Letnja škola engleskog na Malti i zašto je mladi vole

Jedva čekamo da vidimo KARTING na listi predviđenih aktivnosti letnje škole na Malti! Jezička mreža Verbalisti svake godine obezbedi brojna uzbuđenja za nas – pena party, krstarenja, vožnju gliserom, kupanje u Plavoj laguni…, ipak, ništa bez kartinga 🙂

Letnja škola engleskog na Malti - karting je omiljena vannastavna aktivnost verbalista

Letnja škola engleskog na Malti – karting kao omiljena vannastavna aktivnost

Pobednički tim, Verbalisti na Malti
Klikni na foto za uvećan prikaz

Večeras je naš karting tim kročio na čuvenu maltešku stazu. Odjednom čujemo: “Ne, ne može tako brzo, momci i devojke, prvo kratka obuka kako bi vožnja protekla bezbedno i u fer takmičenju”. Instruktor nam pokazuje kako da vladamo vozilom, stavljamo kacige, ulazimo u karting bolide.

Adrenalin nam skače dok na stazi turiramo i nestrpljivo čekamo da se spusti zastavica za početak trke. Trka je počela, nagazili smo na papučicu za gas, GO, GO, GO!

Karting na Malti, Verbalisti

Verbalisti su poznati da uvek i svuda nastupaju timski, pa je tako bilo i sada. Plan je da devojke malo uspore ostale takmičare dok muški deo ekipe ne napravi nedostižnu prednost. Međutim, izgleda da taj naš plan nije bio baš originalan 🙂 Lome se koplja u poslednjem krugu, ljuta je borba za što bolje vreme a navijači sve glasniji. Karirana zastavica označava kraj vožnje i uzbuđeno prilazimo sudijskom stolu da vidimo kakvo nam je prolazno vreme i kojoj ekipi se smeši pobedničko postolje. Kome? Pa samo pogledajte slike i video u nastavku. Nema nikakve sumnje da je tim verbalista pokazao kako se osvaja staza.

A kako se osvaja malteško ostrvo znanjem i drugarstvom čitajte u narednim danima na portalu jezičke mreže.

POZDRAV SA STAZE! :), karting tim Verbalista


Ukoliko želiš da postaneš deo našeg tima i da osetiš čari letnjeg kampa na Malti klikni ovde ili na link u nastavku za više informacija:

Malta, engleski jezik (12-17 god), IELS

Verbalisti su poznati po lakom učenju jezika kroz zabavu i zanimljivim programima koji najmlađe učenike ostavljaju bez daha – kako zbog stvari koje vide i nauče, tako i zbog akcije i zabave koja ih svake godine očekuje.

PRODIREKT u čijem sastavu se nalazi poslovna grupa i jezička mreža Verbalisti prva je kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je još 2009. godine dobila zvaničan status edukatora i agenta dve najznačajnije nezavisne institucije u Evropi – britanske English UK i nemačke ICEF. Pomenuta dva priznanja svojevrsna su garancija našim klijentima i polaznicima o kvalitetu edukativnih usluga i jezičkih programa koje nudimo. Više o našim akreditacijama i profesionalnim članstvima pročitajte ovde.

Imate komentar ili pitanje?