Popularne letnje škole, jezički i sportski kampovi sa pratiocem – provereno, kvalitetno i bezbedno

Popusti na letnje škole engleskog jezika

“London ili Njujork? Čekaj, pogledaj ovaj active Brajton? Vidi Nike teniski kamp! Super su ove slike sa Malte :), možda ipak da odemo na Maltu”

Dok slušamo te komentare naših tinejdžera kada dođu sa roditeljima da se informišu o letnjim školama jezika i sportskim kampovima čini nam se kao da je vreme stalo i da smo se tek juče vratili sa jezičkog putovanja koje smo proveli zajedno sa našim polaznicima. Međutim, prijavljivanje za naredno jezičko leto je u punom jeku! Važno je trgnuti se iz zimskog sna i upisati se na vreme jer jezička mreža Verbalisti zastupa škole i koledže koji su najtraženiji od strane polaznika iz celog sveta, a to znači da se mesta u smeštaju brzo popune.

Pored brojnih individualnih programa za mlađe uzraste, koje možete pregledati ovde, Verbalisti svake godine donose i grupne programe koji se izvode uz pratnju, odnosno uz stručan nadzor predstavnika jezičke mreže.

Važno je napomenuti, naročito kada su mladi u pitanju, da su predstavnici vodeće jezičke mreže u Evropi završili obuku za školske inspektore u organizaciji Evropske asocijacije kvalitetnih jezičkih škola EAQUALS (Evaluation & Accreditation of Quality in Language Services) i da poseduju više od 25 godina rada u kreiranju, izvođenju i organizovanju edukativnih programa. O prednostima saradnje sa Verbalistima pročitajte više ovde.

Za predivno letnje jezičko iskustvo uz podršku naših pratilaca i vodiča kliknite na naslove/linkove u nastavku:

My LONDON, jezičko putovanje (16+), ST GILES COLLEGE – kliknite ovde

London, letnja škola engleskog jezika (11-17 god), LAL LONDON – kliknite ovde

active BRIGHTON, engleski jezik (16+ god), KINGS – kliknite ovde

NIKE teniski kamp i škola jezika, engleski jezik (10-17 god), NIKE – kliknite ovde

Malta, engleski jezik (12-17 god), IELS – kliknite ovde

Njujork, engleski jezik (12-18 god), LAL NEW YORK – kliknite ovde

Berlin, letnja škola Young & Fun (7-14 godina), GLS – kliknite ovde

Ukoliko ste se već odlučili za jedan od gore ponuđenih programa, molimo vas da nam što pre prosledite popunjenu prijavu i opšte uslove na info@prodirekt.net ili nas kontaktirajte za bliže informacije.

Sve programe jezičke mreže, pa tako i letnje škole sa pratnjom, karakteriše:

  • verodostojnost, transparentnost i pouzdanost;
  • nastava najvišeg kvaliteta u najboljim svetskim školama koje svake godine lično obilazimo;
  • bogate vannastavne aktivnosti i ekskurzije koje su bitne za brže učenje jezika i upoznavanje jezičkih destinacija, kulture i druženje sa vršnjacima iz celog sveta;
  • pomoć i nadzor iskusnih pratilaca i vodiča međunarodno akreditovane jezičke mreže Verbalisti (više o našem timu pratilaca saznajte ovde);
  • efikasna vizna procedura – dobijanje vize za SAD i Veliku Britaniju uz naše besplatne stručne savete i blagovremenu prijavu prestaje da bude jedno neprijatno iskustvo.

Iskustva polaznika iz prve ruke možete pogledati ovde na našem sajtu u rubrici Student Spotlight a na raspolaganju vam je i Galerija. Naša poslovna Facebook stranica Verbalisti, moja jezička mreža takođe nudi brojne autentične fotografije i video zapise sa nastave, aktivnosti i izleta.

Birajte gde ćemo zajedno provesti još jedno uzbudljivo leto – London, Brajton, Malta, Njujork ili Berlin 🙂

Vesele letnje škole jezika Verbalista

Želite da pošaljete upit ili da započnete upisnu proceduru za jednu od škola jezika sa pratnjom:

 

Imate komentar ili pitanje?