Popularne letnje škole, jezički i sportski kampovi sa pratiocem – provereno, kvalitetno i bezbedno

Popusti na letnje škole engleskog jezika

“London ili Njujork? Čekaj, pogledaj ovaj active Brajton? Vidi Nike teniski kamp! Super su ove slike sa Malte :), možda ipak da odemo na Maltu”

Dok slušamo te komentare naših tinejdžera kada dođu sa roditeljima da se informišu o letnjim školama jezika i sportskim kampovima čini nam se kao da je vreme stalo i da smo se tek juče vratili sa jezičkog putovanja koje smo proveli zajedno sa našim polaznicima. Međutim, prijavljivanje za naredno jezičko leto je u punom jeku! Važno je trgnuti se iz zimskog sna i upisati se na vreme jer jezička mreža Verbalisti zastupa škole i koledže koji su najtraženiji od strane polaznika iz celog sveta, a to znači da se mesta u smeštaju brzo popune.

Pored brojnih individualnih programa za mlađe uzraste, koje možete pregledati ovde, Verbalisti svake godine donose i grupne programe koji se izvode uz pratnju, odnosno uz stručan nadzor predstavnika jezičke mreže.

Važno je napomenuti, naročito kada su mladi u pitanju, da su predstavnici vodeće jezičke mreže u Evropi završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i da poseduju više od 25 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju edukativnih programa. O prednostima saradnje sa Verbalistima pročitajte više ovde.

Za predivno letnje jezičko iskustvo uz podršku naših pratilaca i vodiča kliknite na naslove/linkove u nastavku:

My LONDON, jezičko putovanje (16+), ST GILES COLLEGE – kliknite ovde

London, letnja škola engleskog jezika (11-17 god), LAL LONDON – kliknite ovde

active BRIGHTON, engleski jezik (16+ god), KINGS – kliknite ovde

NIKE teniski kamp i škola jezika, engleski jezik (10-17 god), NIKE – kliknite ovde

Malta, engleski jezik (12-17 god), IELS – kliknite ovde

Njujork, engleski jezik (12-18 god), LAL NEW YORK – kliknite ovde

Berlin, letnja škola Young & Fun (7-14 godina), GLS – kliknite ovde

Ukoliko ste se već odlučili za jedan od gore ponuđenih programa, molimo vas da nam što pre prosledite popunjenu prijavu i opšte uslove na info@prodirekt.net ili nas kontaktirajte za bliže informacije.

Sve programe jezičke mreže, pa tako i letnje škole sa pratnjom, karakteriše:

  • verodostojnost, transparentnost i pouzdanost;
  • nastava najvišeg kvaliteta u najboljim svetskim školama koje svake godine lično obilazimo;
  • bogate vannastavne aktivnosti i ekskurzije koje su bitne za brže učenje jezika i upoznavanje jezičkih destinacija, kulture i druženje sa vršnjacima iz celog sveta;
  • pomoć i nadzor iskusnih pratilaca i vodiča međunarodno akreditovane jezičke mreže Verbalisti (više o našem timu pratilaca saznajte ovde);
  • efikasna vizna procedura – dobijanje vize za SAD i Veliku Britaniju uz naše besplatne stručne savete i blagovremenu prijavu prestaje da bude jedno neprijatno iskustvo.

Iskustva polaznika iz prve ruke možete pogledati ovde na našem sajtu u rubrici Student Spotlight a na raspolaganju vam je i Galerija. Naša poslovna Facebook stranica Verbalisti, moja jezička mreža takođe nudi brojne autentične fotografije i video zapise sa nastave, aktivnosti i izleta.

Birajte gde ćemo zajedno provesti još jedno uzbudljivo leto – London, Brajton, Malta, Njujork ili Berlin 🙂

Vesele letnje škole jezika Verbalista

Želite da pošaljete upit ili da započnete upisnu proceduru za jednu od škola jezika sa pratnjom:


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading