Dinamično i uzbudljivo učenje engleskog u malom Londonu na moru (2017 active BRIGHTON foto galerija)

Kupanje u Londonu? Nemoguće! Ako ne verujete, pogledajte slike iz našeg foto-albuma sa letnje škole iz 2017. godine. Dobro, ne baš u “velikom” Londonu 🙂

Brčkanje u moru u Brajtonu, takozvanom “malom Londonu na moru”, samo je za odvažne, a polaznici jezičke mreže Verbalisti mogu da se pohvale da su položili ovaj test hrabrosti. Osim toga, oprobali smo se u brojnim drugim uzbudljivim aktivnostima i ponešto zabeležili foto aparatima, tako da sada ovde možemo da prenesemo barem delić te atmosfere porodici, prijateljima, ali i svima zainteresovanima za ovaj program.

Da ne bude da smo samo uživali u aktivnostima, prilažemo i slike škole Kings u Brajtonu da vidite gde smo uz aktivan odmor usavršavali svoj engleski jezik.

Učenje engleskog: Program active Brighton namenjen je polaznicima od 16 do 25 godina koji žele da uz dinamičan pristup i vrhunske profesore usavrše svoj engleski jezik. Iako je ovo program za odrasle, na raspolaganju vam je iskusni pratilac iz tima jezičke mreže. Odličan smeštaj nalazi se u samoj školi, međutim na raspolaganju je samo 60 kreveta, zato kliknite ovde za detalje programa i upišite se na vreme.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading