
  • Region Larzak – 35€
  • Sete (mala Venecija) – 25€
  • Avinjon – 25€
  • Prirodni rezervat Aigues-Mortes – 25€
  • Nimes (francuski Rim) – 25€
  • Jedno od najlepših sela u Francuskoj Saint-Guilhem-le-Désert i obilazak čuvene pećine Grotte de Clamouse – 35€
  • Provansa – 35€
  • Arl – 25€
  • Marsej – 35€

Napomena: Vannastavne aktivnosti dostupne su uz doplatu na licu mesta u školi. Krajem svake nedelje koledž objavi aktivnosti i ekskurzije za sedmicu koja predstoji.

Cenovnik i datumi programa

Nastava počinje uvek ponedeljkom. Bez obzira za koju smeštajnu opciju se opredelite dolazak je nedeljom a povratak subotom.

Datumi početka za polaznike sa početnim znanjem francuskog: 8. jan, 5. feb, 4. mar, 2. apr, 6. maj, 3. jun, 1. jul, 5. avg, 2. sep, 7. okt, 4. nov, 2. dec

Datumi početka Monpelje 50+ programa: 6. mart, 8. maj, 11. septembar i 9. oktobar.

2024 CENE – KURSEVI FRANCUSKOG ZA ODRASLE U MONPELJEU (za uzrast 16 i više godina)
SMEŠTAJPROGRAMBroj časova nedeljnoJEDNA nedelja DVE nedelje TRI nedelje ČETIRI nedelje
PORODICA, jednokrevetna soba, boravak na bazi noćenja Standardni opšti2047086012501640
Standardni plus 1-na-1 program24686129218982504
Standardni intenzivni30560104015202000
Poslovni francuski28560104015202000
Teacher Training (obuka profesora)28560104015202000
Francuski + kuvanje28650122017902360
Monpelje 50+ (sa aktivnostima i izletima)201220
Pripremni DELF/DALF302035
SMEŠTAJPROGRAMBroj časova nedeljnoJEDNA nedelja DVE nedelje TRI nedelje ČETIRI nedelje
STUDENTSKA REZIDENCIJA, dvokrevetna soba, boravak na bazi noćenjaStandardni opšti2048589012951700
Standardni plus 1-na-1 program25701132219432564
Standardni intenzivni30575107015652060
Poslovni francuski30575107015652060
Teacher Training (obuka profesora)28575107015652060
Francuski + kuvanje28665125018352420
Monpelje 50+ (sa aktivnostima i izletima)201250
Pripremni DELF/DALF302095
DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: EUR55.00 NEDELJNO
SMEŠTAJPROGRAMBroj časova nedeljnoJEDNA nedelja DVE nedelje TRI nedelje ČETIRI nedelje
APARTMAN-HOTEL, jednokrevetna soba, boravak na bazi noćenja sa upotrebom kuhinjeStandardni opšti20775147021652860
Standardni plus 1-na-1 program25991190228133724
Standardni intenzivni30865165024353220
Poslovni francuski30865165024353220
Teacher Training (obuka profesora)28865165024353220
Francuski + kuvanje28955183027053580
Monpelje 50+ (sa aktivnostima i izletima)201830
Pripremni DELF/DALF303255
LETNJA DOPLATA važi za period od 30. juna do 31. avgusta: EUR115.00 NEDELJNO
SMEŠTAJPROGRAMBroj časova nedeljnoJEDNA nedelja DVE nedelje TRI nedelje ČETIRI nedelje
LETNJA UNIVERZITETSKA REZIDENCIJA, (samo za punoletne polaznike), jednokrevetna soba, boravak na bazi noćenja Standardni opšti2048589012951700
Standardni plus 1-na-1 program25701132219432564
Standardni intenzivni30575107015652060
Poslovni francuski30575107015652060
Teacher Training (obuka profesora)28575107015652060
Francuski + kuvanje28665125018352420
Monpelje 50+ (sa aktivnostima i izletima)201250
Pripremni DELF/DALF302095


*Učenje francuskog u Francuskoj – škola ILA u Monpeljeu. Cene su date u evrima

Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove konverzije valuta. Sa jezičkom mrežom Verbalisti sva plaćanja vrše se (deviznim nalogom za prenos) u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno

Kurs francuskog jezika sa navedenim brojem časova, smeštaj i ishrana u svemu prema tabeli, administrativni troškovi upisa od 80€ koji su nepovratni, udžbenici i kompletan nastavni materijal (osim za DELF/DALF pripremu koji košta 25-35€), dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu, besplatan pristup internetu i određene vannastavne aktivnosti.

U cenu nije uključeno

Troškovi registracije 50€, (za DELF/DALF pripremu škola naplaćuje 70€ administrativnu taksu), avionski prevoz i aerodromski transferi, gradski prevoz u Monpeljeu.

Najbolje skole jezika

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto i video galerija

UČENJE FRANCUSKOG U FRANCUSKOJ – INSTITUT ILA U MONPELJEU

UČENJE FRANCUSKOG U FRANCUSKOJUTISCI STUDENATA

Kursevi francuskog jezika u Monpeljeu – imate pitanje ili želite da se upišete? Kontaktirajte nas ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading