Letnji jezički kamp u čarobnom dvorcu u Minhenu

Letnji jezički kamp u minhenskom dvorcu za polaznike uzrasta 14-17 god

Letnji jezički kamp u minhenskom dvorcu za polaznike uzrasta 14-17 god


Jezička mreža vodi svoje mlade “nemce” u jedan zaista spektakularan letnji jezički kamp – Munich Castle! U ovom kampu učimo nemački u srednjevekovnom zamku i na obali reke Isar, i sve to dok se još uvek nalazimo u jednom od najlepših gradova Nemačke – Minhenu.

Sa međunarodno akreditovanom jezičkom mrežom Verbalisti (pogledajte najvažnije akreditacije ovde) znate da je sve provereno i sigurno. Naši dugogodišnji partneri vodeće su škole jezika u svetu sa zavidnom reputacijom, finansijski jake i višestruko nagrađivane. Sve prate regulative Ministarstva obrazovanja i Ministarstva zdravlja uz posebnu pažnju posvećenu bezbednosti polaznika, a mi smo preduzeli dodatne korake da vam obezbedimo miran san tokom upisa:

✅  UPIS BEZ RIZIKA – Polaznik može da odustane ili odloži pohađanje programa bez naplate standardnih troškova sve do 4 nedelje pre početka programa. Na ovaj način možete bez ikakvog rizika da rezervišete mesto na vreme, ali i da iskoristite velike povoljnosti promocija jezičke mreže.


pozdrav iz minhena polaznici jezic48dke mrec5bee verbalisti
Škola nemačkog “Munich Castle”

Polaznici uzrasta 14-17 godina pohađaju časove nemačkog u prepodnevnim časovima a onda slede uzbudljive aktivnosti i izleti gde se nastavlja sa vežbanjem nemačkog – roštiljijada na obali reke Isar, odbojka, fudbal ili pak obilazak čuvenih minhenskih atrakcija – Hofbräuhaus, Bavaria Filmstudios i Frauenkirche. Program nas vodi i u predivnu prirodu, jezera i planine u bilizini Minhena. Naravno, tu je i nezaobilazni minhenski šoping 🙂 Dobrodošli u Munich Castle!

Škola

Škola nemačkog jezika za decu: Zamak Burg Schwaneck iz 19. veka
Zamak Burg Schwaneck iz 19. veka uređen je tako da spojem istorijskog i modernog pruži jedinstven doživljaj prilikom učenja (kliknite na foto za uvećan prikaz)

GLS (German Language School) važi za jednu od najboljih škola stranih jezika u Evropi a mnogi je smatraju za najbolju u Nemačkoj. Škola radi skoro 35 godina i za to vreme dobila je brojna priznanja i nagrade studenata i same struke. Akreditovali su je berlinski Senat, švedsko Ministarstvo prosvete, kao i međunarodne asocijacije ALTO, EAQUALS i IALC. LTM Language Travel Magazine ju je čak 3 puta proglasio za najbolju školu u Nemačkoj – 2008, 2010. I 2012. godine.

GLS je takođe i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus od čak 9000 kvadratnih metara u kom su nalaze odlični smeštajni kapaciteti, restoran i luksuzni hotel.

Globalna jezička mreža Verbalisti više od petnaest godina zastupa školu GLS i predstavlja jednog od njenih ključnih partnera u svetu.

Mesto i organizacija kampa

burg schwaneck
Kurs nemakog za decu odvija se u zamku

Bavarska regija poznata je po istorijskim zamkovima koje godišnje poseti veliki broj Nemaca i turista. Jedan od tih zamkova prilagođen je potrebama obrazovanja i njega već godinama koristi škola GLS da organizuje letnji jezički kamp za mlade od 14 do 17 godina koji spaja učenje nemačkog jezika, mnogobrojne aktivnosti u okviru zamka i upoznavanje grada Minhena. Zbog svoje posebnosti, ovaj program je veoma popularan širom sveta i pohađaju ga polaznici iz čak 40 zemalja.

Smešten na 15 minuta vožnje vozom od centra Minhena u rezidencijalnom naselju, zamak Burg Schwaneck iz 19. veka uređen je tako da spojem istorijskog i modernog pruži jedinstven doživljaj prilikom učenja. Dodatnu čar pružaju veliki park koji se prostire oko zamka i reka Isar.

Zamak Burg Schwaneck svojim sadržajima može da parira savremenim obrazovnim kampusima – velike učionice, studentske sobe, kafeterija, internet kafe, viteški hol, prostorije za druženje, kuglanje, bilijar i stoni tenis, kao i tereni u parku čine ga odličnim smeštajem.

Za sigurnost polaznika brine se osoblje škole GLS koje odseda u kampu i pruža 24-časovni nadzor i brigu.

Nastava

Inside a classroom in Munich Castle Verbalists

Po dolasku u kamp svaki polaznik radi dijagnostički test i raspoređuje se u grupu koja odgovara njegovom nivou znanja nemačkog jezika – od početnog do naprednog nivoa, s tim da program nije predviđen za apsolutne početnike. Radi se u manjim grupam od najviše 12 polaznika. Tokom prepodnevnih sati se radnim danima uči nemački jezik, a fond časova je 20 na nedeljnom nivou.

Učionice su prostrane i u njima se oseća dašak duge istorije srednjevekovnog zamka, što je veoma inspirativna atmosfera za učenje.

Aktivnosti

Tokom popodnevnih i večernjih sati predviđen je niz aktivnosti uz koje se kroz igru i zabavu vežba komunikacija na nemačkom i upoznaju Minhen i nemačka kultura, što je najbolji kontekst za usvajanje stranog jezika. Popodneva su rezervisana za uživanja u plivanju, raftingu rekom Isar, igrama, sportskim aktivnostima, ekskurzijama u Minhen i okolne gradove, dok se večeri provode u video projekcijama, kampovanju ili vožnji bicikla na obali reke.

Smeštaj i ishrana

spavaca soba program munich castle verbalisti
Kliknite na foto za uvećan prikaz

Sobe su četvorokrevetne i petokrevetne sa tuševima i sve se nalaze u okviru zamka, a toaleti su spratni.

Ishrana je na bazi punog pansiona i služi se u kafeteriji zamka.

Cenovnik i datumi programa

Kamp traje od 30. juna do 11. avgusta, a predviđen dolazak i odlazak iz kampa su nedeljom u navedenom periodu.

⚠️ Važna napomena: Škola nemačkog GLS obezbedila je u zamku samo 50 kreveta za svoje polaznike koji svake godine dolaze iz 30 zemalja sveta. Zato preporučujemo što raniji upis ako želite da spavate i učite u jednom nemačkom dvorcu i sa najboljom školom u Nemačkoj 🙂

2024 CENE ZA LETNJI JEZIČKI KAMP “MUNICH CASTLE” (14-17 god)

SmeštajProgram
(nedeljno)
DVE
nedelje
TRI
nedelje
Dvorac
pun pansion
20 časova +
aktivnosti +
izleti
24203710
Cene su date u evrima. Dodatni dan 110 evra.

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i za pojedine zemlje ekskluzivni zastupnik stranih koledža i univerziteta.

U cenu je uključeno: kurs nemačkog jezika za decu od 20 časova nedeljno, školska registracija (30€), smeštaj u četvorokrevetnoj ili petokrevetnoj sobi u zamku, pun pansion, 2 dnevne vannastavne aktivnosti u kampusu predviđene programom, jedna poludnevna i jedna celodnevna ekskurzija na nedeljnom nivou, školski transport, 24-časovni nadzor stručnog osoblja, i putno osiguranje.

U cenu nije uključeno: troškovi registracije 50€, avionska karta i takse, aerodromski transfer (110€ po svakom pravcu i to nedeljom dolasci/odlasci između 8:00 i 22:00), i karta za javni gradski prevoz oko 40€.

Dodatni dan na programu košta 110€.

Foto galerija

Najmlađi polaznici

Izdvajamo

Letnja škola nemačkog Munich Castle – imate pitanje ili želite detaljnije informacije? Kontaktirajte nas ovde ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading