Letnji kursevi učenja engleskog jezika u akademskoj formi

svecana-vecera-za-polaznike-akademskog-programa-st-hughs-oxford

Rastuća potreba za izvanrednim poznavanjem engleskog jezika već u srednjoj školi, kao i savremene tendencije u obrazovanju širom sveta, podstakli su jezičku mrežu da u saradnji sa svojim britanskim partnerima predstavi programe sa akademskom prestižnošću u svetskim kolevkama obrazovanja, Oksfordu i Kembridžu.

Pored učenja engleskog jezika, imate priliku da pohađate pojedine fakultetske predmete, budete deo zanimljivih debata i akademskih seminara, sve sa ciljem da obogatite svoje životno iskustvo i bolje se pripremite za buduće studentske izazove, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Tokom trajanja programa pruža vam se mogućnost da iskusite autentični studentski život na najprestižnijim univerzitetima u svetu i još bolje trasirate svoju buduću akademsku stazu. Iskoristite veliki popust tokom prolećne promocije!

Detalje i cene programa za učenje engleskog u Oksfordu i Kembridžu možete pogledati na linkovima u nastavku:

Oxford, akademski program (15-17 god), ST HUGH’S COLLEGE – Veliki popust za upis do 28. aprila

Cambridge, akademski program (16-25 god), MAGDALENE COLLEGE

Vodimo vas u najbolje univerzitete na svetu. Pravac OXBRIDGE!

akademski-kurs-za-ucenje-engleskog-magdalene-college-verbalisti
Foto sešn pre svečane večere 🙂 (kliknite na foto za uvećan prikaz)

Oba programa veoma su kvalitetna i izvode se u jednim od najpoznatijih svetskih koledža, s tim što program u Oksfordu podrazumeva veći broj časova engleskog jezika i intenzivniji raspored seminara i predavanja, pa je samim tim i cena programa znatno viša u odnosu na program u Kembridžu. Ipak, u želji da i taj bogat oksfordski program učinimo pristupačnijim polaznicima iz našeg regiona, jezička mreža napravila je ekskluzivan dogovor sa organizatorom programa o posebnoj ceni koja važi za sledeće zemlje: Srbija, Slovenija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija, Bugarska i Rumunija. Radi se o neuporedivo nižim cenama od regularnih koje će se primenjivati samo za upis izvršen do 28. aprila 2018. a popust se kreće od 800 do čak 2.400 funti (detalji su dati ovde u opisu programa).

svecana-vecera-i-dodela-diploma-polaznici-jezicke-mreze-verbalisti-i-akademskog-programa-na-univerzitetu-st-hughs-oxfordOstaje da proučite programe i izaberete dinamiku učenja i magični grad – Oksford ili Kembridž. Mi ćemo se potruditi da vam olakšamo sve korake oko upisa, ulepšamo boravak na univerzitetu i zabeležimo okom kamere jedinstvene momente vašeg akademskog jezičkog putovanja, baš kao što smo to učinili sa Brankom, Stefanom, Martinom, Nađom i Andreom prošle godine – pogledajte tu foto galeriju ovde.

U svojoj jedanaestoj godini postojanja poslujemo kao najveća i najuticajnija jezička mreža u jugoistočnoj Evropi. Ono po čemu smo prepoznatljivi su regionalna ekskluzivna zastupstva najboljih koledža i univerziteta u svetu. Sarađujući s nama, vi direktno sarađujete s koledžom koji organizuje nastavu u inostranstvu. U svojstvu ovlašćenog regionalnog zastupnika, i u pojedinim slučajevima i ko-autora, jezičke programe pohađate po istim cenama koje su objavili koledži, uz mogućnost da ostvarite dodatne popuste preko jezičke mreže.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe to get the latest posts to your email.

Imate komentar ili pitanje?

Discover more from Moja jezička mreža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading