Kurs engleskog jezika za mlade akademce (2016 foto galerija)

svecana-vecera-za-polaznike-akademskog-programa-st-hughs-oxford

Prisutnost i uticaj nas i naših polaznika više su nego očigledni :)
Prisutnost i uticaj nas i naših polaznika više su nego očigledni 🙂

Pojedini polaznici jezičke mreže Verbalisti imali su priliku da prošlog leta u Oksfordu žive životom pravih studenata Univerziteta u Oksfordu. Branko iz Niša, Stefan iz Novog Sada, Andrea iz Beograda, Martin iz Podgorice i Nadia iz Varšave boravili su na čuvenom univerzitetu St. Hugh’s i pohađali akademski program učenja engleskog jezika. Predstavnici jezičke mreže krajem jula obišli su svoje učenike i proveli jednu od najlepših nedelja “na poslu”. Naši polaznici imali su samo reči hvale za program a njihove i naše utiske pretočili smo u foto album koji donosimo u nastavku. Detalje programa možete pogledati ovde ili klikom na link u nastavku:

Dvogodišnju veoma uspešnu i ekskluzivnu saradnju sa organizatorom ove akademske letnje škole jezika, obrazovnom grupom Duke’s Education, obeležavamo u trećoj, 2017. godini nesvakidašnjom promocijom za region jugoistočne Evrope. Želeli smo da omogućimo većem broju naših polaznika da se upiše na jedan ovako prestižan i kvalitetan program i učinimo ga pristupačnijim – za upis u 2017. godini obezbedili smo popust od 1.000 do čak 3.000 funti!

Dodela diploma/sertifikata na svečanoj večeri predstavlja zaista sjajan, dirljiv i nezaboravan događaj, jedan smo sami zabeležili a fotografije drugih dobili smo od univerziteta. Uživajte 🙂

Save

Save

Save

Imate komentar ili pitanje?