Nemački jezik za decu, letnji kamp u Nemačkoj – Munich Young & Fun

Nemački jezik za decu - letnji kamp u prelepim Alpima blizu Minhena, Munich Young and Fun, Verbalisti

Letnji kamp u Nemačkoj: Munich Young & Fun (7-14 god)


Program Munich Young & Fun namenjen je deci 7-14 godina i podrazumeva spoj časova nemačkog jezika, zabavnih aktivnosti i ekskurzija tokom kojih će deca na spontan način nadgrađivati znanje nemačkog jezika. Tokom boravka na kampu deca su pod 24-satnim nadzorom iskusnog i stručnog osoblja škole GLS.

Posebno je značajno da napomenemo da polaznicima kampa koji dolaze iz čak preko 40 zemalja, tokom dnevnih aktivnosti na kampu, društvo prave deca iz Nemačke koja sa svojim porodicama takođe tu letuju, što je dragocena prilika za komunikaciju sa vršnjacima koji su izvorni govornici nemačkog jezika.

deca iz nemac48dke takoc491e uc48destvuju u vannastavnim aktivnostima munich young fun
Selo Joseftal je tradicionalno bavarsko selo smešteno na samo 50 km južno od Minhena u mirnom i idiličnom okruženju Alpa.

Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti (pogledajte najvažnije akreditacije ovde) znate da je sve provereno i sigurno. Naši dugogodišnji partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, a mi smo preduzeli dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti promocija jezičke mreže.

Škola

letnji kamp munich young fun
Letnji kamp u Nemačkoj – mirna i bezbedna lokacija škole nemackog idealna je za boravak najmlađih polaznika

Škola GLS (German Language School), koja važi za najbolju u Nemačkoj i koju jezička mreža zastupa u regionu jugoistočne Evrope, organizuje letnji kamp Munich Young & Fun. Tokom više od 35 godina poslovanja škola je dobila brojna priznanja i nagrade. LTM Language Travel Magazine ju je čak 3 puta proglasio za najbolju školu u Nemačkoj – 2008, 2010. i 2012. godine. Akreditovali su je berlinski Senat, švedsko Ministarstvo prosvete, kao i međunarodne asocijacije ALTO, EAQUALS i IALC.

GLS je takođe i jedina škola jezika u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus od čak 9000 kvadratnih metara u sklopu koga se nalaze luksuzni smeštajni kapaciteti, učionice, restoran i luksuzni hotel.

Za potrebe izvođenja ovog programa škola koristi centar za učenje u selu Josefstal.

Smeštaj

spavac487a soba
Trokrevetne i četvorokrevetne sobe

Selo Joseftal je tradicionalno bavarsko selo smešteno na samo 50 km južno od Minhena u mirnom i idiličnom okruženju Alpa. U kampu su i nemačka deca koja deo svog letnjeg raspusta rado provode družeći se sa učenicima škole GLS – odlična prilika da najmlađi polaznici jezičke mreže upoznaju izvorne govornike i komuniciraju sa njima.

jedna od uc48dionica letnje c5a1kole nemac48dkog munich young fun

Centar za učenje raspolaže raznovrsnim sadržajem poput kamina, sala za stoni tenis i bilijar, terena za odbojku, mesta za roštilj i sobe za gledanje TV-a, tako da je polaznicima zabava zagarantovana.

Deca su smeštena u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, a kupatilo je zajedničko. Sva tri obroka služe se u restoranu kampa.

Kapacitet kampa je samo 70 kreveta, zato preporučujemo što raniji upis.

Nastava

najmlac491e polaznice jezic48dke mrec5bee verbalisti munich young fun

Nakon što urade test za procenu nivoa znanja, polaznici se smeštaju u internacionalne grupe koje broje do 12 učenika. Grupe se formiraju na osnovu nivoa znanja i godina polaznika, a postoje grupe od početnog do naprednog nivoa. Uz stručne profesore, koji koriste najsavremenije metode nastave prilagođene uzrastu dece, svaki polaznik će imati priliku da ostvari značajan napredak. 20 časova na nedeljnom nivou raspoređeno je u prepodnevnim satima, dok je ostatak dana predviđen za aktivnosti i ekskurzije.

Aktivnosti

Letnji kamp u Nemačkoj - Munich Young and Fun
Kupanje u obližnjem jezeru Schliersee (kliknite na foto za uvećan prikaz)

Raznovrsne aktivnosti koje će decu ujedno zabaviti i podstaći na konverzaciju sa drugim polaznicima i decom iz Nemačke su ono što daje posebnu draž ovom programu. Tokom popodnevnih sati igraju se badminton ili odbojka, bavi se ručnim radovima i učestvuje se u sportskim takmičenjima, a večeri su rezervisane za roštilj, logorsku vatru, video projekcije, veče igara ili disko veče.

Osim toga, predviđene su i jedna poludnevna i jedna celodnevna ekskurzija na nedeljnom nivou, što je sjajna prilika da se obiđe obližnje jezero Schliersee i da se deca upoznaju sa Minhenom. Prestonica Bavarske s razlogom se smatra jednim od najlepših gradova Nemačke i poseta Minhenu je odlična za upoznavanje sa nemačkom istorijom, tradicijom i kulturom.

Tokom svih aktivnosti i ekskurzija deca su pod nadzorom osoblja škole GLS.

Cenovnik i datumi programa

Kamp traje od 30. juna do 4. avgusta, a dolasci u kamp i odlasci iz njega predviđeni su nedeljom u navedenom periodu.

Postoji i opcija učenja engleskog tokom trajanja kampa i taj program se izvodi od 21. jula do 4. avgusta po istim cenama prikazanim u tabeli u nastavku.

2024 CENE ZA LETNJI KAMP U NEMAČKOJ

MUNICH YOUNG & FUN (za uzrast 7 do 14 godina)

SmeštajČasova
(nedeljno)
DVE
nedelje
TRI
nedelje
ČETIRI
nedelje
KAMPUS
pun pansion
trokrevetne i četvorokrevetne sobe,
spratno kupatilo
20208030604150
Dodatno noćenje/dan 110 €. Sve cene su date u evrima.

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Najmlađi Verbalisti na jezerskom kupanju, Munich Young & Fun
Letnji kamp u Nemačkoj – kupanje u jezeru omiljena je aktivnost najmlađih verbalista

U cenu je uključeno: 20 časova nemačkog nedeljno, ishrana na bazi punog pansiona, smeštaj u trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom, 2 aktivnosti dnevno, 2 ekskurzije nedeljno, 24-časovni nadzor stručnog osoblja, obrada dokumentacije od strane škole (30€) i putno osiguranje.

U cenu nije uključeno: troškovi registracije 50€, avionska karta i pripadajuće takse, kao i aerodromski transferi (120€ po svakom pravcu i to nedeljom dolasci/odlasci između 8:00 i 22:00).

Aerodromska pratnja: Za decu starosti do 12 godina Air Serbia nalaže obaveznu uslugu aerodromske pratnje (Unaccompanied Minor Service), dok deca uzrasta 13 i 14 godina mogu putovati sama ili takođe uz aerodromsku pratnju (po izboru roditelja). Radi se o usluzi koja se razlikuje od aerodromskih transfera (prevoza između aerodroma i smeštaja) i podrazumeva da aerodromsko osoblje i predstavnici GLS škole preuzimaju/ispraćaju vaše dete na aerodromu. Avio kompanije praćenje deteta naplaćuju 45€ po letu (ukupno 90€ za povratni let), a škola GLS ukupno 100€, tako da treba planirati 190€ za aerodromsku pratnju ako vaše dete nije napunilo 13 godina u momentu odlaska na kamp.

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Foto galerija

  • Polaznice letnje škole nemačkog jezika Munich Young and Fun, Verbalisti
  • Polaznici letnje škole nemačkog jezika Munich Young and Fun, Verbalisti
  • Slika predivne Bavarije napravljena tokom izleta, Munich Young & Fun, jezička mreža Verbalisti
  • Na času, letnja škola nemačkog jezika - Munich Young and Fun
  • Učionice i smeštaj nalaze se u istom kompleksu u mirnom i bezbednom okruženju, Munich Young and Fun
  • Vreme je za večeru
  • Verbalisti u kampu Munich Young and Fun
  • Polaznica jezičke mreže Verbalisti na čuvenom trgu Marienplatz
  • Sa izleta i posete čuvenom bajkovitom zamku Neuschwanstein kraj Minhena
  • Sa Olimpijskog tornja u Minhenu
  • Verbalisti nakon partije fudbala
  • Tenis kao dodatna vannastavna aktivnost

Imate pitanje u vezi sa jezičkim programom Munich Young & Fun? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ovde ili pošaljite komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading