Upiši napredan kurs engleskog jezika u Beogradu i verbalizuj se sa najboljima

konverzacijski i debatni kurs engleskog jezika verbalisti

Ukoliko si uzrasta između 15 i 19 godina, voliš engleski jezik i govoriš ga dobro pozivamo te da upišeš program NAPREDNE KOMUNIKACIJE NA ENGLESKOM jeziku, Verbalizuj se!

Detalje programa i upisa pogledajte ovde

ucenje engleskog jezika kroz debate verbalistiProgram se izvodi u saradnji sa dve renomirane škole engleskog jezika u svetu IELS i KINGS koje jezička mreža već dugi niz godina eksluzivno zastupa u regionu jugoistočne Evrope. Polazniku koji bude pokazao najbolji rezlutat na programu sledi nagrada u vidu besplatnog dvonedeljnog kursa engleskog jezika na Malti ili u Engleskoj – nagrada vrednosti do 1.500 evra!

Dva puta nedeljno, u manjoj grupi (do osam polaznika) imaš priliku da unaprediš pisane i usmene veštine komunikacije na engleskom jeziku, kao i debatne i analitičke sposobnosti. Nastava se odvija pod mentorskom palicom profesora koji je izvorni govornik engleskog jezika, a u časovima takmičenja u debatovanju predviđeno je prisustvo još jednog profesora, predvodnika suparničkog tima.

Posebna poslastica su časovi tokom kojih će neki od naših istaknutih javnih ličnosti, šampioni u javnom nastupu i komunikaciji, podeliti sa tobom svoja iskustva i preneti deo dragocenog znanja.

Požuri i Verbalizuj se! ovde jer broj mesta je strogo ograničen 🙂

 

Imate komentar ili pitanje?