Ono kada učenje engleskog postane nezaboravna avantura, jezičko putovanje My LONDON u još jačem sastavu

Jezičko putovanje My LONDON

Devet godina zaredom jezičko putovanje My LONDON je najpopularniji program u regionu jugoistočne Evrope a krasi ga učenje engleskog u višestruko nagrađivanoj i možda najboljoj školi jezika u Velikoj Britaniji i veoma bogat program aktivnosti i obilazaka.

U tom jezičkom putovanju su do sada imali privilegiju da uživaju mladi uzrasta 16 i više godina a od ove godine čari Londona osetiće i nešto mlađi tinejdžeri. U saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom, koledžom ST GILES, omogućili smo polaznicima uzrasta 14 i 15 godina smeštaj u porodicama na bazi polupansiona, dok se nastava pohađa u manjim grupama zajedno sa studentima sličnog uzrasta iz celog sveta.

Što se tiče starijih maloletnika (uzrast 16 i 17 god) i odraslih polaznika, sve ostaje isto. Odllična smeštajna rezidencija Chester House i dalje je vaše omiljeno uporište za zabavu i odmor, a nastavu pratite u posebnim grupama zajedno sa ostalim odraslim polaznicima u školi.

Broj mesta u smeštaju je strogo ograničen, zato preporučujemo raniju prijavu i upis; izbegnite kasnija eventualna razočarenja. Za detalje i cenu programa kliknite ovde ili na sledeći link:

kursevi-engleskog-i-jezicko-putovanje-u-london-18

Aktivnosti i obilasci Londona? Pa zna se ko je majstor. Glavni vodič i pratilac grupa jezičke mreže Verbalisti, profesorka engleskog Ljiljana Aleksić, vodi obrazovne ture u Londonu više od 25 godina i britansku prestonicu zna u prste. Obilasci sa njom prava su edukativna avantura sa mnogo smeha i zabave. Sa Ljiškom se možete upoznati ovde.

Ako želite da saznate iz prve ruke kako izgleda jedno naše jezičko putovanje u London, pogledajte ovde utiske Anje Jevtović iz Herceg Novog ili na sledećem linku:

Za zagrevanje i pripremu za put pratite sadržaje koje ćemo iz dana u dan objavljivati na internet portalu jezičke mreže u vidu zanimljivih putopisa nastalih iz pera vodiča Ljiške. Pogledajte šta nas sve čeka:

My LONDON SEDMI DAN – Sunday/DAY OFF, koji to nije

My LONDON ŠESTI DAN: Za prvi izlet subotom, izabrali smo jedan od gradova bisera – Oxford

My LONDON, PETI DAN – Smena straže ispred Bakingamske palate, demonstracija tradicije (i boje i zvuci)

My LONDON, ČETVRTI DAN – Od Đota do Sezana (Galerija nacionalna, slikari internacionalni)

My LONDON, TREĆI DAN – Trafalgar Square, Downing Street 10, Big Ben i London Eye

My LONDON, DRUGI DAN – Prirodni fenomeni i Harrods

My LONDON, PRVI DAN – Šetnja od Holborna do Lester skvera

Za poletno, razdragano i nezaustavljivo – upišite se ovde i pravac LONDON, gates are open for boarding 🙂

Imate komentar ili pitanje?