Akademski duh Oksforda i otmenost vekova oličena u arhitekturi za današnje jezičko putovanje

Polaznici jezičke mreže danas su u poseti Oksfordu 🙂

verbalisti u oksfordu
Ovde se uči kako se poštuje tradicija

OXFORD

Najstariji univerzitetski grad u Britaniji. Nosi titulu centra za kulturu. Zgrade koledža odolevaju vekovima. U dvorištima koledža manastirski mir. Na ulicama svirači kreiraju atmosferu.

U muzeju Ashmolean uzbudljiva izložba 120 crteža Rafaela, renesansnog genija. U koledžu Christ Church duh starih vremena, ali i novi – svet Hari Potera i magije. Motivi Alise u zemlji čuda (autor je bio zaljubljen u ćerku dekana, koja je bila inspiracija za lik Alise).

Šaljemo vam nekoliko slika iz magičnog Oksforda, čujemo se uskoro… pripremamo novu avanturu za ponedeljak, pozdrav Ljiška i verbalisti 🙂

__________________

Jedinstveni obilasci Londona, Oxforda, Kembridža, Brajtona i drugih popularnih britanskih gradova, uz brzo i lako učenje engleskog jezika u vodećoj školi St. Giles u Londonu, doveli su do toga da je program My LONDON jezičke mreže Verbalisti devetu godinu zaredom najtraženiji u regionu. Jezička putovanja pružaju mogućnost da na dopadljiv način upoznate znamenitosti i kulturu jedne zemlje ili grada dok učite engleski; predlažemo da sa nama ovog leta upoznate London. Prijavite se ovde ili klikom na naslov u nastavku:

My LONDON, jezičko putovanje

I ovog leta naša profesorka engleskog jezika i vodič Ljiljana Ljiška Aleksić predvodi polaznike jezičke mreže u brojnim londonskim avanturama, pridružite nam se 🙂


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading