Zahuktava se Liga šampiona kao i upis u dve najbolje škole fudbala u svetu

Posle zimske pauze najelitniji evropski fudbal vratio se uzbudljivim utakmicama osmine finala. U jezičkoj mreži pauze nije ni bilo 🙂 Zimski prelazni period doneo je više nego uspešan upis na prestižne fudbalske i jezičke kampove u organizaciji Mančester sitija i Real Madrida.

Neki dečaci koji su prošle godine branili boje plavaca odlučili su da ovog leta ponesu kraljevski dres, i obrnuto. Međutim, tu su i vatreni obožavatelji oba kluba koji ne menjaju tabor i jedva čekaju da još više unaprede svoje jezičke i fudbalske veštine u Mančesteru ili Madridu.

Često čujemo prognoze da Real i ove godine osvaja šampionat ili ovo mora biti godina Mančester sitija, a mi u jezičkoj mreži smo se lično uverili da kvalitet, znanje, iskustvo i filozofija uspeha podjednako krase fudbalske kampove oba tima. Ukratko, Manchester City i Real Madrid organizuju najbolje škole fudbala u svetu a detalje programa i kako da se upišete možete naći na sledećim linkovima:

Pojedini termini već su zauzeti a uskoro će i preostala mesta biti popunjena. Ne čekaj konačan rasplet Lige šampiona da bi odlučio gde ćeš trenirati fudbal narednog leta. Upiši se sada i obezbedi sebi mesto, a onda da zajedno navijamo da u finalu u Kardifu odmere snage baš Manchester City i Real Madrid. Tvoja prognoza je…?

PRODIREKT LLC (jezička mreža Verbalisti) ovlašćeni je i ekskluzivni zastupnik Manchester City i Real Madrid škola fudbala i jezika u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji.


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading