Letnji kamp nemačkog jezika za decu, Munich Adventure

Letnji kamp nemačkog jezika za decu, Munich Adventure

Učenje stranih jezika je samo po sebi prelepa avantura. A još kad se spoji sa zabavnim aktivnostima, dobijamo pravi avantura park nemačkog jezika 🙂


Ne drži te mesto i uvek bi da probaš nešto novo? Dođi da iskoristimo prirodne darove bavarskih Alpa i vozimo bicikl po planinskom terenu, savladavamo uzbrdice ili plivamo u jezeru. Ne propuštamo priliku za roštiljadu i druženje kraj logorske vatre. Naravno, sve ovo na nemačkom sa drugarima iz svih krajeva sveta, ali i vršnjacima iz Nemačke, što ovaj letnji kamp čini još kvalitetnijim za jezičko usavršavanje. Hajde da započnemo našu “minhensku avanturu”!

Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti (pogledajte najvažnije akreditacije ovde) znate da je sve provereno i sigurno. Naši dugogodišnji partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, a mi smo preduzeli dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti promocija jezičke mreže.

Letnji kamp Munich Adventure (12-17 god)

aktivnosti avantura kampa
Škola nemačkog za decu – Munich Adventure

Blizu nam je i Minhen, hajde da ga posetimo i osvojimo zamkove, obiđemo zabavne parkove i probamo najbolju belu kobasicu (uz perece, naravno).

Bezbednost polaznika je uvek na prvom mestu i o njoj se brinu naše iskusne kolege iz partnerske škole GLS sa kojom jezička mreža sarađuje više od deset godina. Škola GLS jedan je od najboljih organizatora raznovrsnih jezičkih kampova za mlade. Njihov stručni kadar se stara o tome da nastava jezika bude zabavna, efikasna i prilagođena uzrastu, a da aktivnosti budu izazovne ali sigurne.

Munich Adventure program ima za misiju da izbrusi tvoje znanje nemačkog, ali i hrabrost i avanturistički duh, a evo i kako:

Škola – organizator programa

letnja c5a1kola nemac48dkog jezika munich adventure prelepa lokacija hotela kraj jezera spitzingsee ver

GLS (German Language School) je škola koja organizuje nastavu i vannastavne aktivnosti u svojim kampovima na najvišim mogućim standardima. Zbog toga je jezička mreža Verbalisti bira za saradnju kada šalje svoje mlade članove u Nemačku. GLS nam takođe pomaže da organizujemo časove nemačkog jezika za sve zainteresovane polaznike jezičke mreže.

Rad ove škole prepoznale su i sve relevantne institucije iz oblasti obrazovanja. Akreditovali su je berlinski Senat, švedsko Ministarstvo prosvete, kao i međunarodne asocijacije ALTO, EAQUALS i IALC. LTM Language Travel Magazine ju je čak 3 puta proglasio za najbolju školu u Nemačkoj – 2008, 2010. I 2012. godine.

Na ova priznanja nadovezuje se i poverenje koje joj skoro 35 godina pruža sve više zadovoljnih učenika iz Nemačke i inostranstva. Zato se s pravom ponosimo što imamo partnerski odnos sa najboljom školom stranih jezika u Nemačkoj.

Kampus i smeštaj

hotel u kom odsedaju polaznici programa munich adventure
Učionice su na prvom a spavaće sobe na drugom spratu (kliknite na sliku za uvećan prikaz)

Kamp „minhenska avantura“ nalazi se u Alpima, 50 km južno od Minhena. Boravimo u prelepom renoviranom hotelu Haus Bergsee nadomak netaknutog jezera Spitzingsee. Taj trospratni hotel pruža idiličan pogled sa svojih drvenih balkona – gde god da pogledate, videćete jezero ili planine.

U hotelu je smešteno sedam prostranih učionica, moderno opremljenih za najsavremeniju nastavu jezika. Tu su i prostorije u kojima se provode nezaboravni popodnevni sati: zid za penjanje, bašta, sauna, sala za fitnes i sala za TV.

trokrevetne i c48detvorokrevetne spavac487e sobe sa privatnim kupatilom munich adventure

Smeštaj i ishrana

Svi polaznici su smešteni u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u okviru samog kampa sa privatnim kupatilima. Ishrana uključuje sva tri obroka i služi se u kafeteriji u okviru kampa.

