Ovogodišnja škola fudbala u velikom stilu najavila novog prvaka Premijer lige – 2017 foto galerija Manchester City fudbalske akademije

manchester city football and english school jezicka mreza verbalisti

Škola fudbala i engleskog jezika kluba Mančester siti letos je bila pravi hit među polaznicima jezičke mreže i već tada na svojstven način najavila neprikosnovenost plavih na velikom terenu u ovoj sezoni. Manchester City, koji je ubedljivo prvi u engleskoj Premijer ligi, uložio je ogromna sredstva u razvoj, sada već možemo da kažemo, najbolje fudbalske akademije na svetu. Tokom prošlog leta čari tog fascinantnog kampa osetio je do sada najveći broj naših mladih fudbalera, njih 9, a Verbalisti su doprineli da fudbalska akademija bude zapamćena i po još jednom kuriozitetu – iz naših redova upisan je najmlađi i najstariji polaznik.

promocija za upis u skolu fudbala manchester city verbalisti
Upiši se do 29. decembra, ostvari popust i do 150 funti i obezbedi sebi mesto u najboljoj školi fudbala na svetu

Prošle godine Andrija Stoimenov je sa tek napunjenih 9 godina bio najmlađi fudbaler dok je ovog leta Italijan Patrick Zanella sa nepunih 18 godina predvodio seniorski tim škole fudbala Man City.

2017 kamp okupio je dečake iz čak 60 zemalja a zanimljivo je da su svi oni bez obzira na godine kao najveće uzbuđenje ocenili posetu čuvenom Etihad stadionu. Da li će Manchester City uspeti da ponovi uspeh od pre četiri sezone i osvoji Premijer ligu? Kladimo se da hoće! Zato iskoristi priliku da treniraš fudbal sa najboljima i upiši se što pre ovde, jer broj mesta je ograničen a sigurno će mladi fudbaleri iz celog sveta požuriti da budu deo pobedničkog tima sledećeg leta ili već na proleće (termini u martu i aprilu 2018).

Jezička mreža Verbalisti ima pravo ekskluzivnog zastupstva Manchester City akademije u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni, Makedoniji i Hrvatskoj. Slike naših polaznika sa Etihada, kao i sa ostalih avantura, treninga i utakmica možete pogledati u galeriji koju smo pripremili u nastavku:

2017 MANCHESTER CITY ACADEMY PHOTO GALLERY

SENIORI (12-17 god)

 

JUNIORI (9-11 god)


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading