Putovanje u London za jezik na dar

jezicko putovanje my london verbalisti

Mnogi ga vole zbog njegovih čuvenih obeležja – svečane straže, crvenih dabl dekera i telefonskih govornica, a čarobnjaci u duši zbog carstva Harija Potera, Kings Krosa i perona 9¾ odakle Hari hvata voz za Hogvorts. I jezička mreža ima svoju čaroliju i ona može da te odvede u magični London bezbedno i brzo.

Jezičko putovanje My LONDON predstavlja idealan spoj upoznavanja tog grada i učenja engleskog jezika u vodećoj britanskoj školi Sent Džajls. Ovo je program koji sigurno pruža daleko najbolji odnos kvaliteta nastave, smeštaja i fantastičnih obilazaka sa profesionalnim vodičem s jedne strane, i cene koštanja, s druge. Zato je on jedanaestu godinu za redom i najtraženiji u regionu.

Detaljan opis programa, datume polazaka i cene pogledajte ovde ili na linku u nastavku:

Na put osvajanja Londona vodi te naš iskusni vodič Ljiška koja taj grad poznaje kao svoj džep. Osim Londona, na vikend ekskurzijama idemo i u druge poznate engleske gradove, npr. Oksford, Kembridž i Brajton. Jezička mreža je zajedno sa Ljiškom pripremila putopisni dnevnik koji dočarava deo atmosfere londonskog jezičkog putovanja, uživaj u našim avanturama ovde.

Za kraj smo ostavili najbolje – naš video prilog My LONDON! Uputi se odmah ovde jer se odatle hvata avion za tvoj London 🙂

Imate komentar ili pitanje?