Praznični popust za najbolje škole nemačkog jezika za decu i mlade

ucenje nemackog u nemackoj sa jezickom mrezom verbalisti

Sezona darovanja je u punom jeku i jezička mreža Verbalisti spremila je nove poklone za svoje polaznike. Da, pogodili ste – nastavlja se praznična promocija JEZIK na DAR, ovoga puta za letnje škole nemačkog jezika u Nemačkoj i Austriji.

promocija jezik na dar verbalistiDrago nam je da smo promocijom JEZIK na DAR za letnje škole engleskog jezika (za opis kliknite ovde) obradovali naše brojne “engleze”, a sada tu jedinstvenu priliku pružamo i našim “nemcima”. Toplo preporučujemo da u nastavku što pre odaberete željeni program i upišete se jer se mesta u vodećim školama u Nemačkoj i Austriji brzo popune, a veliki popusti i u ovom slučaju neće postati još slađi tokom 2018.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiPromocija JEZIK na DAR važi za upis izvršen do 26. januara za pohađanje programa u 2018. Prijavite se na program u trajanju od 2 nedelje i ostvarite popust od 100 evra, za letnju školu u trajanju od 3 nedelje odobrava se popust od 150 evra a za 4 nedelje čak 200 evra!

Da bi se izvršio upis dovoljna je uplata depozita u iznosu od 20% od ukupne cene programa, uz potpisan ugovor sa školom/organizatorom programa. Za opise kurseva, škola, cene i popuste kliknite na željeni naziv programa/link u nastavku teksta.

NEMAČKA, škola GLS (German Language School)

Najbolja škola u Nemačkoj, a verovatno i u Evropi. GLS kvalitet prepoznat je na međunarodnom nivou u vidu prestižnih nagrada i brojnih akreditacija. Posebno je specijalizovana za letnje kampove za mlade i jedina je škola u Nemačkoj koja se može pohvaliti velelepim kampusom veličine 9000 m2. Jezička mreža Verbalisti glavni je partner škole GLS više od 10 godina a zajednički nastup globalno, i naročito u regionu jugoistočne Evrope, karakterišu sledeći kursevi nemačkog za mlade:

active BERLIN-Berlin College, (16-18 god)

kurs nemackog za mlade berlin intensive verbalistiOvo je omiljeni program samostalnijih studenata uzrasta 16-18 godina u kom su kvalitetna nastava i smeštaj idealno upotpunjeni sa atraktivnim vannastavnim aktivnostima i izletima. Uopšte ne morate da brinete koje aktivnosti su prave za vas, mi smo sve unapred smislili i predstavili u programu. Vaša jedina obaveza je da napredujete u nemačkom, sjajno se zabavite i pošaljete nam selfie sa trga Alexander Platz!

Berlin Intensive i Munich Intensive namenjeni su onima koji žele intenzivno da iskoriste boravak u Nemačkoj i usavršavaju jezik kroz veći broj nedeljnih časova. Tokom trajanja programa polaznici su pod stalnim nadzorom osoblja škole koji čine sve da im nastava, vannastavne aktivnosti i ekskurzije ostanu u najlepšem mogućem sećanju.

Sportski kamp za mlade u Berlinu (13-17 godina)

Učenje nemačkog jezika uz sportske aktivnosti preko dana, žurke i društvene igre uveče i dve ekskurzije nedeljno – sve se to dešava kraj predivnog jezera na samo 30ak kilometara od Berlina gde koledž GLS organizuje tu letnju školu. Aktivnosti i ekskurzije su pod stalnim nadzorom stručnog osoblja škole, a tokom sportskih aktivnosti veštine unapređujete uz pomoć kvalifikovanih instruktora i trenera.

german for kids 2Berlin Young & Fun i Munich Young & Fun

Uvek jedva čekamo slike sa ovih letnjih škola jer su akteri naši najmlađi-nasjlađi verbalisti uzrasta 7-14 godina. S uživanjem pratimo kako mališani veoma brzo usvajaju nemački jezik kroz nastavu i igru, kao se druže i zabavljaju i potpuno iskreno prenose utiske. O njima sve vreme brine osoblje kampa. Oba kampusa – u Berlinu i Minhenu, zatvorenog su tipa, što znači da su bezbednost i organizacija nastave i aktivnosti na najvišem mogućem nivou. Ukratko – dečje letnje škole nemačkog iz snova.

Munich Castle, letnja škola u minhenskom dvorcu (14-17)

Bajkoviti bavarski zamak postaje vaš dom tokom tog letnjeg kampa. Dolina reke Isar pokazala se kao idealna lokacija, jer je fascinantna priroda idealna za izvođenje bogatog programa vannastavnih aktivnosti. I u okviru ovog programa osoblje škole brine o bezbednosti mladih, a kroz kvalitetnu nastavu znanje nemačkog prosto cveta baš kao i priroda koja okružuje polaznike. Važno! Požurite, na raspolaganju je samo 50 kreveta u zamku!

Munich Adventure (12-17) idealan je za tinejdžere avanturističkog duha. Posle nastave, pravac planinarenje, vožnja bicikla, kupanje u jezeru ili odbojka. Brrr, prohladne alpske večeri ugrejaćemo logorskom vatrom i prepričavati dnevne dogodovštine. Da, na čistom nemačkom, kako drugačije?

AUSTRIJA, škola ActiLingua

Smešten u mirnoj, rezidencijalnoj četvrti Beča u komšiluku Belvedere zamka. Može se pohvaliti tradicijom dugom 30 godina kada su u pitanju kursevi nemačkog jezika za odrasle i letnji kampovi za mlade. Brojne akreditacije i nagrade nesumnjiva su potvrda kvaliteta i ove škole.

programi nemac48dkog jezika u bec48du 5 verbalistiactive Vienna-Holiday Course (16-19)

Aktivno je i u Beču! Slično programu active BERLIN, ovaj program obuhvata nastavu nemačkog jezika (standardni ili intenzivni kurs) i zanimljivu ponudu vannastavnih aktivnosti i ekskurzija. Slobodno uživajte u slasnim ukusima saher torte i Mocart kuglicama – sve te kalorije se sagore u obilascima palata, muzeja, šopingu i društvenim igrama. Pored aktivnosti koje organizuje škola, polaznicima je ostavljeno dovoljno vremena i za samostalno istraživanje Beča.

Letnja škola nemačkog jezika (12-17)

Kraljica Marija Tereza osnovala je privatnu školu u sklopu čijeg kampusa koledž ActiLingua organizuje program letnje škole. Tokom nastave, aktivnosti i ekskurzija o bezbednosti dece brine osoblje škole. Na mladima je samo da vredno uče nemački i da se druže sa vršnjacima iz celog sveta, da uživaju kao carevi u već pomenutom carskom gradu.

Koristimo priliku da vas podsetimo da su vam naše bogato iskustvo i stručna pomoć uvek na raspolaganju kada je u pitanju odabir letnje škole. Kao međunarodno akreditovana jezička mreža koja se bavi edukacijom a ne turističkim aranžmanima, poznajemo sve potrebe jezičkog usavršavanja, kao i detalje svakog programa; neke programe smo sami kreirali a pojedine zajedno sa školama. Pored toga, lično smo se uverili u kvalitet gore opisanih jezičkih kampova, obišli smeštajne kapacitete i proverili stručnost i rad osoblja škole. Kliknite ovde ukoliko želite da vidite još neke bitne razloge zašto verujemo da vaše poverenje treba da poklonite jezičkoj mreži.

Do opisa programa, cena i odobrenih popusta dolazite klikom na naslove/linkove u nastavku. Za širok izbor brojnih drugih programa kliknite ovde.

kursevi nemackog jezika za decu verbalisti u berlinuactive BERLIN-Berlin College (16-19 god), GLS – kliknite ovde
Berlin Intensive (14-17 god), GLS – kliknite ovde
Berlin, kamp Water Sports (13-17 godina), GLS – kliknite ovde
Berlin, letnja škola Young & Fun (7-14 godina), GLS – kliknite ovde

Minhen, letnja škola Young & Fun (7-14 godina), GLS – kliknite ovde
Minhen, letnja škola Munich Castle (14-17 godina), GLS – kliknite ovde
Munich Intensive (15-17 godina), GLS – kliknite ovde
Minhen, letnja škola Munich Adventure (12-17 godina), GLS – kliknite ovde

active VIENNA-Holiday Course (16-19 god), ActiLingua – kliknite ovde
Beč, letnja škola (12-17 god), ActiLingua – kliknite ovde

U kategoriji STUDENT SPOTLIGHT pripremili smo iskustva i utiske pojedinih polaznika koja mogu da vam takođe budu korisna pri izboru željenog jezičkog programa.

Iskoristite sjajnu priliku, izaberite jedan od programa i krenite u nezaboravnu avanturu učenja nemačkog jezika u Berlinu ili Minhenu.

Srećne novogodišnje i božićne praznike želi vam jezička mreža Verbalisti!

 

Imate komentar ili pitanje?