Letnji kamp nemačkog jezika za decu kraj prelepog jezera nadomak Berlina

Letnji kamp nemačkog jezika za decu, Berlin Young and Fun, jezička mreža Verbalisti

Letnji kamp nemačkog jezika za decu: Berlin Young and Fun (7-14 god)

Višestruko nagrađivana škola GLS (German Language School) važi na najbolju školu jezika u Nemačkoj a program Berlin Young & Fun ima sve epitete idealnog kampa za decu uzrasta 7 do 14 godina. Za stručnu pomoć, lak upis i sigurnost tu je jezička mreža; na vama samo ostaje da se upoznate sa programom u nastavku i upišete svoje dete.

‼️ VAŽNA NAPOMENA: Ovaj program nije u ponudi za 2022. godinu. Preporučujemo sličan letnji kamp nemačkog jezika kraj Minhena – Munich Young and Fun

Letnja škola nemačkog za decu, program Berlin Young and Fun, polaznici jezičke mreže Verbalisti
Letnja škola nemačkog za decu kao stvorena za sklapanje novih prijateljstava i učenje nemačkog jezika – kamp pohađaju nemačka deca i polaznici iz čak 40 zemalja

Verbalisti su poznati po lakom učenju jezika kroz zabavu i zanimljivim programima koji najmlađe učenike ostavljaju bez daha. Letnji i zimski jezički kampovi za decu (detaljnije ovde) zauzimaju primarno mesto u raznovrsnoj ponudi programa jezičke mreže. Sve škole jezika za decu izvode se sa međunarodno akreditovanim i vodećim školama u svetu, pa tako i letnji kamp Berlin Young and Fun. Važno je da napomenemo da se ovde takođe radi o kampu koji tokom raspusta pohađaju i nemačka deca čime je stvorena izvanredna mogućnost za vežbanje nemačkog.

Škola – organizator programa

Kampus Berlin Young and Fun nalazi se u predgrađu Berlina, njegovom zelenom delu nazvanom Köpenick.
Predivno i bezbedno okruženje kampa nalazi se odmah pored jezera i na samo 45 min od Berlina (kliknite na foto za uvećan prikaz)

GLS s pravom se smatra najboljom školom stranih jezika u Nemačkoj. Škola posluje više od 35 godina i za to vreme uspela je da stekne poverenje mnogobrojnih zadovoljnih polaznika. Akreditovali su je berlinski Senat, švedsko Ministarstvo prosvete, kao i međunarodne asocijacije ALTO, EAQUALS i IALC. LTM Language Travel Magazine ju je čak 3 puta proglasio za najbolju školu u Nemačkoj – 2008, 2010. I 2012. godine.

GLS je takođe i jedina škola u Nemačkoj koja poseduje prestižni kampus od čak 9000 kvadratnih metara u okviru koga se nalaze odlični smeštajni kapaciteti i luksuzni hotel.

Kampus i smeštaj

Mapa letnjeg kampa nemačkog jezika - Berlin Young and Fun
Letnji kamp nemačkog jezika (kliknite na foto za uvećan prikaz)

Za potrebe ovog programa škola koristi kampus privatnog univerziteta Teikyo na jezeru Zeuthen koje je idealno mesto za letnje aktivnosti. Kampus se nalazi u predgrađu Berlina, njegovom zelenom delu nazvanom Köpenick.

Veoma bezbedan kampus, zatvorenog tipa, sastoji se iz nekoliko zgrada koje nude sve što je potrebno za život u okviru njega, kao i za vannastavne aktivnosti po kojima je ovaj kamp i prepoznatljiv: 25 učionica, rezidenciju za smeštaj polaznika, fitnes centar, terene za odbojku i druge sportove.

Berlin Young & Fun je kao stvoren i za sklapanje novih prijateljstava – 120 polaznika dolazi iz čak 40 zemalja.

Za sigurnost dece brine se osoblje škole koje odseda u kampu i pruža 24-časovni nadzor i brigu.

Berlin Young and Fun - smeštaj
Dvokrevetne i trokrevetne sobe sa privatnim kupatilom

Smeštaj i ishrana

Sve smeštajne jedinice nalaze se u okviru samog kampusa.

Sobe su dvokrevetne ili trokrevetne, sa privatnim kupatilom. Ishrana je na bazi punog pansiona, a hrana se služi u restoranu kampusa.

Nastava

Po dolasku u kamp svaki polaznik radi dijagnostički/ulazni test i raspoređuje se u internacionalnu grupu sa najviše 12 polaznika koja odgovara njegovom nivou znanja – od početnog do naprednog nivoa. Jezik se uči u prostranim modernim učionicama uz komunikaciju s vršnjacima iz svih krajeva sveta i igre koje ciljano podstiču učenje jezika. Časovi se pohađaju radnim danima u prepodnevnim satima – ukupno 15 časova na nedeljnom nivou.

