Nemački intenzivni kurs u Bavarskim Alpima

intenzivni kurs nemackog jezika u minhenu za mlade verbalisti

Munich Intensive (15-17 god)

Plavo nebo, kristalno čist vazduh, mistične šume, bajkoviti planinski krajolici i netaknuta priroda – dobrodošli u Bavarske Alpe! Upravo u ovom magičnom okruženju tvoj nemački sa jezičkom mrežom Verbalisti i koledžom GLS postaje intenzivno bolji. Međutim, nije samo učenje nemačkog ovde intenzivno, već SVE.

hotel je smec5a1ten u alpskom zelenilu kraj jezera munich intensive
Pogled iz hotela (kliknite na foto za uvećan prikaz)

U učionici imamo 25 časova nemačkog jezika nedeljno, podižemo nivo znanja kroz interaktivni metod učenja i od prvog dana govorimo isključivo na nemačkom, ja, bitte! Odmah ostavljamo knjige posle nastave i krećemo na vannastavne aktivnosti: plivamo u jezeru Šlierze, planinarimo i čak tri puta nedeljno odlazimo u Minhen. Nedeljom je i sportski dan, spremite se, taktika je bitna! 🙂 Prava poslastica su i karaoke večeri – koju pesmu uvežbavamo danas?

Super je što u okviru smeštaja imamo priliku da sretnemo vršnjake iz Nemačke i sa izvornim govornicima brusimo akcenat i razgovaramo na različite teme.

Ok, priznajemo da imaš opciju i da izabereš i 20 časova nemačkog nedeljno, ali aktivnosti van učionice nikako ne smanjujemo. Čak možeš i intenzivno da uživaš u bavarskim kobasicama jer ovako organizovan program sigurno sagori sve te kalorije! 🙂 Njam!

A šta je najintenzivnije – smeh, zabava i prijateljstva za ceo život.

Ukoliko želiš da pohađaš isti program u Berlinu, dovoljno je da klikneš ovde i naći ćeš se na korak do berlinskog inteziteta 🙂

Škola

hotelski smec5a1taj c5a1kola nemac48dkog jezika munich intensive
Idiličan bavarski hotel; učionice su u prizemlju hotela a spavaće sobe na spratu

Jezička mreža Verbalisti ima dugogodišnje partnerstvo sa verovatno najboljom školom stranih jezika u Nemačkoj – GLS (German language school). Ova škola radi preko 35 godina i iz godine godine u godinu sve veći broj studenata joj poklanja poverenje. Pored studenata, stekla je i poverenje uglednih institucija što je potvrđeno kroz brojna priznanja i akreditacije. Navodimo neke od njih: berlinski Senat, švedsko Ministarstvo prosvete, kao i međunarodne asocijacije ALTO, EAQUALS i IALC. LTM Language Travel Magazine ju je čak 3 puta proglasio za najbolju školu u Nemačkoj – 2008, 2010. I 2012. godine.

GLS je takođe i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus od čak 9000 kvadratnih metara u sklopu koga se nalaze luksuzni smeštajni kapaciteti, učionice i prostori za dodatne aktivnosti. Osim toga, škola za svoje različite programe koristi i dodatne kapacitete kako bi uspela da obezbedi smeštaj za sve svoje zainteresovane polaznike.

Program Munich Intensive organizuje se na planinskom jezeru Šlierze (Schliersee).

Nastava

letnja c5a1kola nemac48dkog jezika munich intensive izleti u minhen verbalisti
Idealan program za mlade uzrasta 15-17 god. koji žele da brzo unaprede svoj nemački

Kada se udobno raskomotite i smestite, organizuje se test dobrodošlice. Ne brinite, to je uvodni test na kome se određuje vaš nivo znanja kako biste se rasporedili u internacionalnue grupe u odnosu na vaš nivo. Od ponedeljka dajemo gas i krećemo sa 25 (ili 20) časova nemačkog na nedeljnom nivou u grupi koja broji do 12 polaznika. Iskusni i stručni nastavnici GLS škole nizom zanimljivih aktivnosti, koje se baziraju na komunikativnom pristupu, igranju uloga (roll-play) i konverzaciji sa vršnjacima iz raznih delova sveta, pomažu polaznicima da značajno unaprede znanje i oslobode se u komunikaciji.

Program je namenjen srednjoškolcima od 15 do 17 godina i uključuje sledeće nivoe znanja – početni, srednji i napredni, s tim da nije namenjen apsolutnim početnicima.

Smeštaj

smec5a1taj munich intensive trokrevetna sobaZa potrebe ovog programa škola koristi smeštaj koji je zaista poseban – tradicionalni bavarski porodični hotel Rajter (Reiter). Smešten u alpskom zelenilu kraj jezera, predstavlja idealan spoj atmosfere porodičnog doma i jezičkog kampa. Hotel ima sopstveni bazen, prelepu baštu i osam prostranih modernih učionica pogodnih za intenzivno učenje nemačkog jezika.

Polaznici su smešteni u dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. Sva tri obroka uključena su u cenu programa i služe se u hotelskom restoranu.

Aktivnosti

letnja c5a1kola nemac48dkog jezika munich intensive vannastavne aktivnostiOkruženje Bavarskih Alpa i blizina Minhena daju mogućnosti za kombinaciju raznovrsnih aktivnosti u prirodi i uživanju u gradskom životu i znamenitostima Minhena.

Bogatstvo prirode koristimo na najbolji način: plivamo u obližnjem jezeru, planinarimo, vozimo bicikl i bavimo se sportom. To su sjajne prilike da se u sklopu zanimljivih aktivnosti spontano razgovara sa vršnjacima iz Nemačke koji borave u istom hotelu i stekne iskustvo razgovora sa maternjim govornicima nemačkog jezika.

letnja c5a1kola nemac48dkog jezika munich intensive izleti u minhenNi večernji časovi po zabavi ne zaostaju za dnevnim aktivnostima –  roštiljanje, karaoke ili filsmke večeri samo su neke od aktivnosti koje vas čekaju.

Tri puta nedeljno predviđene su i ekskurzije u Minhen – dve poludnevne u popodnevnim časovima i jedna celodnevna. Imate priliku da istražite grad, vidite različite znamenitosti i iznova se oduševite njegovom lepotom i raznovrsnošću.

Iako je ovo individualni program, tokom svih aktivnosti i ekskurzija o polaznicima se stara stručno osoblje škole GLS.

Polasci

Program se može pohađati u periodu između 30. juna i 11. avgusta. Dolasci i odlasci iz kampa su nedeljom, a nastava počinje svakog ponedeljka.

2019 CENE PROGRAMA „MUNICH INTENSIVE“ PO OSOBI (15-17 GOD)

Cene intenzivnog kursa nemačkog u Minhenu, 2019, Verbalisti
Kliknite na tabelu za uvećan prikaz

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

U cenu je uključeno: dijagnostički test na početku kursa, odabrani broj časova nemačkog jezika na nedeljnom nivou, udžbenici i kompletan nastavni materijal, sertifikat po završenom kursu, smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama, 3 obroka dnevno, dve aktivnosti dnevno, tri ekskurzije nedeljno u Minhenu, prevoz do Minhena, i putno osiguranje.

U cenu nije uključeno: Troškovi registracije 50€, troškovi gradskog prevoza u Minhenu (oko 25€ nedeljno) avionski prevoz sa pripadajućim taksama i transferi.

Akreditacije škola za jezicku edukaciju, Prodirekt i VerbalistiImate pitanje u vezi sa jezičkim programom Munich Intensive? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ovde ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Imate komentar ili pitanje?