Važne novosti za učenje stranih jezika u Beogradu i svetu

Jezička mreža se iz godine u godinu ubrzano razvija kako po broju ponuđenih programa i upisanih polaznika, tako i u pogledu tržišta koje pokriva. U 2018. godini tradicija obaranja rekorda se nastavila i posebno smo ponosni na broj studenata ostvaren na Malti, u Engleskoj, Nemačkoj i SAD. Takođe, nastavili smo globalni rast i otvorili kancelarije u Italiji i uskoro i u Indoneziji.

Pored jezičke edukacije u inostranstvu, proširili smo i jezičku obuku u Beogradu. Moderan centar u srcu grada u Kolarčevoj 5 na raspolaganju je svim polaznicima koji žele najbrži mogući napredak u jezičkom usavršavanju. Radi se o posebnom pristupu kroz rad sa vodećim profesorima u malim grupama ili nastavi 1-na-1 pod okriljem međunarodno akreditovane jezičke mreže.

JEZIČKO USAVRŠAVANJE U BEOGRADU

Kroz individualni rad ili rad u malim grupama akcenat je na govornom jeziku i komunikacionim vežbama radi sticanja što većeg samopouzdanja. Naši profesori su iskusni predavači stranog jezika i izvorni govornici koji motivišu polaznike da imaju aktivnu ulogu na svakom času, kao i da nove nastavne sadržaje povezuju sa ličnim iskustvima i/ili poslovnim okruženjem. Za korporativne klijente nastojimo da obezbedimo predavače sa iskustvom u privredi, još jedna karakteristika po kojoj verujemo da se izdvajamo od drugih škola.

Kursevi jezika za koje se možete opredeliti su: engleski, nemački, španski, francuski, ruski i italijanski, a nastava se održava u našem jezičkom centru ili u vašim prostorijama.

Popularni program Verbalizuje se! koji je prvo osvojio odrasle a sada i mlade možete pogledati ovde.

Ukoliko ste zainteresovani za jedan drugačiji, veoma kvalitetan pristup učenju stranih jezika, preporučujemo da nas što pre kontaktirate ovde ili popunjavanjem veb formulara u dnu ove strane. Individualni ili poluprivatni karakter programa znači i da je broj mesta ograničen.

Kliknite na foto za uvećan prikaz

Partnerstvo sa vodećom britanskom školom jezika KINGS

Kada su u pitanju kursevi engleskog jezika u Beogradu sa velikim zadovoljstvom i ponosom izdvajamo sklopljeno partnerstvo sa KINGS EDUCATION. KINGS je osvojio sve moguće međunarodne i britanske nagrade u domenu jezičke edukacije i važi za jednu od najboljih škola jezika u svetu sa brojnim centrima u Engleskoj i SADu. Pomenuto partnerstvo ne samo da govori o kvalitetu rada i kurseva jezičke mreže Verbalisti, već donosi i značajne pogodnosti.

Popusti i promocija za ucenje jezika u inostranstvu, VerbalistiDrago nam je da vas obavestimo da svi polaznici koji u Beogradu budu pohađali kurs engleskog sa jezičkom mrežom imaju popust od 10% na bilo koji program i u bilo kom KINGS centru u svetu.

S obzirom da je KINGS i institucija srednjeg obrazovanja, odnosno koledž, naši mlađi polaznici imaju i olakšan, direktan ulaz u britanske ili američke srednje škole.

JEZIČKO USAVRŠAVANJE U INOSTRANSTVU

Naš posao nikada nije bila promocija raznoraznih sertifikata, plaketa i nagrada, iako i njih imamo. Smatramo da je najbitnije kakvu ocenu daju sami polaznici. Autentična iskustva verbalista možete pregledati ovde.

Za opis i cene najpopularnijih jezičkih programa i sportskih kampova u inostranstvu kliknite ovde.

Koristimo ovu priliku i da vas obavestimo da smo izašli u susret vašim brojnim zahtevima, pa će tako dva najtraženija programa za mlade sa pratnjom u Londonu i na Malti imati polaske svake nedelje od 29.06. do 27.07. Broj mesta u smeštaju je ograničen, pa zato preporučujemo što raniji upis kako biste izbegli kasnija razočarenja.

Nadamo se da smo vam ovim lepim vestima i novinama u radu učinili jezičko usavršavanje boljim i pristupačnijim. Hvala što ste deo jezičke mreže Verbalisti i što pratite i podržavate naš rad.

Save

Save

Imate komentar ili pitanje?