Aktivnosti

Kamp pohađaju nemačka deca i polaznici iz čak 40 zemalja, jezička mreža Verbalisti

Popodneva su rezervisana za pregršt sportskih aktivnosti i igranje, na primer: bavljenje sportom, ples, pozorište, muzika, talent show, pravljenje roštilja ili plivanje u jezeru. Grupe su internacionalne. Tokom raspusta nemačka deca u velikom broju pohađaju kamp Berlin Young & Fun, što je odlična prilika da se uz igru i druženje sa vršnjacima vežba komunikacija na nemačkom.

Uz osnovne aktivnosti predviđene programom moguće je uz doplatu pohađati časove tenisa ili veslanja 3 puta nedeljno po 90 minuta.

Svake nedelje predviđene su 2 ekskurzije u Berlin nedeljno: jedna poludnevna i jedna celodnevna. Na ovim ekskurzijama posećuju se najvažnije znamenitosti, kao što su Postdamer Platz, Berlinski zid i Berlinski zoološki vrt.

Cenovnik i datumi programa

Kamp traje od 20. juna do 15. avgusta, a dolazak u kamp i odlazak iz njega predviđeni su nedeljom u navedenom periodu.

‼️ VAŽNA NAPOMENA: Ovaj program nije u ponudi za 2022. godinu. Preporučujemo sličan letnji kamp nemačkog jezika kraj Minhena – Munich Young and Fun

2021 CENE ZA LETNJI KAMP NEMAČKOG JEZIKA – BERLIN YOUNG & FUN

Cene letnje skole nemackog jezika Berlin Young & Fun, 2020, Verbalisti
Cene iskazane u tabeli važe za individualni program (bez pratioca grupe)

Napomena: Polaznici ostvaruju dodatne uštede jer ne snose troškove kursnih razlika. Sva plaćanja vrše se u valuti zemlje u kojoj se nalazi koledž koji organizuje i izvodi jezičko obrazovanje a na račun kompanije PRODIREKT LLC koja je ovlašćeni predstavnik i u većini slučajeva ekskluzivni regionalni zastupnik stranih koledža i univerziteta u jugoistočnoj Evropi.

Cena za program (15 časova nedeljno) u trajanju od 2 nedelje sa pratnjom: 1.750 €

Iskusni pratioci grupa jezicke mreze Verbalisti vode brigu o mladima tokom njihovog boravka u skolama jezika
Iskusni pratilac jezičke mreže takođe vodi brigu o polaznicima

Planirani grupni polasci: 20. jun

**Broj mesta: strogo ograničen na 7 (preporučujemo što raniju prijavu)**

Važno: Kod programa koji se izvode sa pratiocem nije potrebno kupovati uslugu aerodromske pratnje.

U slučaju promene termina ili otkaza, isti program se može realizovati individualno, bez pratioca grupe, po cenama iskazanim u gornjem cenovniku/tabeli, ili se vrši zamena programa za bilo koji drugi iz ponude jezičke mreže (kliknite ovde za kompletnu listu), ili će se izvršiti kompletan povraćaj uplaćene školarine.

U cenu je uključeno: kurs nemačkog jezika od 15 časova nedeljno, smeštaj u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi, pun pansion, 3 dnevne vannastavne aktivnosti, 2 ekskurzije na nedeljnom nivou, školski transport, 24-časovni nadzor stručnog osoblja i putno osiguranje.

U cenu nije uključeno: troškovi registracije 50€, avionska karta, takse i transferi

Aerodromska pratnja: Za decu starosti 12 i manje godina Air Serbia nalaže obaveznu uslugu aerodromske pratnje (Unaccompanied Minor Service), dok deca uzrasta 13 i 14 godina mogu putovati sama ili takođe uz uslugu praćenja (po izboru roditelja). Radi se o usluzi koja se razlikuje od usluge aerodromskih transfera (prevoza između aerodroma i smeštaja) i podrazumeva da aerodromsko osoblje i predstavnici GLS škole preuzimaju/ispraćaju vaše dete na aerodromu. Avio kompanije praćenje deteta naplaćuju 45€ po letu (ukupno 90€ za povratni let), a škola GLS ukupno 100€, tako da treba planirati 190€ za aerodromsku pratnju ako vaše dete nije napunilo 13 godina u momentu odlaska na kamp.

Za detaljnije informacije i savete naših stručnjaka pozovite 011/262-37-26 ili 063/393-383.

Sa zavidnim međunarodnim akreditacijama obrazovne grupe PRODIREKT i jezičke mreže Verbalisti upoznajte se ovde.

Foto i video galerija

Proveli smo jednu nedelju sa našim polaznicima i pripremili foto i video galeriju koja verno opisuje radost i sreću na Berlin Young & Fun kampu 🙂

Letnja škola nemačkog za decu u Berlinu: Imate pitanje ili želite da upišete svoje dete? Kontaktirajte nas ovde ili pošaljite svoj komentar/pitanje popunjavanjem formulara u nastavku:

Kontakt formular

Imate komentar ili pitanje?