Praznični popust za najbolje škole nemačkog jezika za decu i mlade

ucenje nemackog u nemackoj sa jezickom mrezom verbalisti

Sezona darovanja je u punom jeku i jezička mreža Verbalisti spremila je nove poklone za svoje polaznike. Da, pogodili ste – nastavlja se praznična promocija JEZIK na DAR, ovoga puta za letnje škole nemačkog jezika u Nemačkoj i Austriji.

promocija jezik na dar verbalistiDrago nam je da smo promocijom JEZIK na DAR za letnje škole engleskog jezika (za opis kliknite ovde) obradovali naše brojne “engleze”, a sada tu jedinstvenu priliku pružamo i našim “nemcima”. Toplo preporučujemo da u nastavku što pre odaberete željeni program i upišete se jer se mesta u vodećim školama u Nemačkoj i Austriji brzo popune, a veliki popusti i u ovom slučaju neće postati još slađi tokom 2018.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPromocija JEZIK na DAR važi za upis izvršen do 26. januara za pohađanje programa u 2018. Prijavite se na program u trajanju od 2 nedelje i ostvarite popust od 100 evra, za letnju školu u trajanju od 3 nedelje odobrava se popust od 150 evra a za 4 nedelje čak 200 evra!

Da bi se izvršio upis dovoljna je uplata depozita u iznosu od 20% od ukupne cene programa, uz potpisan ugovor sa školom/organizatorom programa. Za opise kurseva, škola, cene i popuste kliknite na željeni naziv programa/link u nastavku teksta.

NEMAČKA, škola GLS (German Language School)

Najbolja škola u Nemačkoj, a verovatno i u Evropi. GLS kvalitet prepoznat je na međunarodnom nivou u vidu prestižnih nagrada i brojnih akreditacija. Posebno je specijalizovana za letnje kampove za mlade i jedina je škola u Nemačkoj koja se može pohvaliti velelepim kampusom veličine 9000 m2. Jezička mreža Verbalisti glavni je partner škole GLS više od 10 godina a zajednički nastup globalno, i naročito u regionu jugoistočne Evrope, karakterišu sledeći kursevi nemačkog za mlade:

active BERLIN-Berlin College, (16-18 god)

kurs nemackog za mlade berlin intensive verbalistiOvo je omiljeni program samostalnijih studenata uzrasta 16-18 godina u kom su kvalitetna nastava i smeštaj idealno upotpunjeni sa atraktivnim vannastavnim aktivnostima i izletima. Uopšte ne morate da brinete koje aktivnosti su prave za vas, mi smo sve unapred smislili i predstavili u programu. Vaša jedina obaveza je da napredujete u nemačkom, sjajno se zabavite i pošaljete nam selfie sa trga Alexander Platz!

Berlin Intensive i Munich Intensive namenjeni su onima koji žele intenzivno da iskoriste boravak u Nemačkoj i usavršavaju jezik kroz veći broj nedeljnih časova. Tokom trajanja programa polaznici su pod stalnim nadzorom osoblja škole koji čine sve da im nastava, vannastavne aktivnosti i ekskurzije ostanu u najlepšem mogućem sećanju.

Sportski kamp za mlade u Berlinu (13-17 godina)

Učenje nemačkog jezika uz sportske aktivnosti preko dana, žurke i društvene igre uveče i dve ekskurzije nedeljno – sve se to dešava kraj predivnog jezera na samo 30ak kilometara od Berlina gde koledž GLS organizuje tu letnju školu. Aktivnosti i ekskurzije su pod stalnim nadzorom stručnog osoblja škole, a tokom sportskih aktivnosti veštine unapređujete uz pomoć kvalifikovanih instruktora i trenera.

german for kids 2Berlin Young & Fun i Munich Young & Fun

Uvek jedva čekamo slike sa ovih letnjih škola jer su akteri naši najmlađi-nasjlađi verbalisti uzrasta 7-14 godina. S uživanjem pratimo kako mališani veoma brzo usvajaju nemački jezik kroz nastavu i igru, kao se druže i zabavljaju i potpuno iskreno prenose utiske. O njima sve vreme brine osoblje kampa. Oba kampusa – u Berlinu i Minhenu, zatvorenog su tipa, što znači da su bezbednost i organizacija nastave i aktivnosti na najvišem mogućem nivou. Ukratko – dečje letnje škole nemačkog iz snova.

Munich Castle, letnja škola u minhenskom dvorcu (14-17)

Bajkoviti bavarski zamak postaje vaš dom tokom tog letnjeg kampa. Dolina reke Isar pokazala se kao idealna lokacija, jer je fascinantna priroda idealna za izvođenje bogatog programa vannastavnih aktivnosti. I u okviru ovog programa osoblje škole brine o bezbednosti mladih, a kroz kvalitetnu nastavu znanje nemačkog prosto cveta baš kao i priroda koja okružuje polaznike. Važno! Požurite, na raspolaganju je samo 50 kreveta u zamku!

Munich Adventure (12-17) idealan je za tinejdžere avanturističkog duha. Posle nastave, pravac planinarenje, vožnja bicikla, kupanje u jezeru ili odbojka. Brrr, prohladne alpske večeri ugrejaćemo logorskom vatrom i prepričavati dnevne dogodovštine. Da, na čistom nemačkom, kako drugačije?

AUSTRIJA, škola ActiLingua

Smešten u mirnoj, rezidencijalnoj četvrti Beča u komšiluku Belvedere zamka. Može se pohvaliti tradicijom dugom 30 godina kada su u pitanju kursevi nemačkog jezika za odrasle i letnji kampovi za mlade. Brojne akreditacije i nagrade nesumnjiva su potvrda kvaliteta i ove škole.

programi nemac48dkog jezika u bec48du 5 verbalistiactive Vienna-Holiday Course (16-19)

Aktivno je i u Beču! Slično programu active BERLIN, ovaj program obuhvata nastavu nemačkog jezika (standardni ili intenzivni kurs) i zanimljivu ponudu vannastavnih aktivnosti i ekskurzija. Slobodno uživajte u slasnim ukusima saher torte i Mocart kuglicama – sve te kalorije se sagore u obilascima palata, muzeja, šopingu i društvenim igrama. Pored aktivnosti koje organizuje škola, polaznicima je ostavljeno dovoljno vremena i za samostalno istraživanje Beča.

Letnja škola nemačkog jezika (12-17)

Kraljica Marija Tereza osnovala je privatnu školu u sklopu čijeg kampusa koledž ActiLingua organizuje program letnje škole. Tokom nastave, aktivnosti i ekskurzija o bezbednosti dece brine osoblje škole. Na mladima je samo da vredno uče nemački i da se druže sa vršnjacima iz celog sveta, da uživaju kao carevi u već pomenutom carskom gradu.

Koristimo priliku da vas podsetimo da su vam naše bogato iskustvo i stručna pomoć uvek na raspolaganju kada je u pitanju odabir letnje škole. Kao međunarodno akreditovana jezička mreža koja se bavi edukacijom a ne turističkim aranžmanima, poznajemo sve potrebe jezičkog usavršavanja, kao i detalje svakog programa; neke programe smo sami kreirali a pojedine zajedno sa školama. Pored toga, lično smo se uverili u kvalitet gore opisanih jezičkih kampova, obišli smeštajne kapacitete i proverili stručnost i rad osoblja škole. Kliknite ovde ukoliko želite da vidite još neke bitne razloge zašto verujemo da vaše poverenje treba da poklonite jezičkoj mreži.

Do opisa programa, cena i odobrenih popusta dolazite klikom na naslove/linkove u nastavku. Za širok izbor brojnih drugih programa kliknite ovde.

kursevi nemackog jezika za decu verbalisti u berlinuactive BERLIN-Berlin College (16-19 god), GLS – kliknite ovde
Berlin Intensive (14-17 god), GLS – kliknite ovde
Berlin, kamp Water Sports (13-17 godina), GLS – kliknite ovde
Berlin, letnja škola Young & Fun (7-14 godina), GLS – kliknite ovde

Minhen, letnja škola Young & Fun (7-14 godina), GLS – kliknite ovde
Minhen, letnja škola Munich Castle (14-17 godina), GLS – kliknite ovde
Munich Intensive (15-17 godina), GLS – kliknite ovde
Minhen, letnja škola Munich Adventure (12-17 godina), GLS – kliknite ovde

active VIENNA-Holiday Course (16-19 god), ActiLingua – kliknite ovde
Beč, letnja škola (12-17 god), ActiLingua – kliknite ovde

U kategoriji STUDENT SPOTLIGHT pripremili smo iskustva i utiske pojedinih polaznika koja mogu da vam takođe budu korisna pri izboru željenog jezičkog programa.

Iskoristite sjajnu priliku, izaberite jedan od programa i krenite u nezaboravnu avanturu učenja nemačkog jezika u Berlinu ili Minhenu.

Srećne novogodišnje i božićne praznike želi vam jezička mreža Verbalisti!

 


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading