Odmor uz učenje engleskog na Malti u februaru, martu i aprilu po neverovatnim cenama!

Kursevi engleskog jezika na Malti, polaznica jezicke mreze Verbalisti

Želite da zamenite tmurno i hladno vreme suncem, mediteranom i šetnjama po promenadi dok učite engleski u vodećoj školi engleskog jezika? Donosimo vam pravu priliku za to – upišite kurs jezika u Institutu za engleski jezik (IELS) na Malti i to uz specijalan popust za polaznike jezičke mreže.

Za standardne i intenzivne kurseve engleskog jezika u trajanju od najmanje 2 nedelje ostvarite:

  • popust od 200 evra ako pohađate kurs u februaru
  • popust od 100 evra ako pohađate kurs u martu i aprilu

ucionice skole engleskog jezika iels na malti verbalistiU februaru već za 692€ možete provesti dve nedelje u odličnom smeštaju hotela Day’s Inn i pohađati standardni program učenja engleskog. I ovde nije kraj svim pogodnostima! 🙂 Ako brzo odreagujete možemo vam obezbediti povratnu avio kartu (direktan let) preko WizzAira za svega 190€.

Institut IELS je lider među školama stranih jezika na Malti i osnivač udruženja FELTOM koje kontroliše rad škola stranih jezika na Malti i izdaje im licence za rad. To mu omogućava da svojim polaznicima obezbedi odličan odnos cene i kvaliteta. Najbolji nastavnici na Malti rade u IELS-u, tako da ćete na kursu koji izaberete mnogo naučiti i brzo napredovati. Oni takođe drže obuke za nastavnike engleskog širom sveta, koje su veoma cenjene u Malti i u svetu.

Detalje programa pogledajte ovde ili na sledećem linku:

Promocija traje dok se ne popune smeštajni kapaciteti, zato vam savetujemo da odmah izvršite upis i iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Imate komentar ili pitanje?