Nastava

Prvog dana kampa polaznici rade ulazni test, na osnovu kog se raspoređuju u internacionalne grupe od najviše 12 učenika. Postoje grupe za početni, srednji i napredni nivo, s tim da nisu predviđene grupe za apsolutne početnike. Tokom 20 časova na nedeljnom nivou u prepodnevnim satima jezik se uči sa iskusnim profesorima kroz komunikaciju na teme prilagođene uzrastu polaznika (12-17 godina). Ovo je sjajno zagrevanje za popodnevne aktivnosti i jezičku praksu u realnim životnim situacijama.

verbalisti na letnjem kampu nemac48dkog jezika munich adventure1

Aktivnosti

jezero je posebno pogodno za vannastavne aktivnosti munich adventure

Posle časova predviđen je širok spektar aktivnosti koji čini da ovaj kamp svima ostane u srcu dugi niz godina.

Aktivnosti se dešavaju u popodnevnim i večernjim satima, a samo neke od njih su planinarenje, vožnja bicikla, igre u jezeru, pravljenje rečnog splava, roštiljanje i kampovanje uz logorsku vatru.

Osim toga, blizina Minhena pruža brojne mogućnosti za izlete i obilaske znamenitosti te bavarske prestonice, kao što su OlympiastadiumSchloss NymphenburgHofbräuhaus.

Cenovnik i datumi programa

Ova škola nemačkog za decu traje od 23. juna do 11. avgusta, a dolazak u kamp i odlazak iz njega predviđeni su nedeljom u navedenom periodu.

‼️ Munich Adventure program ne mogu da pohađaju polaznici čije je znanje nemačkog jezika na nivou apsolutnog početnika.

2024 CENE ZA LETNJI KAMP MUNICH ADVENTURE (12-17 GOD)

SmeštajProgram
(nedeljno)
DVE
nedelje
TRI
nedelje
HOTEL
pun pansion
20 časova +
aktivnosti +
izleti
26103920
Dodatna nedelja 1.280 evra. Dodatan dan 110 evra. Sve cene date su u evrima.

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

polaznik jezic48dke mrec5bee verbalisti na programu munich adventure

U cenu je uključeno: kurs nemačkog jezika od 20 časova nedeljno, smeštaj u trokrevetnoj ili četvorokrevetnoj sobi, pun pansion, 2 dnevne vannastavne aktivnosti, jedna poludnevna i jedna celodnevna ekskurzija na nedeljnom nivou, školski transport, obrada dokumentacije od strane škole (30€), 24-časovni nadzor stručnog osoblja i putno osiguranje.

U cenu nije uključeno: troškovi registracije 50€, avionska karta i takse, aerodromski transferi (110€ po svakom pravcu i to nedeljom dolasci/odlasci između 8:00 i 22:00).

Aerodromska pratnja: Za decu starosti 12 godina Air Serbia nalaže obaveznu uslugu aerodromske pratnje (Unaccompanied Minor Service), dok deca uzrasta 13 i 14 godina mogu putovati sama ili takođe uz aerodromsku pratnju (po izboru roditelja). Radi se o usluzi koja se razlikuje od aerodromskih transfera (prevoza između aerodroma i smeštaja) i podrazumeva da aerodromsko osoblje i predstavnici GLS škole preuzimaju/ispraćaju vaše dete na aerodromu. Avio kompanije praćenje deteta naplaćuju 45€ po letu (ukupno 90€ za povratni let), a škola GLS ukupno 100€, tako da treba planirati 190€ za aerodromsku pratnju ako vaše dete nije napunilo 13 godina u momentu odlaska na kamp.

Foto galerija

Najbolje skole jezika

Jezička mreža Verbalisti svoje međunarodne akreditacije u obrazovanju i visok kvalitet usluga opravdava strogim kriterijumima pri selekciji škola koje organizuju zimske i letnje kampove stranih jezika u inostranstvu. Za najmlađe članove jezičke mreže biramo programe koje reallizuju međunarodno akreditovani edukatori čiji je kvalitet u samom vrhu i nad kojima Verbalisti vrše stalni nadzor i kontrolu.

Zavidne međunarodne akreditacije obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti (Verbalists Education & Language Network) pogledajte ovde.

Imate pitanje u vezi sa letnjom školom Munich Adventure? Želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ovde ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading